Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Çalımbay'ı Tebrik Ederim
Alt 17.02.2013, 09:40   #41
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 746 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Çalımbay'ı Tebrik Ederim

Hocayi elestirenler bu takımın taraftarı onlar bu şekilde takımı daha iyi desteklediklerini sanıyorlar herkesin fikridir saygı duyarım ben her zaman hocayi elestirenler destekledim sadece rıza hocayi değil bu takıma gelmiş bütün hocaları destekledim bülent hoca gittikten sonra rıza hoca gelene kadar ligi hep 15. Sıralarda devam eden takimdik rıza hoca ile seviyede superligde oynayacağımıza inanıyorum transfer konusunda her ne kadar yönetim yardım edemese hocamıza elindekilerle sapkadan tavşan çıkartmasını bildi tebrik ederim hocam basarilarinin devamını dilerim
Alt 17.02.2013, 18:03   #42
blacksky
Yiğido

blacksky - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

139 Mesajına 267 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 blacksky isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Riza Calimbay Sivasspor Super lige ciktigindan beri calisan en iyi teknik direktordur. Kendisini her firsatta olur olmaz bahanelerle elestirenler sikeci ve komisyoncu bazi ismi lazim degil teknik direktir musveddelerinin hayranlaridir.. acik ve net.
blacksky isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı blacksky'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.02.2013, 02:34   #43
sivistar
Acemi Yiğido

61 Mesajına 119 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 643 sivistar Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Anlamıyorum bulent uygunu bazı sıvas taraftarları neden sevmıyor. Bulent uygunda bugunkı kadro olsun bu puandan sampıyon yapar senı sen ve senıngıbıler sevmesende saygı duy tarıhındekı en buyuk basarıları yasatan tek hoca ıllakı hataları vardır.3.lıg oyuncularıyla sampıyonluga oynattı ayrıca ozaman adam gıbı basın sozcunde yoktu....... Endegerlı oyuncusu mehmet yıldızdı lıgımız kotu demeyın fener sampıyonlarlıgınde ceyrek fınal oynasmıs bızse uefa kupası kaldırmıs takımı yenıyorduk hocası lucescu bugunse bıreysel oyuncular sayesınde mac kazanıyoruz taktık ve sıstemle degıl yıgıdı oldur b.uygunun hakkını yemeyın lutfen pıyasadakı adama atılan ıftıralarada ınanmayın senden benden sıvaslı onun cogu oyuncusu hala 58 gıyyor var sen gerısını kıyasla senın ovdugun hoca besıktasa gıtmek ıcın can atıyor ..ıkısıde akrabam degıl ben gorsel gorduklerımı paylasıyorum ama gercekten b uyguna buyuk haksızlık yapıyorsunuz bence
sivistar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sivistar'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.02.2013, 12:00   #44
burak58as553
Usta Yiğido

burak58as553 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

550 Mesajına 1.071 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 burak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekannt

Her sene 2.ligden böyle 3-4 futbolcu alsak minimum en az 2'sini çok iyi paraya satarız.Porto mesela bunun örneği..
Alt 18.02.2013, 13:54   #45
itaydas
Acemi Yiğido

itaydas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 itaydas isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Ben şahsen ve Tüm Ailem adına "TAYDAŞ GRUP" Rıza Hocama saygılar sunuyorum, sağlıklar diliyorum. Memleketizin çocuğu, elin adamlarını göğe çıkardığımız günleri unutmayalım. Rıza Hoca takımızın başında olduğu sürece , kimse merak etmesin; hiç sorun olmaz. "O" bizden biri...
itaydas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.02.2013, 11:40   #46
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

408 Mesajına 994 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 511 Serdar63972 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Serdar63972 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bir köyde ihtiyar bir adam varmış.. Çok fakirmiş ama dillere destan bir beyaz atı yüzünden kral bile onu kıskanırmış.. Kral at için ihtiyara nerdeyse hazinesinin tamamını teklif etmiş ama adam satmaya yanaşmamış.. -Bu at, bir at değil benim için.. Bir dost.. İnsan dostunu satar mı dermiş hep..
Bir sabah kalkmışlar ki, at yok.. Köylü ihtiyarın başına toplanmış
-Seni ihtiyar bunak.. Bu atı sana bırakmayacakları, çalacakları belliydi.
Krala satsaydın, ömrünün sonuna kadar beyler gibi yaşardın. Şimdi ne paran var, ne de atın demişler..
İhtiyar,
-Karar vermek için acele etmeyin. Sadece At kayıp deyin. Çünkü gerçek bu.. Ondan ötesi sizin yorumunuz ve verdiğiniz karar. Atımın kaybolması, bir talihsizlik mi, yoksa bir şans mı, bunu henüz bilmiyoruz. Çünkü bu olay henüz bir başlangıç. Arkasının nasıl geleceğini kimse bilemez..
Köylüler ihtiyar adama kahkahalarla gülmüşler. Ama aradan 15 gün geçmeden, at bir gece ansızın dönmüş.. Dağlara gitmiş kendi kendine. Dönerken de, vadideki 12 vahşi atı peşine takıp getirmiş. Köylüler, ihtiyar adamın etrafına toplanıp özür dilemişler..
-Sen haklı çıktın.. Atının kaybolması bir talihsizlik değil adeta bir devlet kuşu oldu senin için.. Şimdi bir at sürün var..
-Karar vermek için gene acele ediyorsunuz. Sadece atın geri döndüğünü söyleyin. Bilinen gerçek sadece bu. Ondan ötesinin ne getireceğini henüz bilmiyoruz. Bu daha başlangıç.. Birinci cümlenin birinci kelimesini okur okumaz kitap hakkında nasıl fikir yürütebilirsiniz?..
Köylüler bu defa ihtiyarla dalga geçmemişler açıktan ama, içlerinden
-Bu herif sahiden bunamış.. diye geçirmişler..
Bir hafta geçmeden, vahşi atları terbiye etmeye çalışan ihtiyarın tek oğlu attan düşmüş ve ayağını kırmış. Evin geçimini temin eden oğul şimdi uzun zaman yatakta kalacakmış. Köylüler gene gelmişler ihtiyara..
-Bir kez daha haklı çıktın. Bu atlar yüzünden tek oğlun bacağını uzun süre kullanamayacak. Oysa sana bakacak başkası da yok.. Şimdi eskisinden daha fakir, daha zavallı olacaksın demişler..
İhtiyar
-Siz erken karar verme hastalığına tutulmuşsunuz. O kadar acele etmeyin.
Oğlum bacağını kırdı. Gerçek bu.. Ötesi sizin verdiğiniz karar. Ama acaba ne kadar doğru.. Hayat böyle küçük parçalar halinde gelir ve ondan sonra neler olacağı size asla bildirilmez..
Birkaç hafta sonra, düşmanlar kat kat büyük bir ordu ile saldırmış. Kral son bir ümitle eli silah tutan bütün gençleri askere çağırmış. Köye gelen görevliler, ihtiyarın kırık bacaklı oğlu dışında bütün gençleri askere almışlar. Köyü matem sarmış. Çünkü savaşın kazanılmasına imkan yokmuş, giden gençlerin ya öleceğini ya esir düşüp köle diye satılacağını herkes biliyormuş. Köylüler, gene ihtiyara gelmişler..
-Gene haklı olduğun kanıtlandı. Oğlunun bacağı kırık, ama hiç değilse yanında. Oysa bizimkiler belki asla köye dönemeyecekler. Oğlunun bacağının kırılması, talihsizlik değil, şansmış meğer..
-Siz erken karar vermeye devam edin. Oysa ne olacağını kimseler bilemez.
Bilinen bir tek gerçek var. Benim oğlum yanımda, sizinkiler askerde. Ama bunların hangisinin talih, hangisinin şanssızlık olduğunu sadece Allah biliyor.
Lao Tzu, öyküsünü şu nasihatla tamamlarmış:
Acele karar vermeyin. O zaman sizin de herkesten farkınız kalmaz. Hayatın küçük bir parçasına bakıp tamamı hakkında karar vermekten kaçının. Karar aklın durması halidir. Karar verdiniz mi, akıl düşünmeyi, dolayısı ile gelişmeyi durdurur. Buna rağmen akıl insanı daima karara zorlar. Çünkü gelişme halinde olmak tehlikelidir ve insanı huzursuz yapar. Oysa gezi asla sona ermez. Bir yol biterken yenisi başlar. Bir kapı kapanırken, başkası açılır. Bir hedefe ulaşırsınız ve daha yüksek bir hedefin hemen oracıkta olduğunu görürsünüz...

Kimse atlayıp zıplamasın. Önemli fakat daha iki galibiyet aldık. Biz Rıza hocaya kızarken Doğa gibi adamları bu takıma getirdi ve ısrarla - adaletsizce - takım içindeki dengeleri bozma pahasına oynattı diye kızdık. Abdulkadiri oynatmıyor ve habire hazır değil diye saçma sapan beyanatlar veriyor diye kızdık. Biz hocaya bizimle sözleşmesi varken o maddeye BJK isterse gider maddesi koydurmasına ve devamlı BJK ile flört etmesine kızdık. Biz Rıza hocaya birçok maçta korkakcasına yaptığı skoru koruma müdaheleleri için kızdık.

İki hafta geçti yaptığı hataları gene söyleyeceğiz. Takdir edilmesi gereken durum varsa da SİVASSSPOR hepimizin. Hepimiz övüneceğiz.

Kazanılan bir maç sonrasında (TS maçı) yapılmış yorumdur. Biz skora göre yazmıyoruz...
Serdar63972 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Serdar63972'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
Çalımbayı, ederim, tebrik