Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Hakan Arslan Sivasspor'da
Alt 05.01.2013, 08:59   #71
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1474 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Hakan Arslan Sivasspor'da

Çok tepki çeken bir transfer yaptık, ama tepkiyi biz değil tüm Samsunspor taraftarı veriyor... Şüphesiz Samsunspor orta sahasının çalışkan isimlerinden. İnşallah bize çabuk ısınır, çünkü gerçekten dinamo tabir edilen vasıfa sahip bir yetenek... Ayrıca kendi takımında sorumluluk sahibi idi, takım kaptanı pozisyonu ile gelen Hakan kardeşimize hoşgeldin dileklerimi sunar başarılar dilerim...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.01.2013, 09:27   #72
Soyözen
Tecrübeli Yiğido

440 Mesajına 1.173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 557 Soyözen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
berk5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaş herkes otorite olmuş. Bırakın Rıza hocanın yeterliliğini tartışmayı. güvenin adama... Elazığ bile 10 takımı küme düşüren yılmaz vural'a güveniyor. yerinde bi transfer. nokta atışı yapmış hoca. Şaban la Abdulkadir in Sivas'ta formayı hakedecek 1 tane maçını hatırlayan var mı?....
Orada dur hocam. Yılmaz Vural dediğin adamın basın açıklamalarını hiç dinledin mi? Adam Elazığ'a gitti, sanki kendisi de Elazığlı gibi canla başla çalışıyor, aklı sürekli takımında. Ama o adam profesyonel, yani şimdi bırakıp atıyorum Antalya'ya gitse orada da öyle olur. Ama Rıza Hoca öyle değil. Adam sanki Sivasspor oldukça uyduruk, 3. ligde oynayan bir takımmış gibi davranıyor. Ne bir hırs var, ne bir açıklama, farklı bir yorum. İki haftada bir aynı şeyleri söylüyor o kadar. Şu an ligdeki en kötü teknik adamlardan biri olabilir gibi geliyor, aklıma Ankara'daki Gençlerbirliği maçı falan geldikçe... Kötü olmasının sebebi teknik yetersizlikten ziyade takıma "olmayan" sevgisi ve inancı...
Soyözen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı Soyözen'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.01.2013, 10:27   #73
Ahwettt
Tecrübeli Yiğido

312 Mesajına 646 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 749 Ahwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOK

Arkadaşlar yorumları okuyorumm bakıyorumda gelmeden hep eleştiri yağmuruna tutumuşsunuz. Ortasahaya bir oyuncu lazım diye eleştiri yapanlarda sizlersiniz alınan oyuncuyuda beğenmeyende sizlersiniz. Sizce alınan oyuncu Kıvançtan dahamı kötü? boşta kalan oyuncular alınsın diye çığlık atıyorsunuz. Samsunun en iyi oyuncusunu alıncada eleştiri yağmuruna tutuyorsunuz. Eğer Ziyayı Beşiktaşa önerse idi bende iyi para verecekler ise versinler Şabanı hiç bonsevisi ile samsuna verirmiydi. Sonrada kalkar kayserinin yaptığını yapamıyoruz diye çığlık atarsanız. Biraz tutarlı olun gelsin oynasın görün sonra eleştirmeye başlayın.Bizden 2 misli transfere para harcayan takımların durumlarınada bir bakın sonra eleştirin. Bak Gaziantep dahi en iyi oyuncusunu Kasımpaşaya verdi oda düşme potasında olduğu halde
Ahwettt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Ahwettt'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.01.2013, 10:34   #74
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

408 Mesajına 994 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 541 Serdar63972 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Rıza Hocanın BJK nın sol bekine Ziya yı önermesinden sonra bir gerçek ortaya çıkmıştır ki, bizim takımın tek eksiği TEKNİK DİREKTÖR...
Serdar63972 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Serdar63972'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.01.2013, 10:53   #75
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1116 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Bugünki Fanatik internet sayfasindaki habere göre biz Hakan Arslan´i kiralik olarak almisiz.Bu haberde ne kadar dogruluk payi var bilemem sayet bize gercekten kiralik olarak geldiyse söyliyecek bir laf bulamiyorum.Umarim kiralik degildir bu haber fanatik gazetesinin bir sakasidir.PTT liginden bir oyuncuyu kadromuza kiralik olarak katabiliyorsak, bundan sonra yapilacak transferlerde kuskum var.Hala büyük bir SABIRLA yapilacak transferleri bekliyoruz.Bugün itibariyle ara transfer sezonu basladi ve 7 gün sonra Bursa ile kupa macimiz var,ayrica kamp dönemide baslamis durumda.Normal olarak Pazartesi günü tüm imzalarin atilmis olmasi lazim.LIGIN BASLAMASINA AZ KALDI ARTIK.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.01.2013, 11:40   #76
59yigido58
Tecrübeli Yiğido

152 Mesajına 197 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 724 59yigido58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

güya klüpten yapılan açıklamaya göre 5 ocakta en geç bütün transferler açıklanacaktı alınacak veya alınan adamlara bakıyorumda hepsi palavra ne hoca nede yönetim bunlardan hiç bişey olmaz güya yurt dışında yardımcı hocalar adam izlediler hani nerde izleddiğiniz adamlar? ya 5 kişi alacağınıza adam gibi paraya kıyın 3 tane alın bu nedir ya yada bu işi bilmiyorsanız çekin gidin kardeşim bilenler gelsin yetti artık tarftarın günahı ne bakıyorlarki her transferde aynı nakarat taraftarda soğudu kimi izlemeye gitsinler stada sonrada diyorlarki taraftar bizi yanlız bırakmasın bu sorunun cevabını kendinize bir sorun önce yazıklar olsun koca kentin prestijini ayaklar altına aldınız başka söze gerek yokanlayan anladı diycem ama ne çareki kimse bişey anlamıyor yine bildiklerini okuyorlar keyfiniz bilir iyi taransfer yoksa taraftarda yok ne ekerseniz onu biçersiniz karar sizin YÖNETİM VE RIZA HOCA
59yigido58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.01.2013, 12:24   #77
noname87
Usta Yiğido

337 Mesajına 533 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 818 noname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISI

İyi transfer ona lafım yok da bunu yönetim başarısı göstermek anlamsız.Bursa Eskişehir,Gençlerbirliği gibi takımlar her sene 1.ligin 2.ligin yetenekli oyuncularını kadrosuna katar.Biz de onların almadıklarını alırız.(Abdülkadir Alican Şaban...).İlk defa onların önünden bir adam aldık diye düşünüyorum.Manisa'da bir kaç oyuncu var Eray,Bekir Yılmaz,Bülent Cevahir ve Fener'den kiralık Gökay .Erciyes'te Serdar Eylik Adanaspor'da Mbila,Kartal'da Uğur Akdemir(Sağbek) liste böyle gider
noname87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı noname87'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.01.2013, 12:38   #78
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido

Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

937 Mesajına 2.402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Blinzeln Cevap: Hakan Arslan Sivasspor'da

Alıntı:
Soyözen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Orada dur hocam. Yılmaz Vural dediğin adamın basın açıklamalarını hiç dinledin mi? Adam Elazığ'a gitti, sanki kendisi de Elazığlı gibi canla başla çalışıyor, aklı sürekli takımında. Ama o adam profesyonel, yani şimdi bırakıp atıyorum Antalya'ya gitse orada da öyle olur. Ama Rıza Hoca öyle değil. Adam sanki Sivasspor oldukça uyduruk, 3. ligde oynayan bir takımmış gibi davranıyor. Ne bir hırs var, ne bir açıklama, farklı bir yorum. İki haftada bir aynı şeyleri söylüyor o kadar. Şu an ligdeki en kötü teknik adamlardan biri olabilir gibi geliyor, aklıma Ankara'daki Gençlerbirliği maçı falan geldikçe... Kötü olmasının sebebi teknik yetersizlikten ziyade takıma "olmayan" sevgisi ve inancı...
Yılmaz VURAL'da yıllar önce tüm büyükleri çok rahat çalıştırırım.. Bana Fenerbahçe'yi versinler Avrupa Şampiyonu yaparım.. Beşiktaş ile kuplar hep benim olur, G.Saray'ı benden iyi kimse çalıştıramaz dediği yılları ben dün gibi hatırlıyorumm .Unutanlar varsa hatırlatayım.. Yılmaz Vural her sene bir büyük klübün kapısında yattığı günler çabuk unutuldu... Trabzonspor'daki başarısız bir dönemden sonra hepten gözden düşmedi mi..? Şimdi Rıza Hoca'nında keza bir Beşiktaş deneyimi oldu.. Siz zannediyormusunuz ki ; Rıza Hoca bundan sonra kolay kolay büyük bir takımı çalıştıracağını.. Onun için kimse kendince senaryolar üretmesin.. Rıza Hoca'da bunun farkında, dışardan gördüğünüz resim çoğu şeyleri gizler ve saklar.. Bu hep böyle olmuştur.. Bilmem bazı şeyleri anlatabilmişimdir..
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Murad_Kelleci58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.01.2013, 13:17   #79
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1116 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Alıntı:
Murad_Kelleci58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yılmaz VURAL'da yıllar önce tüm büyükleri çok rahat çalıştırırım.. Bana Fenerbahçe'yi versinler Avrupa Şampiyonu yaparım.. Beşiktaş ile kuplar hep benim olur, G.Saray'ı benden iyi kimse çalıştıramaz dediği yılları ben dün gibi hatırlıyorumm .Unutanlar varsa hatırlatayım.. Yılmaz Vural her sene bir büyük klübün kapısında yattığı günler çabuk unutuldu... Trabzonspor'daki başarısız bir dönemden sonra hepten gözden düşmedi mi..? Şimdi Rıza Hoca'nında keza bir Beşiktaş deneyimi oldu.. Siz zannediyormusunuz ki ; Rıza Hoca bundan sonra kolay kolay büyük bir takımı çalıştıracağını.. Onun için kimse kendince senaryolar üretmesin.. Rıza Hoca'da bunun farkında, dışardan gördüğünüz resim çoğu şeyleri gizler ve saklar.. Bu hep böyle olmuştur.. Bilmem bazı şeyleri anlatabilmişimdir..
Yilmaz Vural ile ilgili yapilan bu yorumlara ufak bir eklemeyi yapma ihtiyaci hissettim kendimde.Yilmaz Vural Köln spor Akademisi futbol bölümü mezunudur.Christoph Daum ile ayni yil akademiyi bitirmistir.Biri Türk,digeri Alman´dir.Alman olanina daha fazla sempatiyle bakilmis bizim insanimiz,geri plana atilmistir.Yilmaz Vural nedense bu ülkede Christoph Daum gibi pirim yapmamistir.Biz önce kendi insanimiza güvenmesini ögrenememisiz,baskalarindan ne bekliyoruzki.Yilmaz Vural bu ara sezonda Bülent Uygun´un yaptigi transferlerin sekiziyle yollarini ayirmis,kendi oyun sitiline uyan futbolculari takima katma yolunun ugrasi icerisindedir.Yilmaz Vural Alman futbol ekolünden gelmektedir,ondaki is disiplini Elazigspor´u bu ligde tutacaktir.
Bunu defalarca söyledim bir kez daha söylüyorum,elimizdeki degerleri bilelim.Baskalarinin doldurusuna gelmiyelim Riza hoca´ya sahip cikalim.Sabirla beklemesini ögrenelim.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.01.2013, 13:21   #80
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 777 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yilmaz Vural ile ilgili yapilan bu yorumlara ufak bir eklemeyi yapma ihtiyaci hissettim kendimde.Yilmaz Vural Köln spor Akademisi futbol bölümü mezunudur.Christoph Daum ile ayni yil akademiyi bitirmistir.Biri Türk,digeri Alman´dir.Alman olanina daha fazla sempatiyle bakilmis bizim insanimiz,geri plana atilmistir.Yilmaz Vural nedense bu ülkede Christoph Daum gibi pirim yapmamistir.Biz önce kendi insanimiza güvenmesini ögrenememisiz,baskalarindan ne bekliyoruzki.Yilmaz Vural bu ara sezonda Bülent Uygun´un yaptigi transferlerin sekiziyle yollarini ayirmis,kendi oyun sitiline uyan futbolculari takima katma yolunun ugrasi icerisindedir.Yilmaz Vural Alman futbol ekolünden gelmektedir,ondaki is disiplini Elazigspor´u bu ligde tutacaktir.
Bunu defalarca söyledim bir kez daha söylüyorum,elimizdeki degerleri bilelim.Baskalarinin doldurusuna gelmiyelim Riza hoca´ya sahip cikalim.Sabirla beklemesini ögrenelim.
Yilmaz Hoca , hastir, komiktir, sempati duyar insanlar, evet Köln'de Teknik Direktörlük de okumustur, peki nerede ve ne tür basarilara imza atti.

Niye Fatih Terim gibi , Senol Hocalar gibi ön plana cikamiyor.

Ha ayrica , bilmeyenlere Yilmaz Hoca'nin Hocaligina saygim var ama kendisi Futbolcu degildi, okuyarak Hoca oldu.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Morten58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
arslan, hakan, sivassporda