Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Rıza Hoca İstifa Etti
Alt 31.03.2013, 10:46   #1
doktor38
Acemi Yiğido

doktor38 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

43 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 561 doktor38 COK SEVILEN BIR KISIdoktor38 COK SEVILEN BIR KISIdoktor38 COK SEVILEN BIR KISIdoktor38 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Rıza Hoca İstifa Etti

bu sezon hayrettin bıraksın futbolu artık.kaçıncı maç bu.hayrettin savunucularınada şunu soruyorum,hayrettinin sivaslı olmasından başka hangi özelliği varda bu takımda oynuyor.en yakın zaman bursada yediğimiz gol.lütfen bu oyuncu artık bitmiştir kabul edin.takım maça 10 kişi çıkıyor.hadi buna alıştık adam takımı karıştırıp rakip takım için çalışıyor o zamanda ne oluyor biz 10 kiş rakip 12 kişi.bunu unutmayın hayrettinin her maçını iyi izleyin.kendi kalemize attığı golleri hiç saymıyorum burda.
doktor38 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.04.2013, 10:20   #2
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1020 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: Rıza Hoca İstifa Etti

Dün, 09:31 #116
doktor38
Acemi Yiğido

44 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 113
yorumları okudum tam bir cahil sürüsü.rıza hoca gibi bir degeri kolayca harcayınca ne karınız olcak hiç düşündünüzmü?gerçi düşünmek için akıl gerek.neymiş küfretmiş,hareket çekmiş.o konumda sen ol 90 dk sana veryansın etsinler sende haklı çıkınca boynunu bük çık ordan öylemi.bunu hiçbir nefis yapamaz.ak etti ordaki birkaç cahil.hak edene o şekilde davranacaksınki birdaha yapamasın.sivas kupada final oynayacak belkide kupayı alacak bunu gören yok.biraz sakin olun ve takıma desteginizi devam ettirin.stad boştu böyle bir maçta önce bunu düşünün bir sivaslı olarak.bu takımın şimdi yanında olmayacaksanızda ne zaman olacaksınız.çekirdek çiterek bu işler olmuyor fedakarlık istiyor bu işler.

Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı doktor38'a Teşekkür Ediyor...
Harput0658, poyrazer5858

Alıntı:
doktor38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu sezon hayrettin bıraksın futbolu artık.kaçıncı maç bu.hayrettin savunucularınada şunu soruyorum,hayrettinin sivaslı olmasından başka hangi özelliği varda bu takımda oynuyor.en yakın zaman bursada yediğimiz gol.lütfen bu oyuncu artık bitmiştir kabul edin.takım maça 10 kişi çıkıyor.hadi buna alıştık adam takımı karıştırıp rakip takım için çalışıyor o zamanda ne oluyor biz 10 kiş rakip 12 kişi.bunu unutmayın hayrettinin her maçını iyi izleyin.kendi kalemize attığı golleri hiç saymıyorum burda.
Siz kimi savunuyorsunuz Rıza hocanın israrla oynattığı Hayrettinide eleştiriyorsunuz. Bir çelişki yokmu

Etiketler
etti, hoca, rıza, İstifa