Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: İşte Sivas Arena
Alt 11.01.2013, 16:14   #31
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 753 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: İşte Sivas Arena

Alıntı:
münihliyigido58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
birseyi herkes unutuyor. bu tür stadlarin inanilmaz cikarlari var. almanyada dünya kupasi icin bir sürü modern stad yapildi. dünya kupasinin oynanmadigi sehirlerdede. yani kücük takimlarda, ikinci lig takimlarida yeni stadlara kavustu. 6,5 sene sonra almanyaya baktigimizda sayisiz takim stadlarin yüksek cikarlari yüzünden problem cekiyor.

hamburger sv, eintracht frankfurt, mainz, schalke, 1860 münih, fc köln, kaiserslautern, bochum, dresden, aachen, bielefeld, rostock... hepsi büyük zorluklar cekiyor. hamburg, frankfurt ve schalke'nin agir cikarlari televizyon ve sponsor gelirleri sayesinde hafifliyor, ama özellikle 1860 münih her ay yeniden iflazin esiginde. aachen ücüncü lige düstükten sonra iflaz etti, bielefeld'e az kaldi. dresden kendisini zor suyun üstünde tutuyor.

özellikle kücük takimlara bakarsak, kendileri icin cok büyük stadlarda oynamak zorundalar, ve bu stadlarin kiralari, degisik masraflari düzgün bir bütje yürütmek icin yetmiyor.

bekar bir mimar olarak 1,5 odali evde kaliyorum. bu bana yetiyor ve cikarlarim kontrol edilebilir durumda. 30.000-35.000 kisilik stad villa'dir.
Arkadaslarla villa'da takilmak güzel, ama cikarlarini karsilayabilmek lazim, cünkü bir kac ay sonra köprü altina kimse takilmaya gelmez.

Sivasspor haddini bilmeli, daha büyük stad, daha büyük gelir, daha büyük randiman demek degildir otomatikmen. 1860 münih'i arastirin inanmiyorsaniz.
kardeşim iyi has diyorsun da kayserispor, samsunspor, eskişehirspor, antalyaspor çok mu büyük takımda onlara 33 bin bize 25 bin yapılıyor. işte benim zoruma bu gidiyor. her şehre 25 bin yapılsa bişey demem ama sivasmızı seçip size 25 yeter. bizim için diğer iller ve takımlar daha önemli dermişcesine yapıldımı insana koyuyor. bu saydığım takımların hangisi sivasspor kadar başarılı olmuş?? hiç takımı olmayıp yine 33 bin kişilik stad yapılan illeri söylemiyorum bile.
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı poolat58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.01.2013, 16:29   #32
münihliyigido58
Tecrübeli Yiğido

münihliyigido58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

378 Mesajına 771 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 münihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISImünihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISImünihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISImünihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
poolat58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeşim iyi has diyorsun da kayserispor, samsunspor, eskişehirspor, antalyaspor çok mu büyük takımda onlara 33 bin bize 25 bin yapılıyor. işte benim zoruma bu gidiyor. her şehre 25 bin yapılsa bişey demem ama sivasmızı seçip size 25 yeter. bizim için diğer iller ve takımlar daha önemli dermişcesine yapıldımı insana koyuyor. bu saydığım takımların hangisi sivasspor kadar başarılı olmuş?? hiç takımı olmayıp yine 33 bin kişilik stad yapılan illeri söylemiyorum bile.
kayserisporun maddi durumu suan cokmu parlak? bombos stad, gelir nerdeyse yok. bunu gelecek senelerde cekecektir, durmadan kümeye karsi oynamaya devam ederse. suan para bol gibi görünüyor, sonucta amrabat sayesinde iyi para kazanildi. ama onlarda bir gün bitecek. samsun, konya gibi takimlar banko birinci lig oynamazlarsa, stadyumun cikarlari belediyeler karsilamazsa büyük riskteler. sivassporunda kiyamet gününe kadar birinci ligde oynayacagi diye bir kural yok. düserse 33.000 kisilik stad bu camiayi batirabilir. 25.000 ile en azindan düzgün bir sekilde camia olarak büyüyebiliriz, kötü zamanlar gelincede risklerimizi biraz daha kontrol altinda tutabilecegiz.
münihliyigido58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.01.2013, 16:48   #33
ihtiyar yiğido
Usta Yiğido

ihtiyar yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.233 Mesajına 3.125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 ihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
25 bin kapasiteli stadın sivasa yetmeyeceğini kimse demiyor ben 33 bin kişilik olmasını çok arzu ettim olmadı gücümüz yetmedi saolsun yalakçılar ve temsilcileride bu yönde çalışmadı benim zoruma giden bu kadar desteğe yalakalığa yavşaklığa rağmen sivası trabzondan erzurumdan urfadan aşşağı tutmaları 2.ligdeki sehirlere 33 bin kişilik sivasa 25 bin kişilik konyaya 42 bin kişilik sakaryaya izmite malatyaya 33 bin kişilik yapmaları efendim deniliyorki zaten stadı dolduramıyoz nedecez 33 bini konyada 1000 kişi seyrediyor malatyada 300 500 kişi sivasda ortalama 7 8 bin kişi samsunda 33 bin kişilik taraftar yok spor bakanının torpiliyle orayada 33 bin yapıldı trabzona harcanacak 800 trilyon sivasa harcanacak 80 trilyon trabzona harcanacak parayı ağızlarına almayanlar sivasa harcıyacakları parayı hesap edenleredir kızgınlığım içimden hayırlı olsun demek gelmiyor söz veripte sözünü tutmayanların inşallah işi rast gitmesin çünkü sivas öyle üvey evlat piç muamelesi görecek şehir değil
İstanbul olımpıyat stadı 80.000 kişilik ibş maçlarına 20.000-25.000 Sivaslı gidiyoruz türibunler bomboş gözüküyor buda futbolcular açısından dmorilize bir durum Kayseri stadı 33.000 kişilik o güzel kadroya rağmen durumları ortada çünkü türibünler bomboş gözüküyor buda futbolcuların moralini etkiliyor
biraz bu bu gözle bakmanı tavsiye ederim gerçi senin bakışın biraz politik birde kullandığın kelimeleri (yalakalığa yavşaklığa rağmen) (sivas öyle üvey evlat piç muamelesi görecek şehir değil) senin gibi bir yiğido kardeşime yakıştıramadım.
Not:Birçok yorumunu beğenerk okuyorum bu tenkidimi seni kırmak için değil
aksine sevdiğim için yapıyorum saygılarımla
ihtiyar yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ihtiyar yiğido'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.01.2013, 17:41   #34
ZARALI_ENGIN
Acemi Yiğido

ZARALI_ENGIN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

28 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ZARALI_ENGIN ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
alaattin 5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hepsi iyi güzelde arena nedir ya boğa güreşimi yapılacak kimin aklına geldi kim arena adını koydu SİVAS ERMEYDANI koysalardı çok daha iyi olurdu hiç diyilse
bizleri çağrıştırırdı
LAF OLSUN TORBA DOLSUN SENINKISI
ZARALI_ENGIN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ZARALI_ENGIN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 11.01.2013, 20:18   #35
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

Alıntı:
ihtiyar yiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İstanbul olımpıyat stadı 80.000 kişilik ibş maçlarına 20.000-25.000 Sivaslı gidiyoruz türibunler bomboş gözüküyor buda futbolcular açısından dmorilize bir durum Kayseri stadı 33.000 kişilik o güzel kadroya rağmen durumları ortada çünkü türibünler bomboş gözüküyor buda futbolcuların moralini etkiliyor
biraz bu bu gözle bakmanı tavsiye ederim gerçi senin bakışın biraz politik birde kullandığın kelimeleri (yalakalığa yavşaklığa rağmen) (sivas öyle üvey evlat piç muamelesi görecek şehir değil) senin gibi bir yiğido kardeşime yakıştıramadım.
Not:Birçok yorumunu beğenerk okuyorum bu tenkidimi seni kırmak için değil
aksine sevdiğim için yapıyorum saygılarımla
değerli hemşerim benim düşüncelerim siyasi değil kimseyi kırmak incitmekde değil kimseylede kişisel politik derdimde yok kimseyle polemiğe girmeyide pek sevmiyorum dedikleriminde arkasındayım naçizhane yazdıklarınıza biraz cevap verme gereği hissettim öncelikle istanbuldaki sivasspor maçlarının 10 da 7 sine olimpiyattaki maçların son ibb maçı hariç tamamına gitmiş biri olarak konuşuyorum olimpiyatta anadolu takımları içinde trabzondan sonra enfazla seyirci sivasspor taraftarıdır o 20 bin kişiyi tutturamayan nüfusu en az sivas kadar olan şehirlerde var enfazla 1000 kişi getirebildiler böyle taraftar futbolcuları demoralize etmez axsine gurur duymalarına sebeb olur kayseri mayseri beni ilgilendirmez ister 33 bin kişi gitsin ister 1 kişi yalaka yavşak dedim anlamlarını bilmeyenlere biraz izah edeyim YALAKA=para için mevki için şahsi çıkarı için hertürlü hokkabazlığı yapan kılıktan kılığa giren birine yaranmak için hertürlü şerefsizliğe göz yuman demek daha uzatırdımda işte ozaman siyasi olur YAVŞAK=lugatta bit yavrusu geçer halk arasında dönek dönme anlamında kullanılır kavşakla benzeştir yolun döneğine kavşak insanın döneğine yavşak denir ÜVEY EVLAT PİÇ göremezler sivası dedim SİVAS bu ülkenin şehri değilmi?bu ülkeyi yönetenler erzuruma 500 trilyon harcayıp kış olimpiyatları yaptırıyorsa 3.ligdeki takıma 30 bin kişilik stad yaptırıyorsa sivasda düz araziye stad kapasitesini 33 binden 25 bine düşürüyorsa bir bakaN çıkıp sivası satsan 55 trilyon etmez diyorsa trabzona deniz doldurarak 40 bin kişilik stad yapıyorsa 800 trilyon para harcanacaksa gençlik olimpiyatı yapıp 500 milyon €harcanıyorsa konyaya birkalemde 186 tesis yapılıp sivasa 1 tane tesis yapmıyorsa konyada 1000 kişi stada geldiği halde 42 bin kişilik stad yapıyorsa 2.ligdeki şehirlere malatya samsun sakarya kocaeli gibi şehirlere 30 33 bin kişilik staD yaPılıyorsa 80 bin kişilik mardini 150 binkişilik tekirdağı büyükşehir yapıp büyükşehir olmayı fazlasıyla hakeden sivası köye çevirip beldelerini köye köylerini terkedilmiş dağ başlarına çeviriyorsa bunun adı nedir ?ÜVEY EVLAT PİÇ muamelesi görmüyoruzda nedir ?daha başka şehirlere onlarca tesis yapıp sivastakileri kapatıp başka şehire kaldırılmasını başka şehirlere şeker fabrikası yapıp sivasa yapmamalarını et balık kombinasının yapılmamasını filan saymıyorum bile kusura bakmayın değerli yiğido amacım kimseyi kırmak incitmek değil bunlar acı gerçekler malesef sözümün sonuna kadar arkasındayım siz yakıştıramasınızda
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.01.2013, 20:53   #36
halimsancak58
Acemi Yiğido

26 Mesajına 41 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 462 halimsancak58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

resimde gördüğüm,proje daha önce çizilmiş proje de yeni çizilmiş proje yok yapımcı firma ne ayaktır anlamadım: bari PROJE Yİ gösterd e HAYALİNİ şimdiden kuralim yaaaaaaa
halimsancak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.01.2013, 21:44   #37
dedebali58
Yiğido

dedebali58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

129 Mesajına 203 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dedebali58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

inşallah biran önce biter ne olduğunu görürüz zamanla alışırız herhalde
dedebali58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.01.2013, 22:13   #38
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 798 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Herşey iyi güzel.Ancak ulaşım biraz sorun olabilir.Burada da görev belediyeye düşüyor.Bol bol sefer koyarsa sorun olmaz.İsim konusuna gelince 4 Eylül bizim kimliğimiz 4 Eylül olmalıydı.
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.01.2013, 22:42   #39
Mete209
Yiğido

Mete209 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

184 Mesajına 384 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 510 Mete209 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
SİVAS ERMEYDANI koysalardı çok daha iyi olurdu
Orijinal bir fikir, yalnız güreşi çağrıştırıyor. Yine de güzel!
Mete209 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.01.2013, 23:36   #40
alaattin 5858
Tecrübeli Yiğido

alaattin 5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 510 alaattin 5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Mete209 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Orijinal bir fikir, yalnız güreşi çağrıştırıyor. Yine de güzel!
gardaş bu ismi düşünerek isim bulmak için yazmadım benim tepkim arena ismine
arena herkesin bildiği gibi boğa güreşi yapılan yere verilen ad bizim boğa güreşiyle ne alakamız var er meydanı güreşi çağrıştırıyor doğru ama en azından bütün sivas lıların sevdiği ve ata sporumuz boğalar ispanyayı çağrıştırıyor güreş diyince ilk akla gelen illerden biriyiz
alaattin 5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda alaattin 5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
arena, sivas, İşte