Cevap: Başımız Sağolsun !....
SEHIDIMIZIN MEKANI CENNET OLSUN ALLAH RAHMET ETSIN.
ACILI AILESINE BAS SAGLIGI VE SABIRLAR DILERIM, ALLAH SABIRLAR IHSAN ETSIN, cok zor evladini topraga vermek bizler icin hic bilinmez bir aci allah bu acilardan TÜRK SOYUNU TÜRK EVLADINI korusun.
Beni üzen olaylardan biri aslinda calismalarinda bir cok yaptiklarini tasvip etdigim AKP iktidarinin Kongresindeki manzara, beni üzdü; bu ne hikmet Irakli Kurtlerin siyasi kanadi hepsi AKP kurultayinda idiler, bu beni ürpetdi, AKP Gaflet ve dalalet icinde kendine gel derim, yok sa gün gelir hesap döner bu millet sizden bunlarin hesabini sorar, nasilki Darbeciler yargilaniyor, sizide bu koltuklara oturtan halk öyle bir yargilarki gerekir ise sizleri VATAN HAINLIGI ile yargilar, bunun böyle olmadigini aksini isbat etmedikleri sürece bu benim gibi düsünen milyonlarca türkün kafasini karistirir oldu ya Sinir Ötesi temizlik baslar ve Ülke icinde bu itlerin soyunun sopunun sonu gelir ya yoksa sizi bu millet öyle bir yargilarki sizin o sevgili icin döktügügnüz gözyaslari bile sizden hesap sorar bunu unutmayin.
KÖPEK BARZANI NE ISIN VAR SENIN TÜRKIYEDE hani Ucaklarimizi düsürmek ile tehdit ediyordun bizi LAN ZÜPPE, TAYIBIN USAGI.
KENDINIZE GELIN BIZ SIVASLIYIZ biz Tarih Yazan ve Tarih belirleyen bir Milletin Torunlariyiz Sabrimizla oynamayin ASLA.
DERHAL TEMIZLIK OPERASYONU ISTIYORUM.
|