Cevap: '7'Ler Bizi '1' Bir !
Durmadan yeniliyoruz fark yiyoruz ama bu konsantrasyon meselesi. Fenerbahcenin en formda oldugu aralar müthis konsantre olmustuk ve kazanmistik bu sadece bir misal Bursaspor maclarindada öyle.
Insallah dogru düzgün bir düzen yerine koyarsak haftalar ilerledikce yine galibiyet serisi yakalar yukarilari zorlariz ama bu sezon rakipler daha güclü hic kolay olmayacak.
Arti Eneramo hic hazirlik yapmadi o hazir olana kadar Pedriel veya Abdülkadiri görecegiz sanirim bir de onu bekle isin yoksa.
Defans kötü defans degil, evet cok gol yiyoruz hata yapiyoruz ama Murat ve Rajnoch bu isi götürecek kapasitedeler. Yeterki bir düzen olsun.
Alican, Doga ve Mehmet Nas'tan bir hayir gelmezse defansin önünde Faty oynasin en güzel oynadigi pozisyon orasi.
Durum su ki, tek forvetle bu is yürümez. Gol atamiyoruz. Eneramo hazir hale gelene kadar cift forvet oynamaliyiz. Biri atamazsa digeri atar, önde top tutariz. Cerny veya kim olur bilmiyorum yedekte bekler bu maca yeniden ortak olmamiza iyi bir opsiyon olur.
Hayrettinle bu is yürümez. Ziya kesinlikle oynamali. Ugur yerinede Cerny oynasa daha güvenli olur.
Grosicki Elazig macinda en iyilerdendi dedi cogu üye, izlemedim bisey diyemeyecegim ama öyleyse Grosicki oynasin ve onu forvette bile deneyebiliriz, Aatif veya Ermanin ara paslarina hizli bir oyuncu olarak Grosicki var sadece elimizde.
Kafa toplarinda Pedriele bol bol orta yapmaliyiz gecen sezon katkisi büyüktü, durmadan pozisyon kaciriyor diye kimse sizlanmasin gitsin istatistiklere baksin.
Kalede ben Nihat'i istiyorum insallah kisa sürede iyilesir, kaleyi Atilla koruyorsa 1-0 yenik basliyoruz demektir ya Korcan ya Borjan.
Benim düsüncelerim bu.. Hazirlik dönemi güven vermiyor tam tersine s.o.s veriyor ama yinede simdiden takimi baski altina sokmak kötü konusmak bize yakismaz sadece zarar verir.
Haydi Yigidolar Antep macindan hic ümidim olmasa bile gecen senenin iyi maclarindan görüntüler sergile utandirma su taraftari! Mileten laf yiyoruz bizi bu durumlardan cikarin!!
|