Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Zarar Veriyorsunuz!
Alt 24.02.2013, 20:25   #41
reform
Acemi Yiğido

29 Mesajına 52 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 452 reform FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Zarar Veriyorsunuz!

grosiçki tepki vermekte haklı.Adam beni yi,n çıkaracakmıki acaba düşüncesinde kendini oyuna veremiyor.Rıza hoca alışkanlığı her zaman ilk değiştirilen oyuncu o oluyor.Kim ne derse desin bu takımın en kaliteli ve her an oyunu değiştirecek bir oyuncu.Fakat ona güven ve gaz veren bir hoca olmalı.
reform isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı reform'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.02.2013, 20:33   #42
hoLiGan Enes
Tecrübeli Yiğido

hoLiGan Enes - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

312 Mesajına 897 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 683 hoLiGan Enes FAZLA SÖZE GEREK YOKhoLiGan Enes FAZLA SÖZE GEREK YOKhoLiGan Enes FAZLA SÖZE GEREK YOK

Öncelikle bu güzel yazıdan dolayi site yönetimine teşekkurler.
Bu yorumuma isteyen katılır katılmaz bilmem ama ben eneramoyu fener maçındada hiç begenmedim nedenide şu evet çok güzel topu ilerde tutmamızı saglıyor ama teknik zayıf o maçta kafa golu atti ama biz defalarca eneramonun boş kaleye atamadığı kafa gollerine saç baş yolmadıkmı geçen sezondan beri dedikki eneramonun yanina teknik oyuncu alınsın dedik oda alındı hemde harika bir oyuncu ee peki neden oynatılmıyor ? Yada sorun polonyali olmasimi buda olabilir beşiktaş maçında sağ kanatta bekleyen atıfı oyunda tutup grosickiyi oyundan almandan anlasılıyor her maç bu adami 60da oyundan almandan anlaşılıyor polonyali sevmediğin yada başka bir neden dendiği gibi istenilen adamını almıyorlar o zaman neden duruyorsun seni dinlemiyorlarsa hocam saten ben böle bisi oldunuda zannetmiyorumda.
Alt 24.02.2013, 20:35   #43
ihtiyar yiğido
Usta Yiğido

ihtiyar yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.233 Mesajına 3.125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 ihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
MaXiMuM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yıllarca sağ bek olarak başarıyla futbol oynamış bir rıza hoca sağ bekten anlamayacak ta biz mi anlayacağız. Hoca haklı, Uğur kavuk bu ülkenin yetiştirdiği en iyi sağ bektir. O kadarrrr
Evet takımını yendirmek için elinden geleni yapan bir sag bektir
ihtiyar yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2013, 20:41   #44
trafocu
Acemi Yiğido

trafocu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 732 trafocu FAZLA SÖZE GEREK YOKtrafocu FAZLA SÖZE GEREK YOK

YETER ARTIK - YETTİ GAYRİ
Şahsi kanaatim odur ki ; Bu takımda Uğur Kavuk, Kadir Pekmezci , Jakup Navratil ve son olarak Rıza Çalımbay oldukca küme düşüp Süper liği ancak rüyalarımızda görürüz.Bir arkadaş yabancı antrenör getirelim diye yazmış.Bir zamanlar Sivasspor forması giymiş Sivas paf takımını şampiyon yapmış ve bu günlerde de Zarasporu başarıdan başarıya koşturan Ahat hoca takımın başına getirilmelidir.
trafocu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2013, 22:09   #45
holigan
Yiğido

holigan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 701 holigan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bu site güzelde yorumlar bölümünde sadece tesekkür bölümü var.begeniyorsan onayliyorsan tesekkür et aksi halde hicbisey yapma 3-5 kisi tesekkür ettiyse süper cok güzel bir yorum yapmisiz oluyor bunun adi.bence yorum bölümde (+) veya (-) olarak degerlendirilmeli.editör bey coook güzel ölcülü ve seviyeli bir elestiri yapmis cok iyi fakat bu fener ve trabzon galibiyetlerinin ardindan sampiyonluk rüyalari gören cok bilen yorumcularimiz bu görüslerini bildirseydi görüsler birbirine yakin olurdu en azindan.simdi siz ne yapmis oldunuz rizacilar-anti rizacilarlar diye ikiye ayirdiniz veya ayiriyorsunuz.sizi onaylayanlar hemen yapistirmis tesekkürü bende tesekkür ederim bu seviyeli elestiriden ötürü,fakat altindaki yorumlara biz göz gezdirirseniz neredeyse küfre hakarete varan yorumlar siralanmis.herkes bol keseden atiyor riza gitsin ertugrul gelsin tabi ertugrul hoca rizayi bekliyor sivasa gelmek icin.alternatif isimlerin hicbirisi riza hocanin sinifi degil.uygun bir mac kazandi antepte millet hemen tav oldu olmaz gardasim bu sezonu bile cikartamaz,onun hocaligi bizim baskanin sayesinde idi.hatta hoca bile degildi sivasa geldiginde.uygun sivasa bisey vermedi,biz uyguna hocalik belgesi verdirdik misyon kazandirdik.yani sizin elestirinizi belki riza hoca okumuyacak belki sivasspor yöneticilerinin umrunda bile degil ama buradaki sohbetlerin elektirigini yükseltiyor siniflandiriyor.riza hoca uguru oynatmakta inat ederek büyük bir yanlis yapiyor yeni transfer piechi oynatmamakla hem futbolcuya haksizlik ediyor hemde taraftari merakta birakiyor.bu herkesin görüsü,fakat bu hocanin istifasini gerektirmiyor,taraftar dogayi nasil sevmediyse ve nasil tepkisini koyduysa ortaya aynisini yapmali.burada insanlari hocaya karsi doldurma sivasspora zarar vermektir.siz muhakka bunu yapmak istemiyorsunuz fakat yorumunuzun altinda kümelenmis topluluk bunun icin yeterli bir potansiyeldir.onun icindirki sizin yorumunuza katilmayan bir bölüm ayirirsaniz diger görüslere bu daha $IK olur.herkes size karsi veya diger yorumlar karsi muhalefet yapmak istemez belki bu kadar yazmak istemez onun icin sizden ricam yorumlarin altina bir kritik bölümü eklerseniz bu mükemmel olur.size katilanlat veya diger görüslere katilmayanlarinda hakkini vermis olursunuz.

ALEM-I CIHANDA KRALSIN YIGIDOM.....
holigan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda holigan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.02.2013, 22:48   #46
ayhandemir58
Acemi Yiğido

ayhandemir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

81 Mesajına 130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ayhandemir58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Teşekkürler sevgili yiğido,hislerimizin bir defa daha sizin kaleminizden çıkması haklı olduğumuzun bir göstergesi diye düşünüyorum.Ama sanırım yanlış kapının zilini çalıyoruz gibime geliyor.Doğru kapı sayın başkan Mecnur Odyakmazdır.Başkanın bir an önce el atması gerktiğine inanıyorum.Çünkü T.D. ler her zaman kendilerinin haklı olduğunu sanırlar.Bu sadece Rıza hocayla sınırlı değil,bir çok TD. lerde aynı sendromu görebilirsiniz.Lütfen başkan olaya bir an önce eğil ve SS.uzu düştüğü bu durumdan kurtar.Deman sendedir sende..
ayhandemir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ayhandemir58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.02.2013, 00:05   #47
mühendisburak58
Tecrübeli Yiğido

mühendisburak58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

301 Mesajına 545 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 675 mühendisburak58 FAZLA SÖZE GEREK YOKmühendisburak58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

erman kesinlikle 11 de başlamamalı kaç maçtır kötü oynuyor hemde oyuna sonradan girerse daha çok iş yapacağını düşünüyorum. ayrıca piech konusuna gelince adamı en azından sağ açık oynatsın her zaman ki yaptığı şeyi. adama biraz şans verilse iyi olacak. grosickide kaybedilmemeli diye düşünüyorum.
mühendisburak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.02.2013, 00:25   #48
ledig
Acemi Yiğido

40 Mesajına 75 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 580 ledig FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

holigan nickli arkadaşımızın Rıza Çalımbay ile ilgili görüşlerine katılmıyorum. Rıza Çalımbay'ın yüzünden biz üç dört senelik süreçte tarihi hezimetler yaşadık maalesef ve inanılır gibi değil ama takımda en sevdiği ve beğendiği futbolcu Uğur Kavuk. Bu bir teknik direktör için gerçekten ironik bir durum ve dayanağını ben çözebilmiş değilim. Rıza Çalımbay ile Bülent uygun kıyaslamasına ve Bülent Uygun ile ilgili görüşlerine de katılmıyorum. Bence bu kadro ile Bülent Uygun olsa kafaya oynardık, onun da tasvip etmediğim özellikleri ve hataları vardı ama teknik direktörlüğünü Rıza Çalımbay ile kıyaslamak büyük haksızlık olur...
ledig isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ledig'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.02.2013, 00:28   #49
cılgınsivas58
Usta Yiğido

cılgınsivas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

558 Mesajına 760 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 884 cılgınsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yönetim ugur kazmasını göndermiyor mare taraftar olarak biz gönderelim
dogaya yapılanların aynısını yapma zamanı geldi bana göre...
cılgınsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.02.2013, 00:37   #50
cılgınsivas58
Usta Yiğido

cılgınsivas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

558 Mesajına 760 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 884 cılgınsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

nasıl olsa kendinizini kupaya verdiniz yatın uyuyun
sezon bitince 1.ligde gözünüzü açarsınız
cılgınsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
veriyorsunuz, zarar