Alıntı:
mayhos Nickli Üyeden Alıntı
1 tane oyuncu almışız bakıp bakıp bakıp duruyoz napacak diye çok peişan durumdayız klüp borçbatağında..yarın birgün kapısına kilit vurulur.takımı gençleştirip masrafları kızmak lazım..işimiz zor tabi..beşiktaştan kötüyüz.hadi onalar büyük klüp bi şekilde atlatırlar ya biz napcaz ya kara kara düşünüyom.şimdiden bari 2 lige hazırlık yapalımda ordan 3 e düşmemek için mücadele verelim olacak gibi değil valla..geleceğimizi pek ii görmüyom. bütçe berbat...takımı bu hale geirenler utansın ..
zamanında yaptılar müsrüflükler şimdide ceremesini çekiyoz.yapacak birşey yok başa gelen çekilir.acaba yardım kampanyası falan mı yapsak bilmiyom ki alımada birşey gelmiyor.ordudan mersinden antalyadan kasımpaşadan düşük faizli borç para mı alsak en azından bu seneyi bari az bi zararla atlatalım..
|
şu yazdıklarımdan anladığınoz şeylere bi bakın ya..çok komiksiniz. ben bu yazıda birşey anlatmak istedim ama siz ya anlamadınız ya da anlmak istemiyorsunuz.kardeşim biz çok mu kötü klübüzde her çıkan açıklamada bütçeden bahsedip duruyoz ne bütçeymiş şu ya bi açıklasınlarda bilelim borcumuz ne alacağımız ne kimse biliyor mu yok sallıyıp duruyorlar işte..
arkadaşlar dışarıdan gözüken şu ki aç bi klübe benziyoz.dışarıdan görünen o.bilmem anlatabildimmi.bir futbolcuyu alamıyoz ya illa beleş yada kelepire düşmesini bekliyoz...kayseri kadar olamadık bu kafaylada olamıyacaz...size söylüyüm bu kafayna onlar 3 5 sene içinde şampiyonluğa oynarken biz hala düşmeme mücadelesi verecez niye bi düşünün bakalım boş beleş anlayışındann...hala şu anlaşılmadı kardeşim ne kadar takım iyii ise satacan futbolcuda kendini gösterir.maç kazandıkça futbolcunun parası zaten kendisi çıkarır bunlar ufak detaylaylar ama düşünen nerde hala para yok diye ağlayın ..