Dün, 09:31 #116
doktor38
Acemi Yiğido
44 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 113
Cevap: Rıza Hoca İstifa Etti
yorumları okudum tam bir cahil sürüsü.rıza hoca gibi bir degeri kolayca harcayınca ne karınız olcak hiç düşündünüzmü?gerçi düşünmek için akıl gerek.neymiş küfretmiş,hareket çekmiş.o konumda sen ol 90 dk sana veryansın etsinler sende haklı çıkınca boynunu bük çık ordan öylemi.bunu hiçbir nefis yapamaz.ak etti ordaki birkaç cahil.hak edene o şekilde davranacaksınki birdaha yapamasın.sivas kupada final oynayacak belkide kupayı alacak bunu gören yok.biraz sakin olun ve takıma desteginizi devam ettirin.stad boştu böyle bir maçta önce bunu düşünün bir sivaslı olarak.bu takımın şimdi yanında olmayacaksanızda ne zaman olacaksınız.çekirdek çiterek bu işler olmuyor fedakarlık istiyor bu işler.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı doktor38'a Teşekkür Ediyor...
Harput0658, poyrazer5858
Alıntı:
doktor38 Nickli Üyeden Alıntı
bu sezon hayrettin bıraksın futbolu artık.kaçıncı maç bu.hayrettin savunucularınada şunu soruyorum,hayrettinin sivaslı olmasından başka hangi özelliği varda bu takımda oynuyor.en yakın zaman bursada yediğimiz gol.lütfen bu oyuncu artık bitmiştir kabul edin.takım maça 10 kişi çıkıyor.hadi buna alıştık adam takımı karıştırıp rakip takım için çalışıyor o zamanda ne oluyor biz 10 kiş rakip 12 kişi.bunu unutmayın hayrettinin her maçını iyi izleyin.kendi kalemize attığı golleri hiç saymıyorum burda.
|
Siz kimi savunuyorsunuz Rıza hocanın israrla oynattığı Hayrettinide eleştiriyorsunuz. Bir çelişki yokmu