Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > 4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler

4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler Stadyumumuz ve Sivasspor tesislerimiz hakkında...

Seçenekler Arama Stil

Cevap: İHALE TAMAM
Alt 14.07.2012, 10:04   #181
mad
Yeni Yiğido

mad - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mad isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: İHALE TAMAM

çılgın türk bilgiler için teşekkürler.fransa ligi takımlarından valenciannes in yeni yapılan stade du hainaut stadı var orada 25.000 kişilik...onun daha ovali olacak heralde bizim stad.isteyenler goggle den bakabilir
mad isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.07.2012, 16:39   #182
şahane yiğido
Acemi Yiğido

22 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 522 şahane yiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

stat kaç bin kişilik olacak kesin bilen wrmı drr
şahane yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.07.2012, 23:54   #183
kkemal58
Yiğido

kkemal58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

214 Mesajına 383 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 665 kkemal58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Çılgın Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ya Kayseri, Bursa gibi Belediyeye yaptiracaksin ya da böyle Toki'nin yaptigina razi olacaksin.
Neyse artik olan oladu bence bu saatten sonra yeni stadin tadini cikartmak lazim. Eminim bir kac ay sonra herkes merakla hergün insaatten yeni fotograflari soracaktir..
Bizim belediye mi yapacak Adamlara mail gönderdim dedim ki bakın belediyelerin yaptığı stadyumlar 35-40 bin kişilik. Sivasta da siz yapın zaten birşey yapmadınız sivasa yapın kahraman olun dedim, adamlar bana cevaben gönderdikleri mailde gençlik ve spor il müdürlüğüne başvurun demişler ve bana telefon ve mail adreslerini vermişler. Bizim belediyemizin kafa yapısına bak! Ben, bir vatandaş gidecek diyecek ki belediye yapsın! Beni kaale alırlar mı. Senin yetkililerin gidecek diyecek ki sivasa stadı ben yapayım diye uğraşacak ki adamlar kaale alsın. Daha önceden de dedim ya sivas en basiretsiz yöneticiler dönemini yaşıyor şu anda. Ki zaten bunu her açıdan görebilirsin Hastane yapacaklardı azalta azalta kuş kadar bıraktılar, spor salonu yine öyle stadyum yine öyle. Abdullatif Şener gittiğinde bakan isteriz diye bağırmışlardı mitingde. Başbakan sizin bakanınız benim dedi ama maalesef hep uzaktan bakan oldu sivasa. Bak parti kongrelerinde her yere katıldı bir tek sivasa katılmadı. Sivasa verilen değeri artık siz anlayın.
Alt 15.07.2012, 07:29   #184
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1147 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Ihaleyi alan firma 5 gün icinde insaata basliyacakti, ne oldu.Aslinda TOKI bu isten okadar karli ciktiki.Sivas´in merkezindeki 4 Eylül stadyumunun yerini üc kurusa alirken,Sivas seyircisinide sehrin disina atti.Bununlada kalmadi seyirci sayisinida düsürerek Sivas´a 33000 kisilik stadyumu cok gördü.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.07.2012, 09:35   #185
mad
Yeni Yiğido

mad - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mad isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bakan hariç ne milletvekillerinde nede belediye başkanında hiçbir hareket yok.birdaha zor seçilirler.hastane öyle,stad öyle,spor salonu öyle,avm öyle,terminal öyle...habib soluk olmasaydı hızlı trende gelmezdi sivasa.adam hızlı tren için kendini parçalıyor koskoca sivasta gar yapacak bi yer bulamadı belediye.belediye başkanımız çok iyi bir insan ama malesef sivasa yatırımlaı çekecek yaptıracak kudreti yok.inşallah bi dahaki belediye başkanı ve vekiller daha aktif olurlar.yoksa sivasımıza bir çivi bile çakılmayacak
mad isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı mad'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.07.2012, 10:02   #186
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1506 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
mad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bakan hariç ne milletvekillerinde nede belediye başkanında hiçbir hareket yok.birdaha zor seçilirler.hastane öyle,stad öyle,spor salonu öyle,avm öyle,terminal öyle...habib soluk olmasaydı hızlı trende gelmezdi sivasa.adam hızlı tren için kendini parçalıyor koskoca sivasta gar yapacak bi yer bulamadı belediye.belediye başkanımız çok iyi bir insan ama malesef sivasa yatırımlaı çekecek yaptıracak kudreti yok.inşallah bi dahaki belediye başkanı ve vekiller daha aktif olurlar.yoksa sivasımıza bir çivi bile çakılmayacak
Teşekkürler gardaş...

+ İMZA.......

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.07.2012, 10:30   #187
ramazan5842
Yiğido

ramazan5842 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

155 Mesajına 319 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 620 ramazan5842 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
mad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bir imza da benden.
+++İMZA+++
Alt 15.07.2012, 15:38   #188
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 855 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

işallah yürür çok zor okadar sıvası kulanan siyaaetçi varki sıvasta pes dorusu ama halkta artık görse derim
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.07.2012, 02:04   #189
Burak Çimen
Yiğido

Burak Çimen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

77 Mesajına 147 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 561 Burak Çimen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

TOKİ' nin sitesine baktım az önce yeni yapılacak olan stadyum kapasitesin 25.000 vermiş... Daha da birşey demiyorum... Dalga geçiyorlar herhalde...

TOKİ' NİN ESKİ AÇIKLAMASI:
Sivas 33.000 Seyirci Kapasiteli Stadyum, 1000 seyirciliolimpik yüzme havuzu, 1000 seyircili kapalı spor salonu, 2 adet 500 seyircili sentetik çim yüzeyli futbol sahası,60 yatak kapasiteli güreş eğitim merkezi, müstakil halter salonu, gençlik merkezi binası, 10 daireli lojman

TOKİ' NİN YENİ AÇIKLAMASI:
Sivas 25.000 Seyirci Kapasiteli Stadyum

Aradaki Fark :( YETER ARTIK!!!
Burak Çimen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.07.2012, 07:25   #190
59yigido58
Tecrübeli Yiğido

152 Mesajına 197 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 755 59yigido58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

slm arkadaşlar siz 33bin 25 bin tartışmasıdasınız hala daha 15 binlik stadı dolduramıyoruz yapılsında tek 25 bin olsun ihale geçen ayın 18 zinde oldu 10 gün sonra yapacak firma ismi açıklanacaktı ama bir ay oldu ses seda yok bunun takibinde olalım mantıklı şeyleri tartışalım bence saygılar herkese
59yigido58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
tamam, İhale