Alıntı:
Çılgın Türk Nickli Üyeden Alıntı
Ya Kayseri, Bursa gibi Belediyeye yaptiracaksin ya da böyle Toki'nin yaptigina razi olacaksin.
Neyse artik olan oladu bence bu saatten sonra yeni stadin tadini cikartmak lazim. Eminim bir kac ay sonra herkes merakla hergün insaatten yeni fotograflari soracaktir..
|
Bizim belediye mi yapacak

Adamlara mail gönderdim dedim ki bakın belediyelerin yaptığı stadyumlar 35-40 bin kişilik. Sivasta da siz yapın zaten birşey yapmadınız sivasa yapın kahraman olun dedim, adamlar bana cevaben gönderdikleri mailde gençlik ve spor il müdürlüğüne başvurun demişler ve bana telefon ve mail adreslerini vermişler.

Bizim belediyemizin kafa yapısına bak! Ben, bir vatandaş gidecek diyecek ki belediye yapsın! Beni kaale alırlar mı. Senin yetkililerin gidecek diyecek ki sivasa stadı ben yapayım diye uğraşacak ki adamlar kaale alsın. Daha önceden de dedim ya sivas en basiretsiz yöneticiler dönemini yaşıyor şu anda. Ki zaten bunu her açıdan görebilirsin Hastane yapacaklardı azalta azalta kuş kadar bıraktılar, spor salonu yine öyle stadyum yine öyle. Abdullatif Şener gittiğinde bakan isteriz diye bağırmışlardı mitingde. Başbakan sizin bakanınız benim dedi ama maalesef hep uzaktan bakan oldu sivasa. Bak parti kongrelerinde her yere katıldı bir tek sivasa katılmadı. Sivasa verilen değeri artık siz anlayın.