Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Hakan Arslan Sivasspor'da
Alt 04.01.2013, 22:22   #51
Rallim58
Gast

Standart Cevap: Hakan Arslan Sivasspor'da

Burada herkes iyi biliyor, hatta çok iyi biliyor, bilmeyen ise Sivasspor yönetimi ile Rıza Çalımbay ve teknik ekibi... Öyle mi?

Arkadaşlar, Allah aşkına el insaf, merhamet ve vicdan...

Ne kadar para o kadar köfte misali, bütçe nisbetinde yapılan transferlerin neticesini görmeden; "rezil yönetim, cimri yönetim, dandik dündik futbolcu, 3. lig enikleri" gibi ağır ithamları doğrusu, Sivassporumuza alınan futbolcu için, kantarın topuzunu kaçırıyoruz gibime geliyor. Daha üsluplu olunmasından, yiğidoya yakışır yorum yapılmasından yanayım. Aksi halini ben değil site yönetimi düşünsün derim.
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.01.2013, 22:28   #52
58g0kberk58
Yiğido

172 Mesajına 287 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 655 58g0kberk58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
baris58sivas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
benim bildigim ofansif orta saha oyuncusu dogrumu?
Defans oyuncusu yaziyor vikipedide ama pekte bir bilgi yok sahsen izleme firsati bulamadim, izlemissem de gozume carpmadi bile.
58g0kberk58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.01.2013, 22:34   #53
rapge
Yiğido

76 Mesajına 137 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 690 rapge Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Ofansif orta saha gibi görünüyo videolarda..
Alt 04.01.2013, 22:56   #54
34yigido34
Tecrübeli Yiğido

185 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 525 34yigido34 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bizim kulüpte bi oyunlar dönüyo ama anlamadım ümit kurta 450,000 euro hakan için için şabanı bonservesiyle apdulkadiri kiralıyoz bunlar akıl işi degil bi oyunlar dönüyo ama anlamadım
34yigido34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.01.2013, 22:56   #55
58g0kberk58
Yiğido

172 Mesajına 287 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 655 58g0kberk58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
rapge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ofansif orta saha gibi görünüyo videolarda..
İnsallah degildir yoksa forma sansi bulmasi imkansiz. Gencleri denemeyi tercih etmiyor riza hoca ozellikle erman veya aatifi kesipte oynatacagini hic sanmam. Lakin kupadaki manisa macında 3-0 onde olmamiza ve rakibin 10 kisi kalmasina ragmen genc oyuncular dururken, adem kocak'i oyuna surmeyi tercih etmisti.
58g0kberk58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.01.2013, 23:04   #56
kürşadın soyu
Yeni Yiğido

5 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kürşadın soyu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
aydınn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben bu oyuncuyu en az 10 defa izledim , bence çok iyi bir orta saha elemanı . 90 dk oyunu iki yönlü oynaya bilen bir oyuncu . Hava topunun da iyi olması büyük özellik . Çok yerin de bir transfer hakan genç ve ileride yapabileceğimiz bir oyuncu Zaten bu tip adam istemiyormuyduk . Abdullakadir e 1. 3 milyon tl bonservis verilmişti ona yazık oldu .
kardes iyi hoş da hangi oyuncuyu aldıkta ilerisini görebildik pırıl pırıl insanları oynatmayarak futbola küstürmüyor mu rıza hoca. Doğayı ısrarla oynattığı kadar bu elemanı oynatırsa evet..ilerisini görebiliriz. hayırlı uğurlu olur inş.
kürşadın soyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.01.2013, 23:07   #57
cengo64
Tecrübeli Yiğido

cengo64 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 382 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengo64 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Sivasspor 3. ligde 2. lige çıkma amacı olan bir takımmı ki Ümit Kurt ve Hakan Aslan transferlerini uzun uğraşlar sonucu gerçekleştiriyor diyoruz.Buna niye kızıyorsunuz kardeşim.Önce ne olduğunu bileceksin.Hangi ligde oynuyorsun,hedefin ne.Neymiş efendim Sivassporun parası yokmuş.Muhasebecimisin sen.Lig tv den ne aldı Sivasspor biliyormusun.Bu fakir edebiyatı kanımıza işlemiş.Peki ne harcadı.Aslında ligin su anda bildiğim kadarıyla en borcsuz takımıyız.Yani nerdeyse en zenginiyiz demek bu.Niye bu cimrilik 2. lige düşersek tekrar 1. lige dönecek paramız olsun diye mi.Biz demiyoruz ki har vurup harman savuralım ama en azından bulunduğumuz kategoride oynayan futbolcu alalım.Sene başında Şabanı niye aldık eşantiyon vereceksek.Rıza hoca bu soruya cevap vermiyorsa klüp Rıza babanın çiftliği olmuş demektir.Zaten bi tarafı da ne enterasan ki at ve köpek çiftliği yapılmış durumda.Öbür tarafta Rıza babanın futbolcu çiftliği mi yani.Kafasına göre onu alacak bunu verecek.Özgür Çekle,Bienvenü niye alınmadı.Sakın bana Sivasın havası sert demeyin çünkü Elazığ alıyor kardeşim.İsaac le Assaidi yi Antalyaya kaptırdınız lig başında, adamlar şimdi lig 2.cisi.Enaramoyu kimse alamadığı için almaya mecbur oldunuz son günde sonrada bütün sezon antremansız diye ağladınız.Bednarı aldınız yine son gün ,kokainman oldugunu gazeteden okudunuz.Ekibi Brezilyaya gönderdik sambacı futbolcu arıyor dediniz halbuki kendileri samba ögrenmeye gitmiş şimdi onu anlıyoruz.Mecnur başkan da hapislik günlerinden sonra soğudu anladığım kadarıyla bu işlerden ama devredeceği kimse yok görevi koca memlekette.Eee durum vahim yani.Tek olumlu taraf Beşiktaş iyi gidiyorda bizim adam zırt pırt her yakaladığı gazeteciye Beşiktaşla sezon başında anlasmıştım demiyor artık.Bu takımın motivasyonunu olumlu etkileyecektir yani.Bi de şunu anlamıyorum.5-6 futbolcu alacaz ne demek.5-6 hıyar alacaz çarşıdan gibi bişey bu.Niye 5-6.Hepsini direk oynatacaksak bu bir takımın yarısı ediyor.Oynatmıyacaksak niye alıyoruz.Çiftliğe futbolcu mu alınacak diye düşünüyor insan o zaman.Sağ bek lazım de.Oyun kurucu gerekiyor de.Ama 5-6 futbolcu deme.2 sini de aldınız gördük.Velakin umutsuzum.Yönetim bu At çiftliği meselesine daha fazla agırlık versin ve biz jokey klubü olalım artık.Ya da Sivasspor çiftlik olmasın süper lig futbol klubü olsun.Bütün istediğimiz bu.
cengo64 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda cengo64'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.01.2013, 23:08   #58
59yigido58
Tecrübeli Yiğido

152 Mesajına 197 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 723 59yigido58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

transferlerimize bakarmısın bu takımmı ikinci yarı fark yaratacak ölme eşşeğim ölme ne desek ne yazsak boş yine bildiklerini okuyorlar bu takıma paraya kıyıpta kaliteli adamlar almadıkça seyirci beklemeyin karar sizin YÖNETİM?
59yigido58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Hakan Arslan Sivasspor’da
Alt 04.01.2013, 23:11   #59
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 777 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein
Standart Hakan Arslan Sivasspor’da

Samsunspor Kulübü resmi internet sitesinde yapılan açıklamada; “Sivasspor ile anlaşan Samsunspor’umuzun kaptanı Hakan Arslan teknik heyet ve arkadaşlarıyla vedalaşarak kamptan ayrıldı. Süper Lig takımlarından Sivasspor ile prensip anlaşmasına varan başarı kaptanımız Hakan Arslan sabah idmanını yaptıktan sonra futbolcu arkadaşları ile tak tek vedalaştı. Teknik direktörümüz Besim Durmuş ile de görüşen Kaptanımız Hakan Arslan,”Nasip böyleymiş. İki kulüp anlaştı ve transfer gerçekleşti. Aklım hep Samsunspor’da kalacak. Burada çok güzel anılarım oldu. Mutlu ayrılıyorum. Eğer yeni takımım izin verirse 55 numaralı formayı giymek istiyorum. Herkes hakkını helal etsin” dedi. Antalya Kampımızın sorumlusu yöneticimiz Doğan Atlı ise Hakan Arslan’ı havaalanına kadar uğurladı. Atlı,”Gerçekten çok karakterli bir oyuncumuzdu. Samsunspor için formasını sonuna kadar terletti. Hakkını helal etmesini diliyor ve kendisine Samsunspor’umuza verdiği hizmet nedeniyle teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Hakan’ın vedası sırasında duygulu anlar yaşandı.” ifadeleri yer aldı.

Kaynak: Samsunspor Resmi Web Sitesi - samsunspor.org.tr -
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Morten58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.01.2013, 23:17   #60
cügo58
Yiğido

104 Mesajına 159 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 663 cügo58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Adamlarln resmi sitesine bak be .. Bizimkiler beceremiyor
cügo58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda cügo58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
arslan, hakan, sivassporda