Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Futbol Analiz'e sorularınız...
Alt 03.12.2012, 21:02   #31
alaattin 5858
Tecrübeli Yiğido

alaattin 5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 559 alaattin 5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Futbol Analiz'e sorularınız...

İSTANBULDAN AHMET YILDIZ

RİZEDEN UCHE KALU ÇOK İYİ BİR GOLCÜ BİZDE ÇOK İŞ YAPAR Mı ?
alaattin 5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.12.2012, 21:08   #32
alaattin 5858
Tecrübeli Yiğido

İSTANBULDAN GENÇ YİĞİDO İSMAİL HAKKI ŞAHİN

ATIF Chahechouhe İLE RESİM ÇEKİLMEK İSTEDİM İZİN VERMEDİLER. ATIFI ÇOK SEVİYORUM
Alt 03.12.2012, 21:10   #33
atıfatıf
Yeni Yiğido

2 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 atıfatıf FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BURSA'DAN METİN

SELAMUNALEYKÜM HOCAM

Şimdi benim anlamadığım.Forvet sorunu var diyoruz.Geçen yıl CİHAN diye bi oyuncu vardı bizde..Kupada ve ligde mütiş goller atıyordu..Nerde o arkadaş şimdi..??

Ayrıca transfer diyince dikkatimi çekti kimse kaleciyi konuşmuyor ama kalede bence büyük sıkıntı var..Kaleci dediğin tecrübeli olur.BORJAN gibi genç 25 yaşında ki birinden çok fazla bişy beklyeemzisniz..tamam iyi kaleci..kumaşı iyi ama tecrübesi yok..İyi kaleci puan kazanıdırır maç kaznıdırır bakın IBB kalecisine adam 3 haftada penatlı kurtararak takımına kaç puan kazandırdı..yoksa IBB şuan düşme pozsiyonundaydı.....NİHAT,BORJ AN,SENEKY...bunlar hepsi yetersiz oyuncular...gidip tcerübeli bi yerli kaleci bulmak çok zor olmasa gerek..yerli olmalı ki yabancı hakkımızı hücumda kullanalım..RIZA HOCAMA atomkarıncama saygım ve güvenim sonsuz olmakla birlikte bence biz çok büyük stratejik hatalar yapıyoruz kadro planlamasında

İYİ GECELER
atıfatıf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.12.2012, 21:17   #34
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

MUAMMER -İSTANBUL =NAİL BEY SİZE VE KONUKLARINIZA HAYIRLI YAYINLAR DİLİYORUM RIZA HOCAMIZA SÖYLERMİSİNİZ PENALTI ATABİLEN OYUNCU ALMASINI İSTİYORUZ TEŞEKKÜRLER
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.12.2012, 21:35   #35
alaattin 5858
Tecrübeli Yiğido

İSTANBULDAN GÜNYAMAÇLI ALAATTİN

NAİL BEY BÜLENT HOCA MEHMET YILDIZ GİBİ BİRİNİ MİLLİ TAKIM SEVİYESİNE GETİRDİ MEHMETİ KÖTÜLEMEK İÇİN SÖYLEMİYORUM BİZDE EMEĞİ ÇOK ONUNDA BİZDE YERİ AYRI HALA BEN ONU KAPTANIMIZ GÖZÜYLE GÖRÜYORUM ÇOKDA SEVİYORUM AMA KAPASİTESİ BELLİYDİ BÜLENT HOCA NE YAPTI MEHMET HAKKINDA ÖYLE SÖZLER SÖYLEDİKİ SANKİ MESSİDEN BAHSEDİYOR VERDİ GAZI MEHMEDİ DURDURANA AŞKOLSUN RIZA HOCA DANDA BÖYLE ŞEYLER BEKLERDİM AMA RIZA HOCA AKSİNE OYUNCUYU HAZIRLAMAYI BIRAK HAZIR OYUNCUNUN MORALİNİ BOZUYOR FORMAYI HAK EDENE DEĞİL İSTEDİĞİNE VERİYOR BU KADRO BÜLENT HOCANIN ELİNDE OLSA BU TAKIMI ŞAMPİYON YAPARDI DİYE DÜŞÜNÜYORUM SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ NEDİR
Bu Konuda alaattin 5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.12.2012, 21:39   #36
lenovo58
YASAKLI ÜYE

1 Mesajına 3 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 lenovo58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Nail BEY haftaya burda GS maçı var.rakip takımda muslera ve felipe melo olmayacak.ayrıca şampiyonlar ligi yüzünden yorgun gelicekler.bizim takım iyi hazırlanırsa bu hafta onları eli boş göndeririz..aslan gibi gelirler kedi gibi giderler buradan...yeyetrki biz bir mağlubiyetten dolayı hemen takımı satmayalım.takıma sahip çıkalım..stadı dolduralım..rakibi baskı altına alalım.büyük takım böyle olunuyor..kalan 3 maçı zaten kazanırsak ligi ilk 5 de bitiririz..arada yapılacak takviyelerle de bu takım zaten ligi alır götürür.

iyi yayınlar....
lenovo58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.12.2012, 22:01   #37
lenovo58
YASAKLI ÜYE

1 Mesajına 3 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 lenovo58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Nail bey çok faydalı programlar yapıyorsunuz ama neden hiç altyapıya değinmyorsunuz..bence altyapılar bi takımın gelceğidir...mesela benim nacizane bi kaç önerim var..

-altyapıların antremanlarına her hafta A takımdan bi futbolcu konuk olarak 1 saatligne filan gidip onarla antrenman yapabilir..onlara bişy öğretebilir..o çocuklar böylece kendilerini daha da bu işe vererek heycanla şevkle bu işe sarılrılar..

-altyapının başına işini severek yapması için gerekirse iyi bir maaş verilerek tecrübeli kaliteli bi isim getirlmeli benim klıma ilk RÜŞTÜ RENÇBER geliyor..kendisi hem barcelonada oynamıştı ve çok tecrübeli bilgili oldgnu düşnyorum....

bence bu konuları masa yatırmak konuşup tartışmak takımımızn glecgni çok iyi yönde etkilycektir..ve altyapıdan yetişen kendi evlatlarımzla Sivaslılarla lige damgamızı vurabiliriz
lenovo58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.12.2012, 22:19   #38
bahbaba58
Tecrübeli Yiğido

bahbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

368 Mesajına 821 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 574 bahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekannt

SİVASSPORLU BAHADIR
HOCAM BİRAZ ÖNCE ÖNERDİĞİM FUTBOLCUNUN İSMİ İBİNİ SEYİ DİYE OKUNUYOR SİVASSPORLU TEKNİK HEYETE İLETİRSENİZ SEVİNİRİM YAŞI ÇOK GENÇ VE HIZLI BİR OYUNCU DEĞERLENDİRSENİZ SEVİNİRİM AYRICA MEHMET YILDIZ VE BALİLİ İKİLİSİ YENİDEN DOĞMUŞ OLUR BANA GÖRE ENERAMO VE İBİNİ SEİ İKİLİSİYLE
bahbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.12.2012, 22:25   #39
Külhan
Usta Yiğido

292 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 640 Külhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Size ve konuklarınıza iyi akşamlar diliyorum Nail bey !..

Bu sene istikrarsız giden takımımız tüm yiğidoları çok üzüyor. Bunun sebebi de aşikar, apaçık ortada. Hocanın yetersizliği. Bunu söylemek lazım. Zira bir yerde eleştiri ve muhalefet olmazsa orada hataları ve yanlışları görmek imkansızdır. Birilerinin "kral çıplak" demesi lazım. Hepimiz diyoruz ama nafile !... Biz aklımızın yettiğince oynadığımız futbolu ve kadro seçimini eleştiriyoruz, beğenmiyoruz ama bunu bizden daha iyi bilecek olan, bu işin Profesörü (!) olmuş Rıza hoca görmüyor mu?

Bu kadar hatayı başka yerde yapsa çoktan ipi çekilirdi. Yönetimin bu kadar sessiz kalması da, en az Rıza hocanın doğruları görememesi kadar ilginç ve manidar geliyor biz taraftarlara. Başka Sivas yok, başka Sivasspor yok diyoruz, takım elden gidiyor daha ne bekleniliyor anlamıyorum.

Biran önce Bülent Uygun'lu günlere dönmeyi arzu ediyoruz, bunun için yapılacak işlem çok basit. Sizce ??? .......

İyi yayınlar diliyorum.

Bekir yilmaz sivasli gürbetci.
Nail bey iyi aksamlar ben yillardir hep sivassporun iyi veya kötü gidisatini hep takip ediyorum gelip gecen hocalar kendi kariyerlerinde birseyler vermek istediler bazilari verdi bazilari malisef vermek birtarafa takimin ruhunu da bozdular Riza hoca hemsehrimiz ama onunda malisef kariyeri orta vasatta istenilenin üzerinde degil bu sezondan sonra bir caresine bakmazmiyiz yoksa bu gidis hayira alamet degil ikincisi hocanin futbolculara karsi ruhi anlami hicde iyi degil diger takimlardaki hocalarin futbolculari beni kiskandiriyor zira kendilerini öyle oyuna veriyorlarki hic bitmeyecek bir enerji gibi bizdeise ben hicbir futbolcumuzun ruhunda öyle birsey göremiyorum ben bunu hocanin futbolcularin arasindaki ruhsuz bir bosluk görür gibiyim iste misal antalyanin sifo mehmedi gaziantebin hikmet karamani gool attikdan sonra sanki babaogul sevgisi bir sarmasdolas bizim niye öyle bir durumumuz yok soguk soguk yalandan bir haykiris bos futbolcunun motivasyonunu yükseltmek hocanin elinde Bülent zamanin da böyle degildik dikkatinizi cekiyormu bu delikanlilar gidiklanmiya ihtiyaci var hatir gönül köprüsünün burda coook isi var zoraki güzellik birseye yaramiyor.hocamiz futbolun icinden gelmis ama ruh aleminde bosluklar var onun zamanin daki futbolla simdiki zamanin futbolculari arasinda cok farkliliklar eski hocalar futbolcusunu tokatliyordu kovuyordu kaba kuvvete basvuruyordu simdi malisef bunlar tarih oldu yani demek istedigim disiplin olacak ama yerine göre sevgide olacak atalar ne demis iyi söz yilani deliginden cikarir .yoksa transfer yaparak iyi futbolcu alalim ama bir sezon zor duruyorlar ikinci sezon baska takimlara gitmeyi istiyorlar bunda tabi baska sebeblerde var ama genelde bulunduklari takimin ruh halide rol oynuyor düsüne biliyormusun bir hoca da bulunmasi gereken bazi haller riza hocada yok söyleki ben izin sezonunda bir macda sahadayim ist i b b oynuyoruz riza hoca kenarda futbolculara direktif veriyor erman bir yanlislik yapti hoca basladi küfür etmeye biraz sonra ugur bir hata yapti aynen onada bunu duymak insanin onuruna dokunuyor hoca dedigin biraz agirdan almali orasi binlerce seyircinin bulundugu bir stad bu benim cok hosuma gitmedi o futbolcu bunu duyarsa bir daha o hocaya güveni olurmu sizlere soruyorum.o günden sonradirki riza hocaya pek güvenim kalmadi vede cok kaba buldum bunu simdiye kadar ilk defa sizlerle paylasi yorum ben simdiye kadar cok mac seyrettim sadece riza hocaya benzeyen hoca Elazigin simdiki hocasi oda cok küfürbaz ama beni ilgilendirmez ben bizden olana bakarim.

.[/QUOTE]
Külhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.12.2012, 22:28   #40
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1057 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Başkentten Deniz KILIÇ Zonguldak , Kilimli ve devrekten selamlar Cimbom maçında zaferle ayrılmanızı diliyorum özellikle kadiri öpüyorum

Etiketler
analize, futbol, sorularınız