Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 18.02.2013, 21:40   #61
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçta göze çarpanlar : ?SİVASSPOR iyi mücadele etti kasımpaşasporda çok iyi mücadele etti sivasspora yeterince boş alan bırakmadılar buda grosecki ve atıfın yeteri kadar oynayamasını sağladı kasımpaşa çok faullü oynadı çokbasit bi hatadan gol yedik borcan o topu zıt geçmeseydi enkötü berabere kalırdık

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?SİVASSPOR ilkyarıda ve 2. yarıda çok kötü oynamadı çok pas hatası yaptık rakip sürekli sağımızdan geldi orayı iyi tıkayamadık golüde o bölgeden gelen atakdan yedik dalma orayı iyi çalıştırdı ziyayla atıf iyi anlaşamıyor seyleri çarsafa dolanıyor ziyayı hiç bukadar kötü görmedim

Maçın en iyisi kimdi : ?MAÇIN en iyi adamı kaleci isakson dalma uche kalu golü yemeseydi borcanıda ekleyebilirdim

Maçın en kötüsü kimdi : ?ZİYA bukadar kötü görmedim

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?İYİ MAÇ YÖNETTİ rakibin sert futboluna sarısını gösterseydi dahada iyiolurdu

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?GOL yedikten sonra ermanın atıfın çıkarılmasına anlam veremedim son 5 dak kalmış değişiklik yapsan nolur yapmasan nolur erman atıf ters adamlar heran oyunun şeklini değiştirebilecek oyuncular onların yerine uğuru almasına anlam veremedim piech az oynasada çocuk boş adam değil rıza hoca artık takıntılarından vazgecmeli elindeki silahları yedek tutup sivasspora puan kaybettirmemeli
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.02.2013, 21:45   #62
Yigidolugardas
Yeni Yiğido

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Yigidolugardas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kesinlikle Sivasspora bu yenilgiyi yakistiramiyorum. Büyük takimlari yenmekle hersey bitmiyor. Asil böyle maclari kazanmamiz kerekir.
Yigidolugardas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Yigidolugardas'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.02.2013, 21:45   #63
MEVLUTHOCAOGLU
Yiğido

97 Mesajına 151 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 561 MEVLUTHOCAOGLU FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yapacak birşey yok 2 hafta takım ii gidiyordu ama umarım nazar olur bu mücadele olarak güzeldi yalnız 1-0 yenik durumda iken neden uğur oyuna girdi onu anlamadım ne gerek varsa rıza hoca şu huyundan artık vazgeçse herşey daha ii olacak
MEVLUTHOCAOGLU isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.02.2013, 21:46   #64
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 768 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
58megayigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sunu kabul ediyorum iyi oynnadik ama degisiklik icin gol yememiz gerekmiyor ayrica 85.dkda aatifin yerine ugurun girmesini hicbir anlam veremedim biri bana anlatsin sunu
Uğuru atıfin yerine girmiş gibi dusunmeyin ekranın yerine girdi bekle kadir etkisiz olunca ve orta saha boş kalınca mecbur etkisiz atıf çıkıp yerine uğur girdi iyi oyunundan dolayı sivasspor u tebrik ediyorum bjk maçını kazanır yolumuza devam ederiz
Alt 18.02.2013, 21:49   #65
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 791 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft

Yenilgiye gram üzülmedim stadyuma gelen taraftara yazık oldu çokta güzel oldular
Alt 18.02.2013, 21:50   #66
Mete209
Yiğido

Mete209 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

184 Mesajına 384 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 521 Mete209 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Rıza Hoca yeni bir forvet bulmuş: UĞUR KAVUK
Mete209 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı Mete209'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.02.2013, 21:54   #67
Poyrazcan
Yiğido

186 Mesajına 336 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 568 Poyrazcan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sivasfutbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Rıza Hoca bu takımdan gitmedikçe Sivasspor'a refah yok! Bu kadar düz mantık, zihniyetsiz! taraftarı küçük gören! ahlaksız bir teknik direktör görmedim ben! Yazıklar olsun o adamı bu takımın başında tutanlara takım 2 maç iyi oynadı o da büyük takım olduğundan! paçayı kurtardı şimdi gel paşaya yenil! yeter artık ya :@
KİMİ GETİRECEKSİN RIZA HOCA'NIN YERİNE? ONUDA YAZ DA YÖNETİM NOT ALSIN.
HAA, BİRDE YAPILACAK TRANSFERLERİ DE UNUTMA!..
ŞAKA BİR TARAFA, NE KADAR H(B)OŞ YORUMCU VARMIŞ MEĞER.
Poyrazcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Poyrazcan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.02.2013, 21:54   #68
MEVLUTHOCAOGLU
Yiğido

97 Mesajına 151 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 561 MEVLUTHOCAOGLU FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Reden Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
Mete209 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Rıza Hoca yeni bir forvet bulmuş: UĞUR KAVUK
flşa flaş Gizli FORVET
MEVLUTHOCAOGLU isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.02.2013, 21:57   #69
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1075 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bugünkü maçın genelinde fena değildik, tam maçı bir 10 dakika daha tutsak maç bize dönüyor derken sahneye, -başından beri iyi bir kaleci olmadığını söylediğim- Borjan çıktı ve tüm takımın emeğinin mücadelesinin içine etti..Borjana kötü dediğimde onu fanatikçe savunanlar hemen kızıyorlardı fakat bugün yine sazı eline aldı..Çünkü Borjanda kaleci istikrarı ve devamlılığı yok...2-3 maç iyi sonra olmadık anda çıkıyor piyasaya herşeyi berbat ediyor..Sitede bile borjandan muhteşem geri dönüş diye başlık açıldı ama açılır açılmaz ilk maçta hayal kırıklığı oldu...Ama bu sene borjanla bitecek , yapacak bişey yok...Maçı kıyaslama adına iki takımın KALECİLERİNE bakmak yeterli olacaktır...Rıza hoca Erman yerine Atıfı almalıydı, ayrıca Uğur Kavuk 10 kişi kaldık diye hemen defasa takviye girdi..Ya ne gerek var sen zaten 1-0 yeniksin ya üçlü defansa dön ya da hakan veya kadiri stopere çekip ortaya yeniden adam al..maç 0-0 ya da önde olsak anlaycağım da her neyse...Dediğim gibi mücadele ve oyun genel olarak fena değildi ama maçın sonucunu KALECİ farkı belirledi...

bir ekleme daha: fener ve ts galibiyetlerinden sonra kasımpaşa galbiyeti veya alınacak en kötü 1 puan bu sene istikrarsız görüntüyü silme adına çok iyi olacaktı.ama malesef hocada ve takımda bu istikrar yok...kasımpaşa maçından önceki yorumlarda istikra adına böyle maçlardan da puan almamız gerektiğini belirtmiştim ama olmadı. fakat bugünkü genel mücadele ve oyuna güzeldi, o yüzden eleştiride acımasız olmamak da lazım..ama 2 maç iyi 2 maç kötü şeklinde bir alışkanlık kazandık ki ilerisi için işte bu çok kötü..tipik gençler gibi antep gibi orta sıra takımı kimliğine büründük vesselam...
Alt 18.02.2013, 22:06   #70
Külhan
Usta Yiğido

292 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 602 Külhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Cok sahane oynadik böyle oynarsak ilerisi icin cok ümitvarim yenemiyecegimiz takim yok bu defa cok hirsli oynadik benimcok hosuma gitti ama futbol bu yenilirsinde yenersinde ermanin boyu yetise idi o golu yemezdik kaleci yerde iken cok ugrasti ama olmadi caniniz sag olsun yigido gelecege bakalim.
Külhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Külhan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı