Cevap: Futbol Analiz'e sorularınız...
Size ve konuklarınıza iyi akşamlar diliyorum Nail bey !..
Bu sene istikrarsız giden takımımız tüm yiğidoları çok üzüyor. Bunun sebebi de aşikar, apaçık ortada. Hocanın yetersizliği. Bunu söylemek lazım. Zira bir yerde eleştiri ve muhalefet olmazsa orada hataları ve yanlışları görmek imkansızdır. Birilerinin "kral çıplak" demesi lazım. Hepimiz diyoruz ama nafile !... Biz aklımızın yettiğince oynadığımız futbolu ve kadro seçimini eleştiriyoruz, beğenmiyoruz ama bunu bizden daha iyi bilecek olan, bu işin Profesörü (!) olmuş Rıza hoca görmüyor mu?
Bu kadar hatayı başka yerde yapsa çoktan ipi çekilirdi. Yönetimin bu kadar sessiz kalması da, en az Rıza hocanın doğruları görememesi kadar ilginç ve manidar geliyor biz taraftarlara. Başka Sivas yok, başka Sivasspor yok diyoruz, takım elden gidiyor daha ne bekleniliyor anlamıyorum.
Biran önce Bülent Uygun'lu günlere dönmeyi arzu ediyoruz, bunun için yapılacak işlem çok basit. Sizce ??? .......
İyi yayınlar diliyorum.
Bekir yilmaz sivasli gürbetci.
Nail bey iyi aksamlar ben yillardir hep sivassporun iyi veya kötü gidisatini hep takip ediyorum gelip gecen hocalar kendi kariyerlerinde birseyler vermek istediler bazilari verdi bazilari malisef vermek birtarafa takimin ruhunu da bozdular Riza hoca hemsehrimiz ama onunda malisef kariyeri orta vasatta istenilenin üzerinde degil bu sezondan sonra bir caresine bakmazmiyiz yoksa bu gidis hayira alamet degil ikincisi hocanin futbolculara karsi ruhi anlami hicde iyi degil diger takimlardaki hocalarin futbolculari beni kiskandiriyor zira kendilerini öyle oyuna veriyorlarki hic bitmeyecek bir enerji gibi bizdeise ben hicbir futbolcumuzun ruhunda öyle birsey göremiyorum ben bunu hocanin futbolcularin arasindaki ruhsuz bir bosluk görür gibiyim iste misal antalyanin sifo mehmedi gaziantebin hikmet karamani gool attikdan sonra sanki babaogul sevgisi bir sarmasdolas bizim niye öyle bir durumumuz yok soguk soguk yalandan bir haykiris bos futbolcunun motivasyonunu yükseltmek hocanin elinde Bülent zamanin da böyle degildik dikkatinizi cekiyormu bu delikanlilar gidiklanmiya ihtiyaci var hatir gönül köprüsünün burda coook isi var zoraki güzellik birseye yaramiyor.hocamiz futbolun icinden gelmis ama ruh aleminde bosluklar var onun zamanin daki futbolla simdiki zamanin futbolculari arasinda cok farkliliklar eski hocalar futbolcusunu tokatliyordu kovuyordu kaba kuvvete basvuruyordu simdi malisef bunlar tarih oldu yani demek istedigim disiplin olacak ama yerine göre sevgide olacak atalar ne demis iyi söz yilani deliginden cikarir .yoksa transfer yaparak iyi futbolcu alalim ama bir sezon zor duruyorlar ikinci sezon baska takimlara gitmeyi istiyorlar bunda tabi baska sebeblerde var ama genelde bulunduklari takimin ruh halide rol oynuyor düsüne biliyormusun bir hoca da bulunmasi gereken bazi haller riza hocada yok söyleki ben izin sezonunda bir macda sahadayim ist i b b oynuyoruz riza hoca kenarda futbolculara direktif veriyor erman bir yanlislik yapti hoca basladi küfür etmeye biraz sonra ugur bir hata yapti aynen onada bunu duymak insanin onuruna dokunuyor hoca dedigin biraz agirdan almali orasi binlerce seyircinin bulundugu bir stad bu benim cok hosuma gitmedi o futbolcu bunu duyarsa bir daha o hocaya güveni olurmu sizlere soruyorum.o günden sonradirki riza hocaya pek güvenim kalmadi vede cok kaba buldum bunu simdiye kadar ilk defa sizlerle paylasi yorum ben simdiye kadar cok mac seyrettim sadece riza hocaya benzeyen hoca Elazigin simdiki hocasi oda cok küfürbaz ama beni ilgilendirmez ben bizden olana bakarim.
.[/QUOTE]
|