Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 09.12.2012, 07:41   #91
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 808 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçı değerlendirecek bir durum yok.Kaç haftadır hatta kaç yıldır aynı senaryoyu oynayıp duruyoruz.Petkoviç den sonra kalecimiz yok.Uğur yıllardır sağ bekte elinden gelen mücadeleyi yapıyor ama daha verimli bir sağbeke ihtiyacımız var.Kadir yıllardır aynı top kaptırmalarını yapıyor.Rakip değerlendirirse yiyoruz yemezsek şansa.Yıllardır adam gibi forvetimiz yok.Eneramoya kalmışız hemen hemen her maç pozisyona giriyor.Atarsa şansımıza.Ve bu olay yıllardır devam ediyor.Biz taraftarları da yıllardır uyutuyorlar.
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.12.2012, 08:12   #92
ederecep
Acemi Yiğido

ederecep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 608 ederecep FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

KALECİSİZ MAÇ KAZANILMAZ RIZA HOCA ÖNCE ADAM GİBİ BİR KALECİ AL İKİ YILDIR KALECİ YOK BU TAKIMDA BU KALECİ İLERİ ÇIKIP KAÇ GOL YEDİ HELİ BİR BAK HİÇMİ GÖRMÜYORSUN
ederecep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.12.2012, 08:31   #93
mayhos
Acemi Yiğido

61 Mesajına 114 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 602 mayhos FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hep aynı laflar.........sıkılmadınmı hoca yaa.........biz çok sıkıldıkk..demecinde kadro dar diyor allah aşkına bu kadroyu yapan bbenmiyim .diğer takımlara bakıyom 18 19 20 yaşındaki gençleri oynatıyolar çatır çatır oynuyorlar.bi samet kadar olamadın be hoca beşiktaş amma akıllı takımmış seni niye almadıklarını çok ii anladım..bir kere olsun genşlere şans tanımadım oynatsaydın bir ikisini belki tutardı sende futbolcu çıkaracak ne zeka ne kabiliyet nede yürek var..sonun yakın onu biliyom bu hocalık sana göre değil be seni hoca yapanın ......ayrıca sivasspor ağlama duvarı değil ağlama artık sıkıldık.....
mayhos isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mayhos'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.12.2012, 09:26   #94
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

karşıyakalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

325 Mesajına 593 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 643 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK

arkadaşlar hepimizin yüregi yanıyor biliyorum.maçtan çıkışta eve gidemedim yollar uzadıda uzadı.ama hep suç rıza hocada degil ne olursa olsun rıza hoca profesyonel yani parayla çalışıyor.suçun büyügü yönetimdedir.asıl müdahele etmesi gereken hocayı sorgulaması gereken yönetimdir.gitmek isteyen kim olursa olsun göndereceksin.rızamı gitmek istedi bırak gitsin.ermen mı hiç bekletme grosickimi hemen gönder.gördükki zorla bekletilen hiç kimseden bu takıma fayda olmamıştır.işi zorlamanın bi anlamı yok devre e-arasında kim istiyosa göndereceksin .hiç kimse hakkında ısrarcı olmayacaksın.ve en önemlisi paraya kıyıp ADAM GİBİ OYUNCULAR ALACAKLSIN.NEREDE BELEŞ VAR UCUZ VAR ALMAYACAKSIN.
karşıyakalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda karşıyakalı'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.12.2012, 09:52   #95
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

takım gs ye karşı çok kötü mücadele etmedi özellikle ilk yarıda net 3 pozisyon pisi pisine kaçtı yaw erman yılların futbolcususun kale bomboş topu tutsan sağ ayağında rahat gol yapardın bunu yapmak için profesyonel olmakda gerekmez az beyin lazım yine erman ceza sahasında bomboş pozisyonda topu stop edip az gitse vursa ufuğa hangi köşeyi seversin diye sorup atabilirdi 2.yarıda pedriel gelişi güzel vurmayıp penaltı noktasındaki boş adama çıkarsa oda gol olabilirdi yediğimiz ilk gol tamamen şans golü 100 tane çekse 1 tanesi anca öyle olur 2.gol tipik gs ve burak piçi stili gol raynoca faul yaptı orda uğur olması gerekirdi yoktu sahadada yoktu zaten 3.golde kadir kardeşimizin herzaman yaptığı hatadan yenilmiş gol başkada pozisyon hatırlamıyorum bir atıfın kafa vuruşuna bakın bide kasımpaşalı kalu uchenin aynı pozisyondaki vuruşuna farkı görürsünüz eneramo olsaydı belki farklı olabilrmiydi bilemeyiz pedriel defansı tedirgin edemedi dany eboe yıldız oldu oyuna dahil olup 2 kişi fazla oynamış gibi oldu gs herhafta borjanın kadirin uğurun hatalarını yazmak zorundamıyız bu adamlar bizi üzmek zorundamı ?geçen hafta onların yüzünden yenildik bu hafta desen yine öyle bide maç kurtardıkları haftayı yazalım artık uğur adem borjan kadir nekadar sıradan düz beceriksiz işe yaramaz olduklarını bas bas bağırıyorda duyan yok bizden başka devre arasına kadar bu takım enazından ortada yer almalı aşşağıya bi düşersek artık üstümüzede oynamaya başlarlar ben bu hafta seneck erhan mehmet nas a ilk 11 de görev verilmesindenyanayım borjan kadir uğur az dinlensin mümkünse devre arasındada giderlerse hayırlı iş etmiş olurlar busaatten sonra sivsssporumuza zarar vermekten başka işe yaramazlar
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.12.2012, 10:04   #96
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1465 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
herhafta borjanın kadirin uğurun hatalarını yazmak zorundamıyız bu adamlar bizi üzmek zorundamı ?
Artık her hafta acaba kaçıncı dakikada nasıl bir top kaptıracaklar ne gibi hatalar yapacaklar diyerek yüreğimiz ağzımızda maç seyredeceğiz.. Zaten öyle seyrediyoruzda.. Yahu delirmek elde değil. 4 şut çekiyorlar birini kaleci tutyor diğerleri gol oluyor sen 10 şut çekiyorsun bir gol buluyorsun hem beceriksizsin hemde defansta hata yapıyorsun. Adam boşa dememiş ön liberoya koymuşsun 2 kazmayı diye.. Yazık maçtan 2-3 gün önce ben Feneri Trabzonu hep kötü zamanlarda elimize fırsatlar geçerek yenemedik inşallah bu maç böyle olmaz demiştim. Maalesef buda öyle oldu.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.12.2012, 11:11   #97
üsüyorum042
Acemi Yiğido

22 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 475 üsüyorum042 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Aynen kardesim, en dogru yorumu yapmissin ,,,,bir an önce varsa onuru kendisi cekip gitmeli, yoksa gönderilmeli
Alıntı:
mayhos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hep aynı laflar.........sıkılmadınmı hoca yaa.........biz çok sıkıldıkk..demecinde kadro dar diyor allah aşkına bu kadroyu yapan bbenmiyim .diğer takımlara bakıyom 18 19 20 yaşındaki gençleri oynatıyolar çatır çatır oynuyorlar.bi samet kadar olamadın be hoca beşiktaş amma akıllı takımmış seni niye almadıklarını çok ii anladım..bir kere olsun genşlere şans tanımadım oynatsaydın bir ikisini belki tutardı sende futbolcu çıkaracak ne zeka ne kabiliyet nede yürek var..sonun yakın onu biliyom bu hocalık sana göre değil be seni hoca yapanın ......ayrıca sivasspor ağlama duvarı değil ağlama artık sıkıldık.....
üsüyorum042 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.12.2012, 11:17   #98
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

408 Mesajına 994 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 532 Serdar63972 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sultan Şehirin Kral Çocukları...
Umutsuzluğa düşmeyiniz.
Sivasspor forması dün göstermiştir ki, ne kadar kalitesiz futbolcu, ne kadar kudretsiz yönetim ve ne kadar basiretsiz bir teknik ekibe sahip olsada, Lig liderine sahayı dar edip ecel terleri döktürebiliyor.

Bu takımın gerçek sahibi olan bizler, üzerimize düşeni akıl mantık çerçevesi içinde kendi içimizde üretip uygulamak zorundayız.

Demiştiya zamanında biri İktidar olduk ama muktedir olamadık diye. Bizim yönetimimizde kendi zaafları nedeniyle kendi iktidarı içinde muktedir olamıyor. En kötü yönetim nasıldır bilirmisiniz? Paranız var, hırsınız var veya çok başka nedenlerden dolayı bir mobilya fabrikanız var. Ama hayatınızda üzerine oturmaktan başka mobilyayla bir iletişiminiz olmamış. Gidiyorsunuz bir tane USTA getiriyorsunuz. Ustaya diyorsunuz ki, al bu mobilya fabrikasını yönet. Adamda mobilya yapılışını biliyor ya, zannediyor ki mobilya yapmakla mobilya fabrikasını yönetmek aynı şey. İşler çok kötü giderken gelen mobilya ustası bir iki tane kendi ürettiği mobilyayla günü kurtarıyor. Ama sorun mobilya üretmekte değil, sorun fabrikayı yönetmekte.

Sayın başkan Sizin mobilya fabrikasında kıymetli ODUNLAR olmasına rağmen sizin USTAnız maalesef ODUNLAR arasındaki dengeyi kuramıyor. YÖNETEMİYOR. ve siz o hale getirdiniz ki meseleyi kulübün anahtarı RIZA nın elindedir. Kimse Rızayı kovamaz kimse Rızayla ters düşemez.
Serdar63972 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Serdar63972'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.12.2012, 11:21   #99
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

Allahını seven açıklasın, Uğur Meleke de yazısında belirtmiş bu iki önliberoya nasıl bu kadar tahammül edebildin diye. Mehmet Nas'la derdin ne adam senin? Abdulkadirle Murat Akçayla derdin ne? Dün Pedrielin yapıpta Abdulkadirin yapamayacağı ne vardı da Abdulkadirle başlamadın? Sivasspor Rıza hocaya rağmen Kadire Rağmen, Ademe rağmen, Pedriele rağmen, Ermana Rağmen Cincona sahayı dar etmiştir. Şu 5 liden birisi zaıcık üyü olsa gene günü kurtarmıştık.

Sivassporun zaafı teknik ekip veya futbolcular değildir.

Sivassporun zaafı iyi yönetilememektir.

Sivassporun zaafı adaletli yönetilememektir.
Alt 09.12.2012, 11:24   #100
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

Sivasspora bir tane başkan transfer edilmelidir.

Bütün işler düzelir o zaman...

Bir defa Rıza'ya der ki ADALETİ sağlayamıyorsan ben sağlarım. Transferi yapamıyorsan ben yaparım. KADROyu kuramıyorsan ben kurarım.

Etiketler
değerlendirelim, maçı