Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 29.10.2012, 13:07   #61
KaRiZmA YiĞiDo
Acemi Yiğido

40 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 638 KaRiZmA YiĞiDo COK SEVILEN BIR KISIKaRiZmA YiĞiDo COK SEVILEN BIR KISIKaRiZmA YiĞiDo COK SEVILEN BIR KISIKaRiZmA YiĞiDo COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
Kokomo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben tek maçlık yorumlar yerine genel tabloya bakmayı daha sağlıklı bulanlardanım ...

Takımımız çok iyi değil. Defans ve kalede sorunlar tartışmasız mevcut.
Rıza hocanın inatlaşmaları devam etmektedir.
Taraftarımız desteği yeterinde vermemektedir.

Tek dileğim takımın bu ligden düşmemesidir !

Kayseri, Elazığ, K.Karabük ve Akhisar bu konuda bize 4 rakiptir.
Bunlardan birisine evimizde yenilmemiz çok kötü oldu.

Önümüzde zorlu 3 maç var. Umarım 3-4 puan alabiliriz ...
-ORDU (DEP)
-ESKİŞEHİR
-G.BİRLİĞİ (DEP)
Selamlar Arkadaşım Sence Sivas Bunların hangisini Yener Ben Söylüyeyim mi sana HİÇ BİRİNİ bu kafayla bu foutbolla bu hocayla ZOR DOSTUM ZOR
KaRiZmA YiĞiDo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı KaRiZmA YiĞiDo'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Mağlubiyetten Hepimiz Sorumluyuz, Tedbir La
Alt 29.10.2012, 13:15   #62
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1009 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Böse Cevap: Mağlubiyetten Hepimiz Sorumluyuz, Tedbir La

Burada Bülent Uygun'u isteyenler oldugu sürece ;

BİZİM SIRTIMIZ DOĞRULMAZ ARKADAŞ ...
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.10.2012, 23:35   #63
58Sivaslilar
Usta Yiğido

58Sivaslilar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

302 Mesajına 395 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 719 58Sivaslilar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kardesim neyi degerlendirelim hangi hatayi hatirlatalim herkes kendi basina oynuyor paslasmak yok agzini havaya acip bakmalar var elin adami topu elinden aliyor bizimkiler halla isteksiz ne olduda iki 3 mactir birseyler yolunda gitmiyor ona dehal ama dehal care bulmak gerek mac 5dakika yada 10 dakika oynanmaz mac 90 dakikadir buna care bulunmazsa elin adami her macta hasadini cikarir ayiptir günahtir ya yigidoya bu yapilmaz
58Sivaslilar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.10.2012, 08:04   #64
58g0kberk58
Yiğido

172 Mesajına 287 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 675 58g0kberk58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Evet riza hocayi severiz hemserimizdir falan falan.. Ama eger ki biz daha buyuk hedefler koymak istiyorsak hic kimse kusura bakmasin riza hocayla olmaz. Hangi takim lig sampiyonlugunu stoperinin diktigi topa kosan forvetin ayagina bakarak kazandi? Galatasaray catir catir oynuyor, coluk cocuk oynayan besiktas bile guzel oyun oynuyor, orduyu goruyoruz puan kaybetse bile hep pas yapiyor iyi oyun oynamaya calisiyor, oyuncular insiyatif aliyor.bizim takimda herkes superman herkes kurtarici. Ozellikle erman aldigini vuruyor. Boyle takim olmaz bizde antremanda bunu yapinca kiziyorlar. Bence problem riza hocanin oyun anlayisinda yani sonucta o nasil istiyorsa futbolcular onu yapmaya calisiyor. Ve artik devre arasinda transfer icin 1 stoper 1 sag bek 1 forvet simdiden bulunsun ve sezon acilir acilmaz alinsin. Erhanla ugurla ve tek basina enaramoyla olmaz...
58g0kberk58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58g0kberk58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.10.2012, 08:08   #65
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

408 Mesajına 994 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 561 Serdar63972 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Mağlubiyetten Hepimiz Sorumluyuz, Tedbir La

Alıntı:
mnt3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gerçekten çok güzel tespitler,neredeyse hepsine katılıyorum.Başkanı ve Yönetim Kurulu tarafından mükemmel bir şekilde yönetilen ancak hak ettiği maddi ve manevi anlamda,en önemlisi de tribün desteği anlamında ne Sivas ta ne de deplasmanda Sivaslılardan alamayan bir takıma sahibiz.Öyle olsa şampiyonluğa oynadığımız zaman deplasmanlarda bize ayrılan tribünleri doldururduk.Eleştirmeye gelince bolca eleştiriyoruz ama destek gerektiğinde olmuyoruz,hiç kimse kusura bakmasın..
Doğa Kaya dışarı diye bağıran grubu o anda daha fazla dayanamayarak ben organize ettim. Birbirini tanımayan arkadaşlarla, taraftarında tepkisinin olması gerektiği bilinciyle yaptığım hareketinde sonuna kadar arkasındayım. Hatta stat bıraksaydı 35. dakikada başlayan protestomuz neticesinde 37. dakikada Doğa'yı çıkarmak zorunda kalacaktı. Rıza hoca şunu bilmeli burası Ringo nun çiftliği değil. Ben yaptım oldu diyemez. Bayram dolayısıyla geldiğim memleketimde böyle bir olayı yaptığım için çokta mutluyum. Rıza hoca umarım şunu anlamıştır, Takımı ligde tuttuğu sürece kimse ona karışamaz kafasına göre alır satar. Böyle bir şey yok. Birde o an tüm stat yazınızda sizinde belirttiğiniz durum var, neymiş an itibarıyle formamızı giyen futbolcunun moralini bozmayalım. Herkese sesleniyorum. Aylarca Doğanın moralini bozmadınız neyi değiştirdiniz. 90 dakika oyunda kaldı. Sonraki maçında bankosu oldu. Ben DOĞA dışarı diye bağırdım. Zaten oynamıyordu. İki ihtimali vardı ya Hoca beni çıkar diyecek veya canını dişine takıp seyirciyi susturacak. Şimdi bence maç değerlendirmemi oku.
Serdar63972 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.10.2012, 08:53   #66
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 830 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Serdar63972 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Doğa Kaya dışarı diye bağıran grubu o anda daha fazla dayanamayarak ben organize ettim. Birbirini tanımayan arkadaşlarla, taraftarında tepkisinin olması gerektiği bilinciyle yaptığım hareketinde sonuna kadar arkasındayım. Hatta stat bıraksaydı 35. dakikada başlayan protestomuz neticesinde 37. dakikada Doğa'yı çıkarmak zorunda kalacaktı. Rıza hoca şunu bilmeli burası Ringo nun çiftliği değil. Ben yaptım oldu diyemez. Bayram dolayısıyla geldiğim memleketimde böyle bir olayı yaptığım için çokta mutluyum. Rıza hoca umarım şunu anlamıştır, Takımı ligde tuttuğu sürece kimse ona karışamaz kafasına göre alır satar. Böyle bir şey yok. Birde o an tüm stat yazınızda sizinde belirttiğiniz durum var, neymiş an itibarıyle formamızı giyen futbolcunun moralini bozmayalım. Herkese sesleniyorum. Aylarca Doğanın moralini bozmadınız neyi değiştirdiniz. 90 dakika oyunda kaldı. Sonraki maçında bankosu oldu. Ben DOĞA dışarı diye bağırdım. Zaten oynamıyordu. İki ihtimali vardı ya Hoca beni çıkar diyecek veya canını dişine takıp seyirciyi susturacak. Şimdi bence maç değerlendirmemi oku.
Ben de Doğa için bağıranlara yakındım ama açık söylüyüm benim Doğa için içim acıdı.Çünkü o haliyle onu sahaya sürenler suçlu ;onun hiçbir suçu yok.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.10.2012, 10:36   #67
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
Ferhat06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben de Doğa için bağıranlara yakındım ama açık söylüyüm benim Doğa için içim acıdı.Çünkü o haliyle onu sahaya sürenler suçlu ;onun hiçbir suçu yok.
Benim yufka yürekli gardaşım. Bu yufka yürekliler zaten statda susturdu bizi. Yoksa çıkarana kadar bağırırdık
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Serdar63972'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.10.2012, 11:53   #68
ayna26
Tecrübeli Yiğido

278 Mesajına 456 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 704 ayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISI

Bayram günü, 4 Eylüle Bayramlaşmaya gelen ve çifte bayram yaşamayı arzulayan Sivassporlu taraftarlar, maç öncesinde kendi takımlarının her manada üstün olduğunu ve bu maçtan da üstün olarak ayrılcaklarını düşünerek staddaki yerlerini aldılar.Aynı düşünce maalesef futbolcularda ve sahaya yansıtılan oyun sisteminde yoktu.Futbolcu adı vermeyeceğim, ama bazı futbolcularda ısrarcı olunmasını anlamış değilim.Rıza hocanon gözdesi haline gelen bir oyuncu gerekbu maç gerekse bundan önceki maçlarda hep pasifti, top çalma, topu oyuna sokma, isabetli pas verme, adam markajını yapma g,b, çeştili futbol aktvitelerinden hiçbirini yapamazken neden ısrarcı olunuyor anlamış değilim.Nerde eski Sivasporun bunaltıcı, golü düşünen, baskıcı oyun anlayışı...şimdi ta Bursa maçından bu yana gerek Antalya gerekse bu maçlarda takım tanınmaz halde iken gerekli müdahaleler yapılamamış ki aynı sonla başbaşa kaldık.Ortsa saha ölü, kanatlar çalışmıyor, Ziya dışında kanatlardan atağa kalkan oyuncumuz yok,keleci yine eskiye döndü, hata üstüne hatalar yaptı,rakip bizden kaç gömlek aşağıda idi ama onların oyun felsefesi ve bizim boşvermişlik oyun sistemimiz sahadan rakibin puanla dönmesine neden oldu.Yenilgi bu şekilde olunca insanın zoruna gidiyor, mücadele ederek yenilsek o kadar zorumuza gitmeyecek.Bir de rakip ikinci golü attıktan sonra staddaki seyirci ve taraftarlar takıma destek olsa, olumlu tezahürat yapsa takımın motivasyonu artacak ama ne yazıkki bazıları ağza alınmayacak küfürler ve yuhlamalarla futbolcularımıza saldırdı, susmakla taraftarlık olmaz, o dakikalarda takım lehine tezahüratlar yoğunlaşsaydı eminim takım motivasyonu artabilirdi, nitekim son dakikalrda attığımız gol sonrası seyirci ve taraftar tezahüratı başladı ve rakip bunaltıldı, sürekli atağa çıktık, bu mağlubiyetler zincirinin devam etmemesi için acilen teknik heyet, yönetim ve futbolcuların kendilerine gelmesi gerek.Önümüzde Ordu var, orada akıllı ve bizim özümüzde olan futbolu sahaya yansıtmalıyız ki en azından 3 haftada kaybedilen puanlara dur diyebileyim.Her şeye rağmen takımın yanında olmamız gerek, takımın mevcut durumu ile ilgili eleştiri yaparken sınırı aşmadan kişiselleştirmeden takım lehine olabilecek eletirilerde bulunmak gerek.Kesinlikle kişilere saldırmak, küfür emtek, hakarette bulunmak gibi menfur eylemlerden uzak kalmak gerek,yiğidoluğa yakışan da budur.
Alt 30.10.2012, 13:30   #69
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

Öncelikle iyileri görüp onları konuşmak lazım...

MEHMET NAS : Oyuna girdikten sonra ofansif anlamda faydalı işler yaptı. Doğaya verieln formanın kendi hakkı olduğunu gösterdi.

ZİYA : İyi bindirmeler yaptı, diriydi istekliydi

Kötülere gelince

DOĞA : Hakkında yorum yazmaya bile gerek yok. Rıza kontenjanından oynuyor

ERMAN : İlk yarı kötüydü ikinci yarı da da rakip sol bekin arkasına saklandı eliyle koluyla top ister gibi yaptı. Güçsüzdü, bunu getirip arkadaki apartmanlara doğru yaptığı ortaylada ortaya koydu. Oda geçen seneki performansından dolayı kadroda.

ERHAN GÜVEN : Rıza kontenjanından oynuyor. İlk golde herkesten önce hata bu arkadaşa ait.

UĞUR KAVUK : Etliye sütlüye dokunmadı. Hiç bir atağa katkısı yoktu.

KADİR : Çok top ezdi.

ENERAMO : İlk yarı biraz hareketliydi, geldi top aldı falan ilk yarı onu bile yapmadı

RIZA ÇALIMBAY : Sivassporun teknik direktörü olacaksa eğer bir defa sağa sola göz kırpmayı kesmesi lazım. Yok bjk dan teklif gelirse gider falan filan değil. Demesi lazım ki SİVASLIYIM - SİVASSPORLUYUM o zaman kredisi tükenmez. Ama sene basında aklı bjk da. Yaptığı transferleri hatırlayan varmı DOĞA-ERHAN-A.KADİR-BEDNAR-ADEM KOÇAK-AATIF (içlerinden sadece aatıf Sivassporda oynamayı hakediyor.) Sonra her aldığı futbolcuyu 11 de oynatmak zorunda değil, sırf bu yüzden DOĞA-ERHAN kadroya giriyor.

HAKEM : Hakem iyi değildi amenna ama biz bu kadar rezilken hakemi konuşmak hainliktir. Oynarsın çatır çatır topunu adam golünü vermez adam haksız penaltı verir dersin ki hakem. Akhisar maçına en az etkiyen faktördür hakemdi.

SEYİRCİ : Ve nihayet... İçimdeki yara... DOĞA DIŞARI tezahüratının mimarı benim. Bugün olsa koca stadı karşıma alıp gene bağırırım. Doğa dışarı... Neden mi 9 hafta biz sabrettik. Rıza hocada sandı ki bunlar koyun, kimi koyarsam koyayım sesini çıkarmıyorlar. Adam bırakın defans yapmayı bırakın ofansta katkı sağlamayı ayağına aldığı bütün topları rakibe verdi. Bu adam SİVASSPORun futbolcusu olamaz. Rıza hoca bile o cılız tezahürattan sonra doğruyu gördü oyuncu değişitirdi. Ama böyle taraftarlık olmaz. Neymiş takım lehine tezahüratta bulunmalıymışız. Ağalar ben Ankarada yaşıyorum sivassporun iç saha maçlarını yazayımmı. (Kasımpaşa 3 puan Fener 1 Mersin 1 Bursa 1 Akhisar 0 TOPLAM 6 puan ortalama 1,2 puan) Doğaya lehine tezahürat yaptınız moral verdiniz ne oldu. Futbol resitalimi sundu sizlere.
Bu Konuda Serdar63972'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.10.2012, 13:46   #70
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 819 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft

9. Hafta istatistiği
En Çok Şut :SİVASSPOR(22)
En Çok İsabetli Pas :SİVASSPOR(339)
En Çok Şut :Kamil Grosicki(SVS)
En Çok Hücum Pas :SİVASSPOR(35)

Etiketler
değerlendirelim, hepimiz, lazım, maçı, mağlubiyetten, sorumluyuz, tedbir