Alıntı:
oquzh4n58 Nickli Üyeden Alıntı
sen kım oluonda burda birşeyi belirten taraftarımıza karaktersız şerefsiz diosun her hafda hayrettının hatalarını ızlemeye mecburmu Babası hastaymıs gecmıs olsun ne dıyelım bızımde işimiz var bizde calısıoz bızımde hastamız var bızde acımızı ıcımıze atıoz nıye babamızın hayrına iş yapmıoz herşey karşılıksı adabını bıl burdan mıllete hakaret ıcerıkli msj yazma adam ol yoksa ederler babasının hayrına iş yapıor sanki erkeğe bak
|
ELESTIRMEYIN DEMIYORUM!
hayrettin'i begenmiyebilirsin, ve haklida olabilirsin. ama oyuncuyu, hocayi, takima karsi tavrini kontrol etmemiz lazim. küfür ile tepki ayni degildir.
kin ile kritik ayni degildir. farkini bilmiyorsaniz o zaman belkide mental kapasitesiniz yetmiyor. o zaman allah yardimciniz olsun. riza hoca, hayrettin kimseye karsi kötülükte bulunmadi, elinden geleni bu takim icin veriyorlar. performanslarini begenmiyorsaniz, hakli tepkinizi gösterin, agir bir sekilde bile elestirin, ama seviyeyi ucurmayin. ben laflarimin bir harfini bile geri almiyorum, sirf site ve yönetici ugruna bir daha sarf etmiyorum.