RUHSUZ VE DENGESİZ BİR OYUN,SORUMSUZ BİR KADRO VE KAÇINILMAZ SONUÇ.3-0.GEÇEN YIL 5 ATTIĞIMIZ TAKIMDAN (HEM DE ZOR DÖNEMDE) BU YIL 3 YİYORUZ! BU TAKIMI BU DURUMA DÜŞÜRENLER HER KİM VEYA KİMLERSE (KINA) YAKSINLAR.BİZİ ÜZMELERİNE HİÇ Mİ HİÇ HAKLARI YOK.
UĞUR VE KADİR'E GÜVEN GERİSİNİ MERAK ETME SEN!(kesin mağlubiyet)
Bu Konuda ayhandemir58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
ne oldu bilader,sen kimsin...
ortaya yorum yapıyoruz densiz kelimesini topuz ile birlikte iade ederim..
Yaptığın yorumu iyi bak.. Sen şeytansan başkaları için şeytan diyemezsin.. Ağzından çıkanı, klavyeden çıkana da dikkat et.. Tekrar ediyorum başklarina şeytan demek densizliktir.. Ya sözünden rücu eder özür dilersin yada sensizliğine devam edersin..
Sivaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay istifa etti
Sivaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 3-0 kaybettikleri Mersin İdman Yurdu maçının ardından yaptığı açıklamada, "Sivaspor'un şu anda ligde almış olduğu başarısız sonuçların sorumlusu benim. Bunu söylemekten gurur duymuyorum. Üzülüyorum, utanıyorum, kahroluyorum" dedi. "Oyuncularımda iyi niyet olmasına rağmen bu konuda mesafe alamadık. Bu nedenle de Trabzonspor'da kan değişikliğinin yararlı olacağını düşünüyorum" diye konuştu.
şaka şaka nerde o günler
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı calipso'a Teşekkür Ediyor...
Rıza hoca hiç Sivaslı olamamıştır. eğer gerçekten Sivaslıyım ben diyorsa bu akşam erkek gibi YİĞİDO gibi istifa edip gitmelidir. Şenol güneşin yaptığı erkekliği yapabilmedilir...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Serdar63972'a Teşekkür Ediyor...
Su bır gercekkı mersın 3 0 lık bır oyun oynamadı hakemın hataları oldu ancak skor degısmezdı kupa dusuncesı ıle futbolcu dınlendırdı gorecegız fb macında ayrıca takımımız rekor a ımza attı sut atamayan tek takımdır emınım