Kimse maçın hakemi Bülent Yıldırım’a kızmasın! O sahada görevini yaptı! Eğer doğru ve dürüst bir maç yönetseydi,sicil amiri olan koskoca Bakan’a derdi?Burada Sivaslı’ların kendisine sorması gereken soru şudur; “ Mersin’in Bakanı (Zafer Çağalayan) takımına bir yönetici gibi bir başkan gibi çalışıyor,peki bizim Bakanımız ve bizim vekillerimiz ne yapıyor?”
Tekrar ediyorum,en son kızacak isim hakem Bülent Yıldırım ve onun amiride olan Bakan Zafer Çağlayan. Hatta ben memleketinin takımına bu kadar aleni ve gönülden sahip çıkan Bakanı tebrik ediyorum!
SAHNEYE 43 ÇIKTI
Maçın hakeminin maçta neler yapacağını merak ediyorduk. İlk yarının bitmesine yakın bekleneni yaptı ve Mersin’li Burhan’a “Hakemi aldatmaya yönelik hareketten”sarı kart gösterilmesi gerekirken,penaltıya giderek Mersin’i bir hayli rahatlattı. Kadir’in pozisyonuna penaltı çalan hakemin kimse iyi niyetli olduğunu söylemez. Verdiği penaltı kadar beni en çok şaşırtan kararıda ilk yarıya 1 dakika uzatma göstermesi oldu. Sadece Kadir’in saha içindeki tedavisinde oyun 2 dakika durdu ama niyeti bozuk Bülent Yıldırdım 1 dakika uzatma verdi.
Sivasspor bu maçı zaten maçtan önce kaybetmişti.Dün Mersin stadında sadece uygulaması yapıldı. Bülent Yıldırım,kimse enayi değil,herkes ne olup bittiğinin farkında. Maçta skor 3-0 olmuş,sen ceza yayı üzerinde kendini bırakan Erman’ın lehine faul veriyorsun. İnan Bülent Yıldırım,bunları yaptıkça dahada çirkinleşiyorsun,gerçek yüzünü gösteriyorsun.
Haydi Bülent Yıldırım,bugün Bakanın (sicil amirinin) karşısına çık görevini yerine getirmenin gururunu yaşa!
SİVASSPOR’DA İYİ OYNAMADI
Bülent Yıldırım endişesiyle maça çıkan Sivasspor’da takım olarak iyi değildi. Bir anlamda Bülent Yıldırım’ın işini kolaylaştırdı. Aslında maça iyide başladı. Erman’la Adem’le,Ziya ile etkili olmaya çalıştı. Mersin ilk atağını gol attığı dakikada yaptı.Daha sonra Sivasspor 1-1’i bulur mu derken,Bülent Yıldırım sahneye çıkınca,Mersin yenilgisi kaçınılmaz oldu.
Bülent Yıldırım’ın gölgesinde kalan Sivasspor’un iyi futbol oynadığını söylemek mümkün değil. Özellikle çok şeyler beklenen Eneramo ve Sercan gibi isimler yine sahada yoktu. Eneramo’nun ne zaman gerçek gücüne kavuşup,takımı adına goller atacağını merak ediyorum.