Karabük gidiyor Galatasaray´a Istanbul´da kök söktürüyor,3 puani alip sehrine dönüyor,gecen hafta G.Antep Galatasaray deplasmanindan beraberligi kapip sehrine dönüyor,biz kendi sahamizda yorgun bir takima üstelik 6 eksikle sahaya cikan bir takima karsi kendi saha ve seyircimiz önünde sahadan yenik ayriliyoruz.Bu olayin mantikla bagdasir tarafi varmi.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı B.DUMANLI'a Teşekkür Ediyor...
Karabük gidiyor Galatasaray´a Istanbul´da kök söktürüyor,3 puani alip sehrine dönüyor,gecen hafta G.Antep Galatasaray deplasmanindan beraberligi kapip sehrine dönüyor,biz kendi sahamizda yorgun bir takima üstelik 6 eksikle sahaya cikan bir takima karsi kendi saha ve seyircimiz önünde sahadan yenik ayriliyoruz.Bu olayin mantikla bagdasir tarafi varmi.
mantıkla bağadaşır tarafı yok tabi abi....çünkü Rıza hocanın ne taktiksel kapasitesi yeterli ne de böyle maçlarda 2. bir oyun ve taktik planı var...Kızdığımız Mesut Bakkal bile en azından böyle maçlarda takımı nasıl hazırlayıp oynatması gerektiğini biliyor...Bizimki gibi her maç aynı şablon saldım çayıra mevlam kayıra anlayışıyla değil!
__________________ ...YALNIZLIK,SİGARA KÜLÜ KADAR YALNIZLIK...
Sivasspor icin komlo teorilerde düzenlenmis olabilir.Nasilmi ben sadece yazma ihtiyaci hissettim.Fikirlerimi sizlerle paylasmak istiyorum.Bugün oynanan G.Antep -Krabük maci herkesin bildigi gibi Karabük´ün galibiyeti ile sonuclandi.Bende diyorumki G.Antep bu macda Karabük´e3 puani öylesine veri.Su anda parasal yönden sikintisi olan G.Antep kupadan gelecek parayida gözüne kestirmis olabilir.Sayet G.Antep bize karsi sahada olagan üstü bir perfonmans gösterirse ve bizi kupanin disina atarsa bilinki,karsimizda hafta sonunda bambaska bir Karabük bulacagiz.O zaman Karabük bize boks macindaki gibi öldürücü darbeyi vuracak ve biz biraz daha ligin altina demir atmis olacagiz.Diger teori isi bugün sahaya atilan maytaptan ötürü belki maci tarafsiz bir sahada,belkide bir kac mac seyircisiz oyniyacagiz son Elazig macini.O ceza mutlaka gelecek.Federasyonun ekmegine yag sürdü o maytapi sahaya atan.