Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Transfer dosyası açılıyor
Alt 05.12.2012, 16:27   #21
ROMANTİK KATİL
Usta Yiğido

ROMANTİK KATİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

774 Mesajına 1.527 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 579 ROMANTİK KATİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Transfer dosyası açılıyor

Hocam halen forvette transfer diyorsun. Yönetim sen Besiktasla ilgilenirken bazı transferlerini yapmak mecburiyetinde kaldı. Sonra sen gidemeyince geri geldin. Daha sonra yönetimin transfer ettiklerine burun kıvırıp kazanmak yerine yedek kulubesine mahkum bıraktın oyuncuları. Bu kulup o kadar zengin degilki dakka bası transfer yapsın. Adamlar yapmıs transferleri ama sana begendirmek ne mümkün. Sen Dogaları sunları bunları begenirsin. Koyarsın bunları sahyada 90 dakka taraftara işkence cektirirsin. Ayıp artık ya valla ayıp. Elindekilerin kıymetini bilmeyen degerlendirmeyen birine ne denilebilirki.

Memleketsiz Köpekler İstanbulu Destekler Tek Gercek SİVASSPOR
ROMANTİK KATİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ROMANTİK KATİL'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.12.2012, 18:41   #22
akkuzu
Yiğido

akkuzu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

104 Mesajına 166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 akkuzu isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bana görede ara transfer Sivasspor için en uygun dönem.
Nedenine gelince Sivasspor genelde bedava,lisansı elinde futbolcular alıyor.Oysa sezon başı transfer döneminde lisans problemi olmayan oyuncular tercihlerini kendileri beğendiği şehre göre yapıyor bizede çaputlar kalıyor.Çok fazla paraya kıyıp yönetim oyuncuda alamıyor bizde bize kalanlarla yetiniyoruz.Ama ara taransferde bazı kaliteli oyuncular o tercih ettikleri yerde hayal kırıklığı yaşayanlar tekrar değişim istiyor işte bu kaliteli oyuncuları bulursak isabet olur.Daha önceki isabetli transferlerimiz hep ara taranferdir.(Kamil,Navratil,Se rvet,Eneramo,Raynoc,murat erdoğan vs )
akkuzu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı akkuzu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.12.2012, 18:53   #23
akkuzu
Yiğido

akkuzu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

104 Mesajına 166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 akkuzu isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
cenk5821 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Abi bence dediğimiz transferler yapılırsa yabancı konusunda sıkıntı yaşamassak Borjan elimizdeki en iyi kaleci konumunda şuan bence bu sezon idare eder çünkü devre arasında kaleci transferi en zor transferlerden biri iyi bir kaleci bulmak hele bizim teknik ekibe kaldıysa...
Bak kardeşim Borcan ın kalmasına kesinlikle katılıyorum hadi Borcan birinci sınıf bir kaleci diyelim(değil ya) ya arkasındaki ne Atilla,ne Korcan,nede Senechi yi hiç bir sınıfa koyamadım,bunlara boş para yedirmektense gönderilip üçünün yerine 1 tane adam gibi kaleci alınırsa genç nihatta iyileşirse işte o zaman borcanda belki bir kademe daha sınıf atlarda bizde sıkıntı çekmeyiz.
akkuzu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı akkuzu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.12.2012, 19:11   #24
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 758 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft

Geçtiğimiz 14 haftada anladım ki bu takıma Agüero,Falcao,Messi,Ronaldo'da gelse oyun anlayışı değişmediği sürece hiç birşey olmaz.
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Respect58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.12.2012, 19:51   #25
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1466 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Borjan ı kiraladığımız zamanlar takip etmeye başladım. Bayağı güzel maçlar çıkardı seyrettiğim kadarı ile. Emin olun o maçlardan bile bizde kötü oynuyor. Diyordum ki bu kaleci bizim kalecimiz. Ama ne varki bir türlü oradaki seviyeye yaklaşamadı bile. Demekki bizim havamızda suyumuzda var bir şeyler. Yaramıyor bu adama. ama yinede Borjan hiç yoktan iyidir felsefesi ile şimdilik bizi götürebilecek kalecidir. Ama Senecky için aynı şeyi söyleyemem. Eski formu yok. Belki oynadığı müsabakada sırıtmadı ama müsabakada onun için belirleyici bir müsabaka değildi. Korcanın dönüşü ile Senecky bizim için ''yabancı lüksü'' olur. Ayrıca Faty nin de gittiğini varsayarsak kontenjanımız iki kişi açılmış olacak. Kalifiye alınacak bir defans bir forvet esnasında ise Pedriel, Rajnoch Navratil ve Cerny üçlüsünden 2 si ıskartaya çıkacak... Yani bench de oturacak diyelim... Anlayacağınız devra arasında mutlaka 2 yabancı transferi bizi bekliyor demektir. Ayrıca Rusyadan teklif aldığını ve Sivastan ayrılabileceğini lanse eden, bu aralar iyi oynamaya başlayan Grosickinin de durumu göz önüne alınırsa bu sayıda artabilir. Ben özellikle devre arasında Grosickini gitme ihtimalini düşünmüyorum, lakin iyi bir teklif gelir ve Kar=Zarar eşitliği sol tarafı ikiye katlarsa düşünülebilir. Bu nedenle Devre arası yabancı transferimiz 3 e bile çıkabilir. Bu tabiki bir varsayım bizim için. Arkadaşımızın dediği gibi ister 3 olsun ister 5 sistemimizie uymadığı sürece ne alırsanız alın uymazsa olmaz maalesef...

Birde bu piyasadaki Türk oyuncuların pahalı oluşuda Türk oyunculara yönelmemizi engelliyor. Bizim bir çok artımız var. Bu bir futbolcu için çok önemli unsurdur. Bir bankanın reklamını hatırlayın hemen para ve Çek den bahseden hani malum o reklam... İşte bizim artılarımızdan biriside Maddiyat. Biz hiç 5 lik oyuncu almıyoruz. Aldığımızda eğer ona 3 ödeyip 2 sini sallıyorsak bu o oyuncunun Sivasın şartlarınıda göz aldığımızda oynamasına engel oluşturur. Ama 3 lük oyuncuyu alıp (hele birde kimyamıza uyarsa) hiçbir maddi kaygısı olmazsa verim alabiliyoruz. İşte bizim en önemli artımız kulüp olarak bu. alacak vereceğimiz yok amiyane tabirle. Birde çok güzel bir aile ortamına sahibiz. Bunu Tv lerde basında ve bizzat canlı görüyoruz. Buda etkilyor takımızı ve dışardan bakan bir futbolcuya ''Cazibe noktası'' oluşturuyor.

Bu artılar doğrultusunda referansımızında temiz olduğunu düşünürsek artık 6-7 yıldır genelde doğru işler yapıyoruz demektir.

İnşallah devre arasında kimyamıza uygun transferleri yapar ve özlediğimiz beklediğimiz Avrupa kupalarını zorlayan bir takım izleriz...

Tek temennimizde bu yönde...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.12.2012, 21:01   #26
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 768 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

hata yı hoca yapmadı hocanın istediği oyuncuları almayan yönetim yaptı şimdi hoca ara transfer dönemine yine liste verecek tabiki yine yönetim listeyi es gececek ve taraftar yine rıza istifa diyecek
Alt 05.12.2012, 21:08   #27
settar58
Acemi Yiğido

settar58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 settar58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Ordusporun serbest bıraktığı ve geçen sezonun yıldızlarından olan Jean-Jacques Gosso orta sahamızı toprlayabilir bence
settar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda settar58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.12.2012, 21:16   #28
asabibaba
Usta Yiğido

asabibaba - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

992 Mesajına 2.426 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 asabibaba FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Lig Tv de Kalecinin Seyir Defteri programında Borcan'ın yediği golü almışlar ..Dikkatlice incelediler ve kalecinin oyundan koptuğu ve o pozisyona geç dahil olduğunu söylediler.. golü izledik evet tamamen laubalikten yenilen bir gol olduğu görülüyor. Kaleci Fatih'in sunduğu program da Borcan için ben bu kaleciyi izlerken bazı maçlarda eski kaleci olarak acayip keyf alıyorum ama bazende takımının ipiniçektiğine şahit oluyorum şaşırıp kalıyorum gibilerinden bir iafde kullandı .Gerçekten de kalecimiz TAM BİR BOMBA
Alt 05.12.2012, 21:22   #29
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 802 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
settar58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ordusporun serbest bıraktığı ve geçen sezonun yıldızlarından olan Jean-Jacques Gosso orta sahamızı toprlayabilir bence
Gosso'ya Avrupadan önemli talipler vardı diye biliyorum geçen yıl.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.12.2012, 23:44   #30
Playaz58
Acemi Yiğido

Playaz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

57 Mesajına 185 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Playaz58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Transferde Scouting sistemine gecmeliyiz. Tamam butce olarak super bir kurulus kuramayiz fakat inanin ki 70 milyonluk bir ulkeden gencler takip edilirse kesinlikle bir arda turan, mesut ozil, nuri sahin, hakan sukur, tugay kerimoglu, tanju colak bulunur.
Fakat biz ulke olarak gunluk sonuclara odaklanmis durumdayiz. Ilk once bu dusunceyi degistirmemiz gerekmektedir. Boylece gelece donuslu yatirimlar yapip hem futbolcu aliminda hem satiminda guzel hedefler yakalayabiliriz.

Hoca'nin sunacagi liste umarim youtube'tan edinmis goruntulerle sinirli degildir ve alinacak futbolcular iyice taranmistir.

Faty'nin gitmesine uzuldum, bilmiyordum!

Etiketler
açılıyor, dosyası, transfer