Cevap: ''Şampiyonluk Hayal Değil''
TS maçından fark yiyeceğiz diye endişelenmeye başladım. Eneramo iki şans golüyle Türkiye'nin en büyük golcüsü ilan edilir, Alex gittiyse Atıf vardır, Hayrettin'e göre Sivasspor şampiyonluğu koşuyordur. Havalarından geçilmiyor. Gençler olanları anlamamış gözüküyor da yaşı 40'ın üstünde olanlar,benim gibi bunların hayra alamet olmadığını görmeliler.
Gözünüzü açın. FB'de yönetim zaafiyeti vardı,bir de yanlış kadro ile çıkınca ,şansın da yardımıyla galip geldik. Ama, ne TS , ne Kasımpaşa ne de BJK öyle değil. Fenerin aksine çıkıştalar, daha çok kazanma arzuları var, nisbeten daha problemsizler. Fikstürü açın bakın, ondan sonraki maçlarda da kolay diyebileceğiniz hiçbir maç yok. Sivasspor'un ilk ikiye girme olasılığı binde bir bile değildir bu sezon. Madem şampiyonluğu düşünüyordunuz, ilk devrede aptalca kaybettiğiniz puanları vermeyecektiniz.
Hayrettin için hava hoş. Saunadan çıkar,soğuk havuza girer,oradan hamama sonra duşa. Bir sıcak bir soğuk, farketmez. Ama taraftarın duygularıyla oynamak iyi olmaz. İmkansız beklentilere sokmamalı, büyük umutların sonu büyük hayalkırıklıklarıdır. Eğer takım kaptanıysan daha sorumlu davranmalısın. Bakın Rıza hocaya, her maç çok zor,istikrarlı olmalıyız türünden konuşuyor.
TS ve sonraki maçta şu her mikrofona atlayan topçularımızın performansına iyice bakalım,artacak mı, azalacak mı?
|