hakan kardeşimi tebrik ediyorum öyle ptt liginden gelipte kaybolan oyunculardan olmıyacak eksiklerini telafi etmeye basladımı zaten çok iyiortasaha oyuncusu olacaktır basarılarının devamını diliyorum kıvançın boşluğu dolduruldu
eger olursem bu genc yasimda, 4 eylul mezarim olsun ,cubuklu formami sakin cikarma,olunce o forma kefenim olsun,yasiyorsam sebebi 9 harf sadece SIVASSPOR
Herkes Hayrettin'e yüklenmiş.. YANLIŞ!!! Bir ortasaha oyuncusu kendi cezasahası içersinde Batalla gibi sinsi bir rakip futbolcusu gördüğü halde geriye pas vermez.pozisyonda Hayrettininde suçu var yılların tecrübesinin bu konsantrasyon eksikliğini yapmaması gerekirdi.
AMA ASIL SUÇ O TOPU HAYRETTİNE ATAN HAKAN DA DIR! RIZA HOCA!!! ARTIK BIRAK RIZA HOCA! MEHMET NAS GİBİ TÜRKİYE KUPASINDA DÖKTÜRMÜŞ Bİ ADAMI NE AKLA HİZMET 90 DK KENARDA OTURTUYON.HİÇMİ AKLIN FİKRİN YOK.HARAM OLSUN ALDIĞIN PARALAR!
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı serrrkan'a Teşekkür Ediyor...
hakan gardaşım geriyi göre göre hayrettine pas vermekle sende suçlusun. hekmde arkadaşların sol kanadı işaret ettilerki orada bomboş adamımız vardı kimdi hatırlamıyom ama oraya at dediler sen hayrettine attın,hem kendini hem hayrettini hemde takımı yaktınız.antalyadan banko 3 puan olmazsa işler karışır unutmayın.
Takıma ilk katıldığı günden beri Hakan'ı çok beğeniyorum, imkanı olmayıp da özel okulda burslu okutulan çocuklar gibi çalışkan, azimli, istekli... İnşallah bu sezon daha verimli olacaktır.