Alıntı:
poolat58 Nickli Üyeden Alıntı
Dünya hali işte...3 günlük dünya için birbirimizi kırmamız gerektiğini bir kez daha anlamış olduk...Sizlerin de bildiği üzere akifesk kardeşimiz genelde, yaptığı yorumlar nedeniyle çoğu kişi tarafından eleştirilir, bazen de dalga geçilirdi...buna ben de dahil...nerden bilebilirdik ki kanser illetine yenik düşeceğini...benim babam da bu dertten Allah'ın rahmetine kavuştuğu için iyi bilirim...şimdi ise onun için tek gerçek ahiret...dünyada hiçbir şeyi fazla önemsemeyelim kardeşlerim...AKİFESK KARDEŞİME ALLAH'TAN RAHMET SEVENLERİNE SABIR DİLİYORUM...HAKKINI HELAL ET KARDEŞİM...
|
Değerli kareşim seninde başın sağolsun güzel yorumun içinde tşk ederim aynen katılıyorum bu dünyada hiç bir şey için kalp kırılmaz...
Özelliklede aynı değerlere önem veriyorsak SİVASSPOR konusunda hepimiz biriz hepimiz bu takımı 3 büyütülmüşlerin dışında tutuyoruz yani görüş alış verişi yaparken sen hiç şeyden anlamıyon sen böylesin gibi cümleler kullanılmamalı kim ister bu takımın KÖTÜ OLMASINI ( SİVASSPOR düşmanları hariç)