Cevap: Transfer 2013
Sivasspor yöneticileriyle yaptığım transfer görüşmelerinden bilgi vermek istiyorum,çünkü bu konu çok fazla soruluyor,merak ediliyor.
Fas’lı Abdulrezzak transferinde görüşmeler hala sürüyor. Futbolcu şu anda Ülkesinin Milli takımında,fakat işi karıştıran,sürekli pürüzler çıkaran menajeriyle görüşmeler devam ediyor. Fenerbahçeli Bienvenü ise tam bir şark kurnazlığı peşinde. Yani “ Sen şurda dur,ben daha iyisine bakayım” diyor.Kısacası Sivasspor’dan daha çok para veren ve daha iyi takım arıyor. Sivasspor yönetimi ise teklifi yaptı ve bekliyor.
Kayserispor’lu Emir Kujoviç ise yeniden Sivasspor’la görüşmeye başladı. Kayserispor’dan aldığı paranın tam iki katını Sivasspor’dan isteyen ve bu nedenlede tıkanan görüşmeler,yeniden başladı. Hatta şunu söyleyebilirim,diğer isimlere göre Sivasspor’a en yakın isim Kujoviç.
Bu arada önceki gün bazı basında Grosicki ile çıkan haberlerle ilgili olarakta yönetime sordum. Sivasspor’a tek ciddi teklifin Kasımpaşa’dan geldiği ve 1,5 milyon euro verdiklerini,ancak Sivasspor’un 3 milyon euro istemesinden sonra Kasımpaşa’dan haber beklendiği söylendi.
Abdullah YİĞİT
|