Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > 4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler

4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler Stadyumumuz ve Sivasspor tesislerimiz hakkında...

Seçenekler Arama Stil

Cevap: İHALE TAMAM
Alt 16.07.2012, 08:19   #191
tykinik58
Usta Yiğido

tykinik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

742 Mesajına 1.947 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 850 tykinik58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: İHALE TAMAM

Alıntı:
59yigido58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
slm arkadaşlar siz 33bin 25 bin tartışmasıdasınız hala daha 15 binlik stadı dolduramıyoruz yapılsında tek 25 bin olsun ihale geçen ayın 18 zinde oldu 10 gün sonra yapacak firma ismi açıklanacaktı ama bir ay oldu ses seda yok bunun takibinde olalım mantıklı şeyleri tartışalım bence saygılar herkese
Al sana bir at gözlüklü biri daha.... Ya arkadaş hayatında kaç sene ara vermeden maça gittin? Sivasspor Süper Lige çıktı çıkalı kaç sezon kombine aldın????? Tutmuşsun bir de yukarıdaki lafları sarfediyorsun. Yapmayın yaa yapmayın arkadaş hak aramak bu şekil olmaz kimden tarafsınız vallahi ben çözemiyorum. Tamaaammm 4 Eylül stadını dolduramıyoruz (daha doğrusu senin gibi düşünenler gelip doldurmuyor) Yeni stadımız şehir dışına yapılacak 25 bin kişi olacak doldurabilecek miyiz??? Hayırrrrr. Neden orası çok uzak oldu, gitmesi dert, gelmesi dert, yürüsen yürünmez, araban varsa benzin yakacaksın, yoksa köy arabası gibi olan halk otobüslerine bineceksin dakika başı otobüs gelmeyecek, gelen otobüsler et ete değer vaziyette tıklım tıklım olacak binmekten imtina edeceksiniz. O işkenceleri çekceğime gider kahvehanede seyrederim kafe de seyrederim diyeceksiniz.SİVASSPOR'umun kazanacağı paraları kahvehanecilere verceksiniz. 0,50 kuruşluk çaylara 1,00 TL 1,50 TL vererek, 1,00 TL'lik cola veya gazoza 2,50 TL vererek neyse bunlar madalyonun diğer yüzü. Ondan sonra stad böyle yine dolmayınca yine sizler (sen ve senin gibi düşünenler, şu an mevcut stadı dolduramıyoruz diye düşünenler) Bakın bir de 33 000 kişilik istiyordunuz 25 000 kişilik stadı dolduramıyorsunuz diyecek olanlar yine sizler olacaksınız bundan adım gibi eminim. Bir şey daha var şimdi 25 000 kişilik stada evet diyenler iki gün sonra Türkiye'de büyük organizasyonlar olduğunda değil final, yarı final 3.lük-4.lük maçı bile vermedikleri zaman yine tellalık yapanlar sizler olacaksınız. Bunlara daha önceleri de yazmıştım yine yazdım lütfen SİVAS'ımıza sahip çıkmak yapılan, işe yaramayan şeyleri kabullenmek değildir. Bir devletin başbakanı verdiği sözü yerine getirmiyorsa hakkımızı aramak SİVAS'ımıza verilen sözü yerine getirmelerini sağlamak sahip çıkmaktır. Malatya, K.Maraş, Hatay UEFA'da mı? Şampiyonlar Liginde mi? Süper Ligde mi oynuyorlar da bize yapılacak kapasiteyle aynısı yapılıyor. Belki oralara da 15-20 000 kişilik de yapılabilirdi ama bizim ile aynı kapasiteye sahipler. Bunları düşünerek konuşun yazın lütfen.
Alt 16.07.2012, 10:50   #192
kara
Tecrübeli Yiğido

kara - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kara ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
tykinik58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Al sana bir at gözlüklü biri daha.... Ya arkadaş hayatında kaç sene ara vermeden maça gittin? Sivasspor Süper Lige çıktı çıkalı kaç sezon kombine aldın????? Tutmuşsun bir de yukarıdaki lafları sarfediyorsun. Yapmayın yaa yapmayın arkadaş hak aramak bu şekil olmaz kimden tarafsınız vallahi ben çözemiyorum. Tamaaammm 4 Eylül stadını dolduramıyoruz (daha doğrusu senin gibi düşünenler gelip doldurmuyor) Yeni stadımız şehir dışına yapılacak 25 bin kişi olacak doldurabilecek miyiz??? Hayırrrrr. Neden orası çok uzak oldu, gitmesi dert, gelmesi dert, yürüsen yürünmez, araban varsa benzin yakacaksın, yoksa köy arabası gibi olan halk otobüslerine bineceksin dakika başı otobüs gelmeyecek, gelen otobüsler et ete değer vaziyette tıklım tıklım olacak binmekten imtina edeceksiniz. O işkenceleri çekceğime gider kahvehanede seyrederim kafe de seyrederim diyeceksiniz.SİVASSPOR'umun kazanacağı paraları kahvehanecilere verceksiniz. 0,50 kuruşluk çaylara 1,00 TL 1,50 TL vererek, 1,00 TL'lik cola veya gazoza 2,50 TL vererek neyse bunlar madalyonun diğer yüzü. Ondan sonra stad böyle yine dolmayınca yine sizler (sen ve senin gibi düşünenler, şu an mevcut stadı dolduramıyoruz diye düşünenler) Bakın bir de 33 000 kişilik istiyordunuz 25 000 kişilik stadı dolduramıyorsunuz diyecek olanlar yine sizler olacaksınız bundan adım gibi eminim. Bir şey daha var şimdi 25 000 kişilik stada evet diyenler iki gün sonra Türkiye'de büyük organizasyonlar olduğunda değil final, yarı final 3.lük-4.lük maçı bile vermedikleri zaman yine tellalık yapanlar sizler olacaksınız. Bunlara daha önceleri de yazmıştım yine yazdım lütfen SİVAS'ımıza sahip çıkmak yapılan, işe yaramayan şeyleri kabullenmek değildir. Bir devletin başbakanı verdiği sözü yerine getirmiyorsa hakkımızı aramak SİVAS'ımıza verilen sözü yerine getirmelerini sağlamak sahip çıkmaktır. Malatya, K.Maraş, Hatay UEFA'da mı? Şampiyonlar Liginde mi? Süper Ligde mi oynuyorlar da bize yapılacak kapasiteyle aynısı yapılıyor. Belki oralara da 15-20 000 kişilik de yapılabilirdi ama bizim ile aynı kapasiteye sahipler. Bunları düşünerek konuşun yazın lütfen.

Bu yazına sonuna kadar katılıyorum Ama Boşuna çenemizi yoruyoruz anlamazlar bir şeye sabitlenmişler aynı kelimeleri tekrarlıyorlar 4 eylülü dolduramıyormuşuz 33 bin neyimizeymiş bu sivasspora ve sivasa yapılan büyük bir haksızlıktır sayın başbakan neden verdiği sözün arkasında durmuyor ne yüzle gelipte oy isteyecek merak ediyorum.
kara isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.07.2012, 15:45   #193
kkemal58
Yiğido

kkemal58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

214 Mesajına 383 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 625 kkemal58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
tykinik58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
anlatamazsın kardeşim biz aylarca hem bakan hem milletvekili hem toki hem gençlik ve spor müdürlüğü hem medya ve daha anlatamayacağım kadar kişilere ve kurumlara ulaşmaya çalıştık bu konuda ama bırak onları ikna etmeyi önce kendi içimizdeki dar düşünceli insanlara anlatamadık ki daha!
Alt 17.07.2012, 01:37   #194
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 791 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Bende her zaman yüksek kapasiteli bir kompleksi savundum...Yukarıda olumsuz yorum yapmış gibi görünen kardeşimiz her ne kadar bir cümlede bizden farklı düşündüğünü söylesede süregelen cümlelerinde ''madem bu stad yapıldı buna karar verildi,,tahahüt ettikleri tarihlere uymuyorlar'' uyarısını yapıyor bence..Olan olmuş dayatılan stadı bari söz verdikleri tarihte süreçte yapılsın gibi bir anlam çıkarttım ben..Bu konuda söylediği doğrudur bu vakitten sonra ne yapılacaksa onun takibini bırakmamak gerekir..Ama 4 Eylülü dolduramıyoruz 33 bin neyimize deseydi buna devam etseydi bende yazdıklarına katılmayacaktım...
Alt 18.07.2012, 15:45   #195
RsT4
Yiğido

RsT4 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

98 Mesajına 187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 508 RsT4 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

adamlar 2. stadı yapıyorlar

http://sporbank.net/haber/Kayseri-ye...Mujdesi-/15461
RsT4 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.07.2012, 16:58   #196
kkemal58
Yiğido

Alıntı:
RsT4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kayserili yapar kardeşim. Adamlar devletin her yerine kök saldılar ve gidenler de kayseriyi unutmuyor.İş adamları da öyle. İstanbulda sivaslı olup da 40 senedir memleketine hiç gelmeyen iş adamları biliyorum. Geçen bir tanesi hafik'e gelmiş ve diyor ki 40 sene önce de aynıydı hala aynı hafik. Sen gider memleketini unutursan öbürü de gidip unutursa, meclise gönderdiğin milletvekili unutursa elbette biz hep böyle birilerini takdir edip dururuz. Ben doğdum doğalı Kayserilileri takdir ettik sivaslılar olarak, biz de hep bakakaldık. Bu böyle gelmiş böyle gider...
Alt 18.07.2012, 18:36   #197
migroArmis
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 791 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
kkemal58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kayserili yapar kardeşim. Adamlar devletin her yerine kök saldılar ve gidenler de kayseriyi unutmuyor.İş adamları da öyle. İstanbulda sivaslı olup da 40 senedir memleketine hiç gelmeyen iş adamları biliyorum. Geçen bir tanesi hafik'e gelmiş ve diyor ki 40 sene önce de aynıydı hala aynı hafik. Sen gider memleketini unutursan öbürü de gidip unutursa, meclise gönderdiğin milletvekili unutursa elbette biz hep böyle birilerini takdir edip dururuz. Ben doğdum doğalı Kayserilileri takdir ettik sivaslılar olarak, biz de hep bakakaldık. Bu böyle gelmiş böyle gider...
Kayseri ile Sivası ekonomik siyasi güçler dengesinde aynı çizgide konuşmak mantıksızlık olur..Kayseri bu anlamda kendine pay çıkartmış bir kent...Her ne kadar Kayseri ve futbol takımından hoşlanmasamda Sivastan epey bi önde gidiyorlar...Ama değil ikinci stadı yirmiyedinci stadı yapsa ne olur...Bedava bilet veya 1 Tl ye bilet dağıtıp içerde pasta börek dağıtırken bile 10 000 i gecemıyor...Sivasta şikayet gören çekirdekçilerin iki misli fazlası olmakla beraber Kayseride oluşmuş bir tribün hala yok...Bence Sivastaki kemikleşmiş tribün her halukarda Kayseriden iyidir...En azından 1 Tl ye bilet satmıyorlar Sivasta...İşin içinde lobicik var tabiii..Üzüldüğüm şeylerden biride Sivasın bu konuda sahipsiz olmasıdır...
Alt 18.07.2012, 18:59   #198
kkemal58
Yiğido

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kayseri ile Sivası ekonomik siyasi güçler dengesinde aynı çizgide konuşmak mantıksızlık olur..Kayseri bu anlamda kendine pay çıkartmış bir kent...Her ne kadar Kayseri ve futbol takımından hoşlanmasamda Sivastan epey bi önde gidiyorlar...Ama değil ikinci stadı yirmiyedinci stadı yapsa ne olur...Bedava bilet veya 1 Tl ye bilet dağıtıp içerde pasta börek dağıtırken bile 10 000 i gecemıyor...Sivasta şikayet gören çekirdekçilerin iki misli fazlası olmakla beraber Kayseride oluşmuş bir tribün hala yok...Bence Sivastaki kemikleşmiş tribün her halukarda Kayseriden iyidir...En azından 1 Tl ye bilet satmıyorlar Sivasta...İşin içinde lobicik var tabiii..Üzüldüğüm şeylerden biride Sivasın bu konuda sahipsiz olmasıdır...
Zaten kayserinin durumu yüzünden bize yapılan stadyumun kapasitesitesini düşürdüler. Ordaki durum kimsenin maça gelmemesi diğer stadyumlar için kötü örnek oldu. Eminimki Kayserinin stadı bize olsun en azından 30.000 kişiye oynar sivas. İşte bunu anlatamadık kimseye. Artık yapacak birşey yok. Sivas böyle sahipsiz gelmiş sahipsiz de gider...
Alt 18.07.2012, 19:25   #199
migroArmis
Usta Yiğido

Alıntı:
kkemal58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Zaten kayserinin durumu yüzünden bize yapılan stadyumun kapasitesitesini düşürdüler. Ordaki durum kimsenin maça gelmemesi diğer stadyumlar için kötü örnek oldu. Eminimki Kayserinin stadı bize olsun en azından 30.000 kişiye oynar sivas. İşte bunu anlatamadık kimseye. Artık yapacak birşey yok. Sivas böyle sahipsiz gelmiş sahipsiz de gider...
Bizim Sivasa harika bir komleks yapılsın derken isteğimiz sportif anlamda olmadı hiç bir zaman..Ben her daim Sivas kentine sağlayacağı geliri reklamı düşünerek söyledim..Anadoluda Kayseri gibi bir kaç şehrin stadlarada ihtiyacı yok aslında..Sanayi sektöründe çizgiyi geçmişler..Ama yüksek kapasiteli bir kompleks bence Sivas için olmazssa olmazların en başında geliyordu...Mantıklı düşünelim şimdi ...Sivasa stad dışında Türkiye ve avrupaya reklamını yapacak kaç kalem sayabiliriz...Çok fazla değil...Bu olabilecek olayı engelleyenlere yazıklar olsun demekten kendimi alamıyorum...Bu kadar yaklaşmışken üstelik...
Alt 18.07.2012, 19:28   #200
migroArmis
Usta Yiğido

Hadi biz kendi stadımızı kendimiz yaptık devlete gerek kalmadan...Ama şu gs ye yapılan stadı görünce Sivasın Antebin Adananın Sakaryanın çalınan haklarını gördükçe dişlerimi dahada fazla sıkıyorum...Eğer devlet Bursayada yapsaydı bu işi emin olun bunuda tasvip etmezdim...Tek kelimeyle haksızlık...

Etiketler
tamam, İhale