Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Sivasspor-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yorumlarınız
Sivasspor'umuz Kazanır 171 90,96%
Trabzonspor Kazanır 8 4,26%
Berabere Biter 9 4,79%
Katılımcı sayısı: 188. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yoruml
Alt 04.02.2013, 20:38   #61
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 790 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Sivasspor-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yoruml

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

işin doğrusu ben fener maçından da ümitsizdim ama orda altın değerinde alınan 6 puan bence takımı yendiden döndürdü ve bu da ts maçına yansıyacaktır...özellikle de maçın başında erken gol yemez ve ilk golü biz bulursak maçı alırız diye düşünüyorum..fener maçını kaybetseydik ts maçından da ümidim olmayacaktı ve takımda köklü değişiklikler olacaktı diye bekliyordum ama fener galibiyeti rüzgarı yeniden bizim lehimize doğru çevirdi...
Üstadım Sivasla Bursa öyle bir takımki pimi çekilmiş bir el bombası misali ...ne zaman ne yapacakları belli olmuyor...Sivasın oynadığı futbolu ben halen yeterli bulmuyorum...ts de aynı şekilde..İşin doğrusu her iki takımda bu hafta çıkış yakaladı...Umarım tahmin ettiğim gibi gizel bir müsabaka olur...
Alt 04.02.2013, 20:49   #62
59yigido58
Tecrübeli Yiğido

152 Mesajına 197 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 715 59yigido58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu saatten sonra kim gelirse gelsin en azıdan iç saha maçlarımızı kazanmalıyız deplasmandan da alabileceğimiz maksimum puanları almalıyız aksi olursa sıkıntıya düşeriz
59yigido58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 04.02.2013, 20:51   #63
nuri_58
Usta Yiğido

nuri_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

582 Mesajına 801 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 974 nuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekannt

Takımda moraller yerinde.Tolunay Kafkas'a ilk yenilgisini yaşatıcaz inş...Hele birde 3-4 farklı galibiyet tadından yenmez .
Fb maçındaki defansımız aynen devam ettirilmeli...
nuri_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 04.02.2013, 20:55   #64
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 708 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Taraftar gruplarımızın TS maçına yönetimi protesto için gelmeyecekleri gibi birşey anladım. Umarım yanlış anlamışımdır. TS maçı Sivassporumuzun gerçek çıkış maçıdır. Bu en önemli maçta taraftar grupları iki taraftan seyircimizi yönlendirip ateşlemezse bizim tiyatro seyircileri stadı doldursalar da dekor olmadan öteye geçemezler. Aman ha,diyorum. Taraftar gruplarımız,bir mesaj vereceklerse bile, maça gelip de vermeliler. Onlara çok ihtiyaç var bu maçta. Zaten takımımız eksik. Gol yollarında sıkıntı yaşayacağız. Taraftar baskısı kuramazsak TS'liler buradan gülerek döner.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 04.02.2013, 20:57   #65
MaXiMuM
Usta Yiğido

MaXiMuM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.190 Mesajına 2.682 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 794 MaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bir porsiyon, kanarya üstü balık olsun... Hediyesi 6 puan...
Abi dokunmasın dikkat et
MaXiMuM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı MaXiMuM'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.02.2013, 21:02   #66
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 713 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI

İnşallah şu maçı alırız inşallah

Bu maç hem karaktersiz trabzon camiasına karşı alacağımız bir zafer hem de bu haftaki galibiyetimizin taçlanması için çok gerekli

Lütfen bu maçı alın
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 04.02.2013, 21:10   #67
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1465 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Bir kere Kanarya üstü Hamsi hayatta dokunmaz, aksine hazmı kolaylaştırır, Zihni açar, Depresyonu önler. Ama yemesini bileceksiniz

Maça gelince, Evvela iki tezat takım birbiri ile oynayacak. Bir kere iki takımda birbirini acaip seviyor (Şahsım adına ben ) Öyle seviyoruz ki kim kimi bulursa bir kaşık.... çorba bile içebilir yani... Trabzonun Gaziantep maçını çok alıcı gözle seyrettim. Bütün atakları Colman üzerinden yapıyorlar. Çok ağır Colman, özellikle geçen senelerdeki gibi seri değil. Bir kilit oraya vurulması lazım. Adem yumuşak olmaz, bu işi Kadir ve Hakan yapabilir. Ayrıca defansları çok çok kötü. Bakmayın ilk yarım saatte Gaziantep bayağı bir fırsat tepti yoksa maç buralara gelmezdi. Muhtemelen Girayı oraya monte edecekler. İnşallah da öyle olur Çünkü Giray çok ağır bir futbolcu. Bizim Eneramomuz cezalı tek handikap o görünsede Piech'in ve İnşallah önemli bir şeyi yoktur Sercanın çift forvette olması bizim için çok kolay gol bulacağımız anlamına gelir. Kamil ve Atıfın performansları belirleyici olacaktır. Ama dua edelim şu Afrikalılar maça yetişmesin. Onların maça yetişecekleri söyleniyor ama yorgun olmalarıda yadsınamaz bir gerçek. Bakalım maç günü neler olacak. Bu maçı aldığımız takdirde özellikle moral olarak çok iyi bir seviyeye geleceğiz. Ve üst sıralar için iddalı konum kazanacağız.

Başta da dediğim gibi Kanarya üstü hamsiyi yemek lazım.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.02.2013, 21:14   #68
migroArmis
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 790 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bir kere Kanarya üstü Hamsi hayatta dokunmaz, aksine hazmı kolaylaştırır, Zihni açar, Depresyonu önler. Ama yemesini bileceksiniz

Maça gelince, Evvela iki tezat takım birbiri ile oynayacak. Bir kere iki takımda birbirini acaip seviyor (Şahsım adına ben ) Öyle seviyoruz ki kim kimi bulursa bir kaşık.... çorba bile içebilir yani... Trabzonun Gaziantep maçını çok alıcı gözle seyrettim. Bütün atakları Colman üzerinden yapıyorlar. Çok ağır Colman, özellikle geçen senelerdeki gibi seri değil. Bir kilit oraya vurulması lazım. Adem yumuşak olmaz, bu işi Kadir ve Hakan yapabilir. Ayrıca defansları çok çok kötü. Bakmayın ilk yarım saatte Gaziantep bayağı bir fırsat tepti yoksa maç buralara gelmezdi. Muhtemelen Girayı oraya monte edecekler. İnşallah da öyle olur Çünkü Giray çok ağır bir futbolcu. Bizim Eneramomuz cezalı tek handikap o görünsede Piech'in ve İnşallah önemli bir şeyi yoktur Sercanın çift forvette olması bizim için çok kolay gol bulacağımız anlamına gelir. Kamil ve Atıfın performansları belirleyici olacaktır. Ama dua edelim şu Afrikalılar maça yetişmesin. Onların maça yetişecekleri söyleniyor ama yorgun olmalarıda yadsınamaz bir gerçek. Bakalım maç günü neler olacak. Bu maçı aldığımız takdirde özellikle moral olarak çok iyi bir seviyeye geleceğiz. Ve üst sıralar için iddalı konum kazanacağız.

Başta da dediğim gibi Kanarya üstü hamsiyi yemek lazım.
Baktınız ne yaparsanız yapın hala dokunuyor...ben burdan İskenderleri gönderirirm ...Hiç düşünmeyin
Alt 04.02.2013, 21:17   #69
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1465 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Baktınız ne yaparsanız yapın hala dokunuyor...ben burdan İskenderleri gönderirirm ...Hiç düşünmeyin
Gardaş biz Hamsi ve Kanaryaya İskenderi bulaştırmayalım. O insanın karnını doyuruyor. Ama diğerleri sağlık açısından bize iyi geliyor. Ankara ile Bursayı biz bu işe bulaştırmayah ne dersin

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.02.2013, 22:04   #70
migroArmis
Usta Yiğido

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gardaş biz Hamsi ve Kanaryaya İskenderi bulaştırmayalım. O insanın karnını doyuruyor. Ama diğerleri sağlık açısından bize iyi geliyor. Ankara ile Bursayı biz bu işe bulaştırmayah ne dersin
E şimdi ben size burada hiç söylemediğim bir söylemi söylemeliyim...Birinin eti öbürünün sütü bize helaldir GARDAŞ....
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
maçı, sivassportrabzonspor, tahmin, yorumlarınız