Takım Dizilişi 4-4-2 Taktik Kanatlari Kullan Yüksek Hizda Pas yap.
------------------------------------- Korcan Celikay
Saban Özel ------------ Ugur Kavuk -------- Ziya Erdal ---------------- Jan Rajnoch
Aatif Chahechouhe-------- Kadir Bekmezci--------- Erman Kilic ------------ Kamil Grosicki
-------------------- Abdulkadir Özgen ------------ (Pedriel) Eneramo-----------------------
Kadir Bekmezci Muhteşem oyuncu Her seferinde Pozisyon Yaratmasi Ve topla savaşmasi ileriye götürmesi harika bir oyuncu oldunu ıspat edıyor bence
Kadir Ve Ermani Ben daha çok Beraber anlaşmasini görüyorum bu onun icin Söyle bişi dicem Kadir paslari Etkili ve isabetli oldugundan dolayi Ermanda Hizli koştugu icin Güzel pozisyon yapacaklarini düşünüyorum Ama ben kanatlarida Degerlendirmek lazim diye düşünüyorum
Arkadaşlar Şunu unutmayin ki Eneramo Almak Salaklıktı..
Kamil Ve Aatif İkilisi Muhtesem Kanat Oyuncuları 2 side Topu Alip Hizli qötürüyorlar
Benim Düşüncem Kanatlari Kullanmak Kanatlari Kullanirsak Topu Daha hizLi iç alana götürür Ve çokça pozisyonlarla gol bulmaktir örnegin
Abdulkadir özgen Muhtesem starejiye sayip bir oyuncu Kanatdan gelen bir topu güzel degenlendirerek gol atacana ınanıyorum.. Teşekkürü eksik etmeyin begendiyseniz
Ha bide Beyler Transfer Yapmadi Demeyin Sivasa Tek ihtiyac Suanda Deftir unutmayın Bi sakatlikta Yerine gecicek def Topu ilerletebilen Her Vevkide zorlanmayan bi oyuncu
Benim Eneramo Yerine Otomossiyi Tercih Ederdim Bence Baba p!tonun videolarini Takip edin..
Aatif Chahechouhe-------- Kadir Bekmezci--------- Erman Kilic ------------ Kamil Grosicki
Bu 4 lü Bu sezon çok konuşulacak diye düşünürdüm kadro böyle olsaydi