Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Rıza Hoca İstifa Etti
Alt 01.04.2013, 11:57   #1
kadirakin58
Tecrübeli Yiğido

kadirakin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

328 Mesajına 596 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kadirakin58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Rıza Hoca İstifa Etti

Burak Yılmaz Eskişehirspor'da oynarken 17 maçta 1 gol atmış. Teknik direktör kim bilin bakalım. Tabi ki futbol bilgisi 0 olan, kimi nerde nasıl oynatacağı hakkında sadece "rastgele" kararlar veren mahalle takımı antrenörü Rıza Çalımbay. Bir sonraki sene Burak Yılmaz Trabzonda ligin gol kralı oldu. Galatasarayda şampiyonlar ligi gol kralı. Şimdi bana demeyin ki Rıza Çalımbay'ın kadrosu eksik. Adam futbolun F'sini bilmiyor işte. Hayatı sadece başarısızlıklarla ve kovulmalarla geçmiş bir teknik direktör.

Atalım gitsin takımdan. İstifayı da beklemeye gerek yok.
kadirakin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı kadirakin58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.04.2013, 17:16   #2
mishka
Tecrübeli Yiğido

321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 644 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
kadirakin58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Burak Yılmaz Eskişehirspor'da oynarken 17 maçta 1 gol atmış. Teknik direktör kim bilin bakalım. Tabi ki futbol bilgisi 0 olan, kimi nerde nasıl oynatacağı hakkında sadece "rastgele" kararlar veren mahalle takımı antrenörü Rıza Çalımbay. Bir sonraki sene Burak Yılmaz Trabzonda ligin gol kralı oldu. Galatasarayda şampiyonlar ligi gol kralı. Şimdi bana demeyin ki Rıza Çalımbay'ın kadrosu eksik. Adam futbolun F'sini bilmiyor işte. Hayatı sadece başarısızlıklarla ve kovulmalarla geçmiş bir teknik direktör.

Burak YILMAZ konusunda katılmıyorum Beşiktaş da dahil gittiği birçok takımda tutunamadı ama ender bir kendini geliştirme hikayesi onunki.
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.04.2013, 01:43   #3
kadirakin58
Tecrübeli Yiğido

kadirakin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

328 Mesajına 596 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kadirakin58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

İnsanlar "ender kendini geliştirme hikayeleri"ne aracı olan teknik direktörlerini başarılı olarak hatırlar..

Lige gol kralı çıkarmayı geçtim, altyapıdan bir tane bile doğru düzgün futbolcuyu A takıma taşıyamayan Rıza Çalımbay'ı ise kim başarılı olarak hatırlayacak ?

Ama Türkiye kupasını alırız inşallah, o zaman özürümüzü de dileriz Rıza Çalımbay'dan.

Alıntı:
mishka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Burak YILMAZ konusunda katılmıyorum Beşiktaş da dahil gittiği birçok takımda tutunamadı ama ender bir kendini geliştirme hikayesi onunki.
kadirakin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.04.2013, 08:00   #4
58fatihcan
Usta Yiğido

481 Mesajına 740 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 611 58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
İnsanlar "ender kendini geliştirme hikayeleri"ne aracı olan teknik direktörlerini başarılı olarak hatırlar..

Lige gol kralı çıkarmayı geçtim, altyapıdan bir tane bile doğru düzgün futbolcuyu A takıma taşıyamayan Rıza Çalımbay'ı ise kim başarılı olarak hatırlayacak ?

Ama Türkiye kupasını alırız inşallah, o zaman özürümüzü de dileriz Rıza Çalımbay'dan.
Haklisiniz. Su kupa gelsin yuzumuz kara ciksin farketmez ama gelsin rizaya raziyim ben. Tarihe gecer iste o zaman
58fatihcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.04.2013, 06:33   #5
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

Alıntı:

rıza hocaya olan kininizi ,nefretinizi biyere kadar anlarım ,bende birçok kez inatları ve takıntıları yüzünden eleştirdim, halaadaa eleştiriyorum orası ayrı,son cümlelerinize katılmak mümkündeğil ,futboldan anlamıyor hayatı kovulmakla başarısızlıkla geçmiş demek insafsızlıktır ,bikerE futbol oynadığı dönemin eniyi sağ açığı ,ortasaha oyuncusuydu BJK üst üste 4 defa şampiyon olduysa 4 defada 2. olduysa bunda en büyük pay rıza hocanındı,metin,ali,feyyazı gol makinesi yapmıştı belki yaşınız itibariyle canlı hiç izlemediniz,teknik direktörlüğüne gelince denizli sporu tarihinde ilkkez avrupa kupalarına soktu ,daha sonra yollar ayrıldı şimdi 2.ligde sürünüyor,rizespor gibi şikeyle çıkıp, şikeyle ligde kalıp,şikeyle süperlige çıkan takımı bileğinin hakkıyla ligde ilk 5 içine sokmuş hocadır,nezamanki yollar ayrıldı rizespor iflah olmadı düştü,BJK,ye enzor döneminde teknik direktör oldu koray avcıyla ,ademle neyle ligde durumu hiçde kötü değilken,bjk başkanı istediği adamları almadığı halde 1 maç kaybetti diye bjk taraftarı isyan etti ondan sonrada zaten bjk dırrık tutmadı istatistikler ortada haksız şekilde yollandı ,eskişehirspor küme düşüyordu aldığı gibi yukarı tırmandırdı altyapıdan adam çıkardı ,daha sonra bazı oyuncularla inatlaşması top yekün oyuncuların çeteleşmesi ,onu yollamak için uğraşmaları sonucu taraftarında baskısıyla ayrılmasına sebep oldu, eğer şuan eskişehirspor tehlikeden uzaktaysa rıza hocanın aldığı adamlar sayesindedir ,bu takım daılsın bak göreceksiniz eskişehir küme düşecek ilk takımdır,sivasspor macerasına gelince sivasspor a küme düşme hattının dibine demir attığı dönemde geldi neredeyse herkes küme düşmeyi kabullenmişti,ara transferde aldığı adamlar sayesinde o yıl ligde tutunduk ,ertesi sezon başta okadar sakatlık ,şanssızlık ve hakem hatalarına rağmen ligin zevk veren oyununu oynayan 3 4 takımından biriydik ,yenildiğimiz maçlardan bile keyif alıyorduk 1 puan yüzünden avrupaya gidemedik hakemlerin çaldığı puanların haddi hesabı yoktu,busezon değişik birlig yaşıyoruz yılların trabzonu bile küme düşmeden korkuyor kazanacağımız seri 3 4 galibiyetle avrupaya gidecek durumdayız,kaybedeceğimiz serii 3 mağlubiyetle küme düşme hattına tekrar girecek durumdayız,300 küsür takım içinden kupada ilk 4 içindeyiz halada başarısız diyorsanız diyecek sözüm yok ,sivassporun puanlarının hakemler tarafından gaspedildiğini ,birçok oyuncunun yasakat ya cezalı yada formsuz olduğunu unutmamak lazım kardeşim . böyle bir ortamda hoca değişikliğinin sivasspora katkı sağlayacağına inanmıyorum hesaplaşmayı sezon sonuna bırakmak herkes için hayırlısı olacaktır sağlıcakla kalın
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
etti, hoca, rıza, İstifa