Alıntı:
59yigido58 Nickli Üyeden Alıntı
slm arkadaşlar siz 33bin 25 bin tartışmasıdasınız hala daha 15 binlik stadı dolduramıyoruz yapılsında tek 25 bin olsun ihale geçen ayın 18 zinde oldu 10 gün sonra yapacak firma ismi açıklanacaktı ama bir ay oldu ses seda yok bunun takibinde olalım mantıklı şeyleri tartışalım bence saygılar herkese
|
Al sana bir at gözlüklü biri daha.... Ya arkadaş hayatında kaç sene ara vermeden maça gittin? Sivasspor Süper Lige çıktı çıkalı kaç sezon kombine aldın????? Tutmuşsun bir de yukarıdaki lafları sarfediyorsun. Yapmayın yaa yapmayın arkadaş hak aramak bu şekil olmaz kimden tarafsınız vallahi ben çözemiyorum. Tamaaammm 4 Eylül stadını dolduramıyoruz (daha doğrusu senin gibi düşünenler gelip doldurmuyor) Yeni stadımız şehir dışına yapılacak 25 bin kişi olacak doldurabilecek miyiz??? Hayırrrrr. Neden orası çok uzak oldu, gitmesi dert, gelmesi dert, yürüsen yürünmez, araban varsa benzin yakacaksın, yoksa köy arabası gibi olan halk otobüslerine bineceksin dakika başı otobüs gelmeyecek, gelen otobüsler et ete değer vaziyette tıklım tıklım olacak binmekten imtina edeceksiniz. O işkenceleri çekceğime gider kahvehanede seyrederim kafe de seyrederim diyeceksiniz.SİVASSPOR'umun kazanacağı paraları kahvehanecilere verceksiniz. 0,50 kuruşluk çaylara 1,00 TL 1,50 TL vererek, 1,00 TL'lik cola veya gazoza 2,50 TL vererek neyse bunlar madalyonun diğer yüzü. Ondan sonra stad böyle yine dolmayınca yine sizler (sen ve senin gibi düşünenler, şu an mevcut stadı dolduramıyoruz diye düşünenler) Bakın bir de 33 000 kişilik istiyordunuz 25 000 kişilik stadı dolduramıyorsunuz diyecek olanlar yine sizler olacaksınız bundan adım gibi eminim. Bir şey daha var şimdi 25 000 kişilik stada evet diyenler iki gün sonra Türkiye'de büyük organizasyonlar olduğunda değil final, yarı final 3.lük-4.lük maçı bile vermedikleri zaman yine tellalık yapanlar sizler olacaksınız. Bunlara daha önceleri de yazmıştım yine yazdım lütfen SİVAS'ımıza sahip çıkmak yapılan, işe yaramayan şeyleri kabullenmek değildir. Bir devletin başbakanı verdiği sözü yerine getirmiyorsa hakkımızı aramak SİVAS'ımıza verilen sözü yerine getirmelerini sağlamak sahip çıkmaktır. Malatya, K.Maraş, Hatay UEFA'da mı? Şampiyonlar Liginde mi? Süper Ligde mi oynuyorlar da bize yapılacak kapasiteyle aynısı yapılıyor. Belki oralara da 15-20 000 kişilik de yapılabilirdi ama bizim ile aynı kapasiteye sahipler. Bunları düşünerek konuşun yazın lütfen.