Alıntı:
babapiton Nickli Üyeden Alıntı
Omotoyossi'yi istediğimizde 23 yaşında ve başarılı bir geçmişi vardık şuan 26 yaşında ve geçen 3 senede toplasan 10 gol atmadı inşallah omotoyossi değildir...
|
Benin milli takımında iyi maçlar çıkarmaya başladı ama kulüp bazında felaketleri oynuyor. Temennilerine katılıyorum. İnşallah yeniden küllerinden doğar ve bize katkı sağlar. Bana sorarsanız kanımca çok zor. Bizde o özellikde Cerny Mehmet Nas Grosicki Erman gibi oyuncular varken sırf yabancı aldık diye yapılmış bir transfer gibime geldi. Sadece şundan emin değilim. Rıza Hocamız isimler verdim derken çok merak edşyorum Razzak Omotoyossinin adı varmıydı. Yarın bir gün Tshabalala yı da Güney Afrikadan aldık dersek hiç şaşırmayacağım. Çünkü zamanında bu oyuncuyuda istemiştik.
Bize pivot lazım... İkiyi geçtim bir tane olsa razıyız. N'dousell transfermarkette bizde görünüyor, ne oldu ne bitti bilmiyoruz....
Off yahu birileri çıksın açıklama yapsın be kardeşim, sıcaklardan iyice bunaldık siz bari rahatlatın bizi sağdan soldan isim duymaktan bıktıııkkkkkkkk...