Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 25.11.2012, 23:45   #71
MaXiMuM
Usta Yiğido

MaXiMuM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.190 Mesajına 2.682 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 784 MaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
......Önemli olan 3 puandı bunu da başardık..Haftaya İstanbul maçı bu maçtan daha da zor geçecek çünkü rakip uzun zamdır maç kazanamıyor...Sivasspor inşallah haftaya da bu futbolu oynar..En azından 1 puan bizi ilk yarı hedefine daha yaklaştırır...
Son 8 maçın 6 sından sahadan yenik ayrılan bir ibb var.
O kadar zorlanacağımızı düşünmüyorum.
İnşallah rahat yenip geliriz...
MaXiMuM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı MaXiMuM'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.11.2012, 23:56   #72
üsüyorum042
Acemi Yiğido

22 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 465 üsüyorum042 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Riza Hoca öyle seyler yaparmi.blli adamlari var onlar degismez,,,altyapiymis,kaanmis ,,, akildan yoksun olan bu degisikligi yapar,sol aciga hayrettini almak,, bu mu hocalik,yaa
Alıntı:
savaş2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
***rıza hoca bence kaanı fark etmemştir kulüpte bence ,yoksa satar veya kiralık gönderirdi başka takıma. takım 4-0 önde yeni bir oyuncu deneyebilirdi.
üsüyorum042 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.11.2012, 00:01   #73
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1455 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

İBB hoca değişikliği yaptı belki ters teper tepki koyar bu hafta alabilir dedik ama düşüncelerimiz gerçekleşmedi. Zaten Olimpiyatta hiç bir takım favori olarak çıkmıyor ki İBB çıksın. Yenebiliriz. Orasını geçtim. Ertesi hafta bir Braga maçı oynayacak ve Portekiz (uzak) deplasmanı dönüşünde bize karşı oynayacak bir Galata takımı ile karşılaşacağız. Eğer ters bir sonuç gerçekleşirse ki biraz zor ihtimal gibi görünüyor bize karşı demoralize bir şekilde çıkacaklar. Bunu iyi değerlendirmeliyiz. Dön tersine tur atlasalar bile bu da avantaj. Yorgun bir şekilde rakibimizle oynayacağız. Her halükarda avantaj bizde olacak. Birde mevsim farklılığını da düşünürsek neden olmasın diyorum. Yapabilecek gücümüz de var. Artık kış şartları başlıyor ve sahamızın avantajını kullanmalıyız.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda adres58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.11.2012, 00:05   #74
SS'li
Yiğido

68 Mesajına 123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 644 SS'li FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
KaanK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar twitter kullanan arkadaşlarımız varsa twitter da #KomşuKızı başlığını TT yapmak için uğraşıyoruz, kullanan arkadaşlar bu başlığa yüklenirlerse ülke gündemine gireceğiz teşekürler : )
Hepsi 13 #komsukizi var bununla
Tt zor dostum ama bastım küfürü basinada #komsukizi koydum merak etme.
SS'li isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.11.2012, 00:09   #75
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 780 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft

Ben rıza çalımbAy dan memnun değilim,oyunu okuyamıyor hocalık çalımbAy için değil,orta saha yoruldu (Erman,grosicki)çıkar adamları pedriel ve Mehmet nası al ,6-7 gol atabilirdik, son 20 dakika hem kendini uyuttu hem oyunu hemde tribünleri,riza çalımbayın oyun mantelitesinde değişme yok aynı tas aynı hamam,biz daha çok 2-0 dan maç veririz bu zihniyetle,Eneramo ya da iki çift lafım var bütün takım sana oynuyor atamıyorsun,Eneramo iyi golcü falan değil,ona o kadar top geliyor hikaye
Alt 26.11.2012, 00:11   #76
infial§
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 780 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
KaanK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar twitter kullanan arkadaşlarımız varsa twitter da #KomşuKızı başlığını TT yapmak için uğraşıyoruz, kullanan arkadaşlar bu başlığa yüklenirlerse ülke gündemine gireceğiz teşekürler : )
Twiter dan mesaj atalım Twitter hesabı olmayanlar oluştursun
Alt 26.11.2012, 00:28   #77
burak58as553
Usta Yiğido

burak58as553 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

550 Mesajına 1.071 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 690 burak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekannt

Siz Süper Lig'de bulunabilmek için takım ismi değiştirirken biz Türkiye'ye Anadolunun neler yapabileceğini öğretmiştik

Alıntı : Twitter
Alt 26.11.2012, 00:30   #78
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1064 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Uzun bir aradan sonra özlenen futbol ve güzel, farklı bir galibiyet hem de Anadolu derbisinde...Uzun süredir adeta hayalet gibi kaybolan fakat bugün muhteşem futboluyla geri dönüp kayseri solunu felc eden bir Kamil Grosicki...Ardında adeta 2 ciğerle oynayan Ziya Erdal...Takımı hücumda daima ileriye taşımayı bilen Atıf ve Sivasspora geldi geleli bence en iyi maçını çıkaran Adem Koçak... Bir sağ bek olarak attığı süper depar ve hazırladığı mükemmel golle Uğur ve takımın dinamoları Kadir ve Erman...Bugün takımda iyi işler yapan adamlar bunlar...Eleştirilecek tek isim ısrarla iyi bir kaleci olmadığını düşündüğüm ve yan toplarda hep yüreğimi ağzıma getiren Borjan...Bir de Rıza hocanın Abdülkadire son 10 dakika da olsa şans vermesini beklerdim...Bugünkü maç için olumsuz anlamda söylenecek son bir husus da maçın 4-0 dan sonra bırakılması ve pisi pisine 2 gol yenmesi...
•Biz ileride basıp hızlı oynadığımızda sonuca giden bir takımız nitekim ilk yarım saat hep ileride bastık Eskişehir maçının tersine geriye çekilmedik ve de kayseri neye uğradığını şaşırdı ve özellikle sol tarafı Kamil ve Ziya felc ettiler.. Ama 2.yarı oyunu rölantiye almak isteyince 2 gol yedik çünkü rolanti oyunu top tutacak oyunu beceremiyoruz zaten top tutacak 3 adamımız da sonradan oyundan çıkmıştı yani Atıf Erman ve Kamil...Aslında istesek 2.yarı 60.daikaya da iştahımızı devam ettirek en kötü 6-1 bitecek bir maçtı...Ama derbi atmosferi herşeye rağmen güzeldi ve Yiğido Gençliğin pankartı stattaki ambians çok güzeldi..

•Gelelim kayseriden güya maç izlemeye gelen fakat her yıl aynı b...ku yiyip tribündeki koltukları kırıp sahay atan ve stattan köpek gibi atılan kayserili taraftar bozuntularına...Maçta vip tribünündeydim, maça yarım saat falan kala girdim stada maç öncesi ve başlangıç anında öyle bizimkilerin kayseriye falan aşırı bir sataşması ve küfürünü de görmedim derken maç başladı ve bizim üst üste 2 golümüz gelince adamlar birden küfürlü tezahürata başladılar sonra bizimkiler karşılık verdi neyse 3 -0 oldu bu sefer Azizin köpeği s...miş Mecnun diye başkana sövdüler ilk yarının sonunda tansiyonu iyice gerdiler..2.yarı başında 4-0 olunca bu sefer iyice kudurp geçen senki gibi sanki bi yerlerine g...ren koltukları kırıp sahaya ve polise atmaya başladılar...Eğer ki stat dışına alınmasalar bugün o bir avuç i...ne yüzünden olaylar daha da büyürdü..Bu sitede daima duyarlılık ve centilmenlikten bahseden arkadaşlar inşallah bugünkü o rezil taraftar grubunun çirkefliklerini görmüştür de ona göre fair play hikayelerine devam ederler! Sivas deplasmana kayseriye giidnce hiç bu kadar koltuk kırma stattan atılma gibi şeyler oluyor mu? Bunu neden göremyip hala dostluk şu bu diye yorum yapılıyor? Neden bu maçlar öncesi kayseri yönetimi veya taraftarından hiçbir olumlu adım göremiyoruz? Olaylardan acı zararı gören biz yine sağ duyuyla yaklaşalım diyen biz..Oldu canım işte böyle alttan alırsan bu köpekler salyalarını hep akıtırlar..Artık birşeyleri yorumlarken ortada kabak gibi olan gerçekleri ve çirkeflikleri de görmezden gelemeyiz kusura bakmayın!

• Özetle biizm adımıza Anadolu derbisine yakışır bir furbol (2.yarının son 20 dakikası hariç) ve skor vardı..tek kızdığım şey ise 4-0 dan sonra yenilen 2 ucuz gol ve o çirkef kayseri seyricinin yaptıklarına cevap olarak 2-3 gold aha atıp maçı 6-7 golle bitirmekti..Onun dışında herşey güzeldi, teşekkürler Sivasspor..
Alt 26.11.2012, 00:47   #79
infial§
Usta Yiğido

Bu gun tribünlerimiz çok iyidi gollerin erken gelmesinde bu çoşkunun etkisi büyüktü bizim taraftar gangam style da öğrenmiş oldu gayserinin korkak tavuklarına gelirsek kendi sahalarında ki maçlarda bile pısırık,etkisiz olan bu taraftar grubu gerçek taraftar olsa staddan atılmazlar,pankart namus derler bunu bilmeyecek kadar ahlaksız olan bu toplama taraftar grubu sopayı yedi maçtan atıldı,emniyet hatasını düzeltti o pankartların içeri gîrmesini engelleyemedi,onlar gelir Sivas'a 100 kişi biz gideriz gayseriye 3 bin kişi,kırdıkları 15-20 koltuk misliye rövanşda kafalarında kırılacak
Alt 26.11.2012, 00:47   #80
cenk5821
Usta Yiğido

cenk5821 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

292 Mesajına 448 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 814 cenk5821 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Borjan'a siz güvenmeyebilirsiniz ama bence Borjan iyi kaleci degajları olsun birebir olsun kaleyi koruyor şunu söylüyüm takımdaki en iyi kaleci Borjan ama yan toplara çalıştırmıyorlar mı bu adamı ben anlamıyorum.24 yaşında ve geliştirebilir kendisini bu konuyu çözerlerse eksiği yok diye düşünüyorum.

Kamil Grosicki sağ kanatta yerinde oynayınca ne kadar etkili oldu onu gördük takım dizilişmizi beğendim böyle devam etmemiz lazım. Oyuncu değişikliğinde Abdulkadirin 70 lerde oyuna girmesini bekledim ama oyuna dahil olmadı. Eneramo'nun yerine veya Pedrielin yerine Abdulkadir girebilirdi ama girmedi.
cenk5821 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı cenk5821'a Teşekkür Ediyor...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
değerlendirelim, maçı