Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 08.04.2013, 08:58   #81
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 995 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Daumen runter Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçı yorumlamıyorum çünkü gerek yok !

Nedenini zaten tam 1 hafta önce aşağıdaki gibi bu sayfalarda yazmışım !

Sonda diyeceğimi başta diyeyim de ona göre aşağıdaki detaylı analizlerimi okuyun arkadaşlar ;

-Taraftarına atılan her golden sonra EL - KOL HAREKETİ YAPIP, KÜFÜR EDEN HOCA, Jose Mourinho olsa, Sivas'a 3 Kupa Aldırsa YİNE DE BU TAKIMDA KALAMAZ ARKADAŞ !

-Gittiği her takımda başarısız olmuş, gittiği her takımda istifaya davet edilmiş, Eskişehir'den ayrıldığında taraftarının bayram ettiği birisidir Rıza Çalımbay.

-Yıllardır Beşiktaş özlemi ile yanan, bunu açık açık ifade eden, BJK sevdası yüzünden Sivassporun sezon başı eksik transfer yapmasının nedenidir Rıza Çalımbay.

-Sivassporun futbolcularını BJK'ye pazarlayan birisidir Rıza Çalımbay

-İnanılmaz inadı ile taraftara olan soğukluğu ile aradaki soğukluğun başlangıç nedenidir Rıza Çalımbay.

-Hayrettin ve UĞUR KAVUK seçimleri ve oynatmasındaki inadı ile Çalımbay fanatiklerinin bile savunamadığı birisidir Rıza Çalımbay.

-Belki en önemli sebep işte : Yanlış kadro tercihleri, gönderdiği çok iyi oyuncular, oynatmadığı çok iyi oyuncular ve oynatmaması gereken oyuncular tercihi ile Rıza Çalımbay.

-Kendisine yapılan ilk olumsuz tezahuratta takımı bırakırım diye SİVAS halkını tehdit eden bir Rıza Çalımbay.

-Ordusporun son dakikada direkten dönen topu olmasa, küme düşme hattına takımı getiren ve hala da düşme tehlikesi yaşatan bir takımı yaratan Rıza Çalımbay.

-Sezon başından bu yana taktik anlamda TEK MAÇ KAZANDIRAMAYAN ama yanlış taktik ve kadrolar ile alacağımız maçları verdiren bir Rıza Çalımbay.

-Ben SİVASIN insanıyım deyip, A2 takımdan veya A takımda kadroda olan SİVASLI gençleri hazırlık maçlarında bile 5 dk. bile oynatmaktan aciz bir SİVASLI düşmanı Rıza Çalımbay.

-Şu an istifa etse, Yardımcı Antrenörle bile bu adamdan daha fazla puan toplayacak bir Sivasspor'u bu durumlara düşüren Rıza Çalımbay.

Seni istemiyoruz, gidene kadarda mücadelemiz devam edecek !
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Kokomo'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.04.2013, 09:10   #82
Kizilirmak58
Yiğido

Kizilirmak58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

163 Mesajına 290 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 Kizilirmak58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

rıza hocaya en çok inanan ve güvenenlerdendim. artık bu maçtan sonra benimde inancım ve güvenim kalmadı . neredeyse eskişehir takımın yarısı olmamasına rağmen servet,tello, necati, kamara hoca burada kendini gösterememiştir. taktik anlamında takıma katkısı neredeyse kocaman bir sıfırdı..
Alt 08.04.2013, 09:18   #83
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

408 Mesajına 994 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 546 Serdar63972 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
by_hunter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
HERKES HAKLI HAKSIZ RIZA HOCAYI AZINA DOLAMIŞ

VERİLMEYEN PENALTIDAN GÖRMEMEZLİKTEN GELİNEN KIRMIZI KARTTAN KİMSE SÖZ ETMİYOR.

YAZIKLAR OLSUN BİR TAKIMIN KADERİYLE BU KADAR OYNANMAZ

VEYSEL MAHKEMEDE YARGILANSA CANA KASITTAN YARGILANIR.

HAKANI RAKİBİ YAKA PAÇA İNDİRİYOR BİZİM HAKEM REKLAMLARA ÖZENMİŞ OLACAKKİ ETİ ETİ ETİ DİYOR.

TÜM ÇABALARINIZA RAĞMEN BU TAKIM SÜPER LİĞ DE MÜCEDELE ETMEYE DEVAM EDECEK...

Bunlar acziyet kokan hareketler. Şunu anlarım haksız yere bizim oyuncuyu attı veya golümüzü vermedi veya haksız yere penaltı verdi. Ama kırmızıyı vermemek maçın skoruna direkt etki değildir. Sen iyiysen Hocaya rağmen yeneceksen 11'e 11'de yenebilmelisin. Ben sana bir hareket soyluyum suçlusu kımse maçı yiyen O dur. Piech'i kim neden çıkardıysa dunku maçın katili odur. Hakemmi çıkardı?
Serdar63972 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Serdar63972'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.04.2013, 09:22   #84
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
•Artık maç değerlendirirken olaya yorum katmak istemiyorum çünkü bazı arkadaşlara göre ben sürekli Çalımbay'ın aleyhinde konuşuyormuşum; üstelik bu arkadaşlar da beni uzun süredir takip ediyormuş(!)

Maç için sadece şunu söyleceğim ve zaten maçın kaderini tayin eden an da buydu:
-Bugünkü maçta, ilk yarının sonunda yani rakip takım için hem de deplasmanda en öldürücü anda golü bulup skor üstünlüğünü yakalamışken ve de fena oynamayan bir Piech varken onun oyundan alınması ve üst üste baskı ve pozisyon yememizi bu maçı izleyen herkes görmüştür.Zaten ondan sonra da olanlar oldu ve birileri de en kötü 1 puanın gelebileceği bir maçı daha heba etti ve bunları sinema izler gibi izledi...Ondan sonra da maç sonunda dalga geçer gibi alışıldık laflar...Sıkışınca sürekli başa kalkar gibi biz bu takımı kötü günlerde devraldık deyip sanki başka hoca yokmuş gibi demeçler vermeler...Eğer gerçekten herşeyinizle bu takımı düşünüyor olsaydınız ve gönlünüzde Sivasspor sevdası bjkden önde olsaydı sırf yönetim aldı ben istemedim inadıyla Piech'i daha çok sahaya sürerdiniz hadi onu da geçtim bugünkü maçta en azından son 5 dakikaya kadar sahada tutardınız...Bunun adı kibir, ihanet ve burnunun dikine gitmekten başka bir şey değildir.

NOT: Hayrettin olayının perde arkasını ve içerideki başka bilinmeyenleri de sezon sonu açıklayacağım...Bakalım 'Sivaslı' dediklerimiz, baş tacı yaptıklarımız neler neler yapmış! Ayrıca Çalımbay'la gelecek sezon için de anlaşılmadı..Bu saaten sonra kendisi de kalmaz ve başkan da onu tutmaz merak etmeyin...Yeni aldığım bir bilgidir, ona istinaden konuşuyorum...
Doğu Bey, Bizzat tanımıyorum sizi ama. Yazdıklarınızdan sizin ne kadar Sivaslı olduğunuz bellidir. Deee Size taraflı diyenlerin tarafı-kalitesi-karakteri hakkında kim tek kelime edebilir? Hepimize birşey desinlerde ortalığı 3-5 çapulcuya mı bırakalım. Lütfen yiğit gardaşım bu sitede Rıza Yalakası gider Başka birinin yalakası gelir, O gider birbaşkasının ki gelir. Ama biz hep burdayız.

Saygılar...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Serdar63972'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.04.2013, 09:26   #85
izmirliyigido
Gast

Alıntı:
SenSetik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
düşmeyelim yeter...bu kafayla kupada ancak trabzonun çok kötü oyunu bizi finale çıkarabilir...artık gol attığımız zaman sevinemiyorum bile...nedense hemen aklıma "nasıl olsa yenileceğiz niye seviniyorumki" fikri geliyor...dün öndeykende paylaştım yanımdakilerle...inşallah maçı berabere bitirebiliriz dedim ama malesef olmadı...
Aynısını ben yaşadım. 1-0 öne geçtik yanımda kızımla seyrediyorum baba neden sevinmiyorsun dedi. "Nasıl olsa üzerine gol yiyeceğiz nasıl sevineyim ki" dedim.

Nitekim de öyle oldu. Kör bakkalın gördüğünü büyük üstad, usta hoca, bulunmaz adam, eşsiz teknik direktör Rıza Çalımbay göremiyor sahada karı gibi dolaşan ve oyundan düşen PEDRİEL'i çıkartıp Mehmet Nas'ı koyması gerekirken gidip sahada tek gol umudumuz olan PİECH'i çıkartınca "Eyvah dedim. Maç gidiyor" dedim, Yemin ederim.

Sonra birde üstüne Cihan ile Uğur'u alınca artık maçı kaybedeceğimiz kesinleşmiş oldu. Yemin ediyorum, Rıza Çalımbay (artık bende bundan sonra hoca kelimesini aynı ismin sonunda kullanmayacağım çünkü bu sefer Hamza Hamzaoğlu'na bile ayıp olur, zira o hocalık yapıp takımda taktisel varyasyonlar deniyor, o zaman onun hakkını yemiş oluruz). Neyse, Rıza Çalımbay maçı kaybetmek için elinden geleni yapıyor adeta. Yav, bırak madem oyuncu değişikliklerini beceremiyorsun bari takımı bozma.

Senin kuracağın kadroya da, yapacağın oyuncu değişikliğine de, sana da............ Saymıyorum artık ya, saymıyorum. Bizi bu kadar üzmeye hiç hakkın yok. Zayıf bir takım olsak, tamam deriz, eyvallah deriz gücümüz bu kadar deriz.

Yok arkadaş yok yav... Kadroyu tek tek incelediğinde (bazıları hariç -bunu bir daha belirteyim-) çok iyi bir kadromuz var ama rezalet bir hocamız var. Abdülkadir'i küstürür takımdan gönderir, Rajnoch'u küstürür A2 takımıyla çıkartır, Grosicki'yi küstürür oyuna motive edemez, Piech'i küstürür Türkçe bilmiyor der, Erman, Kadir, Eneramo dökülüyor bir türlü kulaklarını çekmez, Uğur, Hayrettin, Pedriel rezalet ötesi halen takıma koyar.

Eee, bu takım birtek Borjan, Navratil, Hakan ve Aatıf'la mı maç kazanacak? Hani senin hocalığın? Hani senin mentörlüğün? Nerde moral vermek, kondüsyon yüklemek, taktiksel savaşı yönetmek?

Beğenmediğimiz, belki kovulacak olan Ersun hoca senin yüzünden göklere çıkartılıyor. Neymiş "Taktik savaşını yerinde yaptığı hamlelerle Ersun Yanal kazandı" deniyor. Adam biliyor ki maçı kazanmak için gol atmak lazım, bunun için ilerisini güçlendiriyor. Necati'yi Kamara'yı alıyor ve golleri bunlarla buluyor.

Bizde gol atan adamı oyundan alıyoruz ki, mazallah yine bir gol daha atarsa puan alırız veya galip geliriz.

Ya git Rıza bey git ya, git... Git, hatta Sivas'tan git. Taraftarın sana zaten güveni yoktu, şimdi zerre kadar kalmadı. Sevgimizi ve saygımızı da kaybetmeden GİT !...

.
Yukarıdaki Mesaj için 10 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.04.2013, 10:10   #86
58SARKISLALI58
Yiğido

49 Mesajına 64 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 609 58SARKISLALI58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Riza hoca cok bile durdu gitmesi gerekiyor keske Senol gunes gelse
58SARKISLALI58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.04.2013, 10:26   #87
poyrazer5858
Acemi Yiğido

99 Mesajına 194 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 494 poyrazer5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ligi üst sıralarda bitirmek, hupada da final oynamak için geç kalınmış sayılmaz.ancak rıza hoca ve takımın kendini bir an önce toparlaması lazım.
rıza hocanın önümüzdeki sene sivasta kalacağını zannetmiyorum açıkçası.
sivasspor için hayırlısı neyse o olur inşaallah.
poyrazer5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda poyrazer5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.04.2013, 10:48   #88
keko 58
Tecrübeli Yiğido

keko 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

612 Mesajına 1.144 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 675 keko 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
karakaplan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
RIZANIN YERINE SENMI GELECEN GARDAŞ
Riza yalakaları cikti.....
Bu nebicim Sacma Yorum Arkadasim...
Bak sunu söylebilirim Yigidolar06 yada baskasina Rizanin yerine gecerse bunu inan yada inanma Rizanin yapti hattalarda
( her hafta ayne!! ) Yigidolar06 yada baska biri okadar YAPMAZ!!!!

Bu da Riza yalakaları icin yaziyorum.......
benim Türkcem malesef iyi deyil ama gene yaziyorum .......
Bu Dünyada TEK 1 SIVASSPOR var bunu HIC UNUTMAYIN!! SIVASSPOR GIDERSE BIRDAHA CIKIS YOK!! Riza giderse baska biri gelir ama dedin gibi SIVASSPOR bu dünyada TEK 1 Kere var!!!

Birde icimde sunu söylemek istiyorum.......
Bazi Arkadaslar burda diyorki ben yada baska Yurtdisindaki yasian Yigidolar Taraftar deyil cünkü Maca gidemiyorus neden acaba?? Ben nasil Maca gelecem?? 4000km yol var!!

ama sunu söyliyebilirim.........
BEN FANATIK SIVASSPORLUYUM!! TEK ASK KIRIMIZI BEYAZ
Ben tek SIVASSPOR icin 3 Lig Tv Kart aldim ( 1 Dükkan icin , 1 benim Ev icin , 1 Babanin ev icin burda biri daha var mi acaba yani ben simdi Taraftar deyil miyim?? ) yani simdiyakadar babam ve ben HIC ama HIC BIR MAC KACIRMADIK onu söylemek istedim!!

Saygilar Yigidolar

KAMIL GROSICKI
Tęsknimy za tobą
keko 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı keko 58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.04.2013, 10:54   #89
Soyözen
Tecrübeli Yiğido

440 Mesajına 1.173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 562 Soyözen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Dün Eskişehir'deydik... Gittik tribünde yerimizi aldık, futbolcularımızı çağırdık falan maça başladık işte. İlk çıkınca bir moral olsun diye Rıza Hoca'ya tezahürat yaptık, yalandan bir el kaldırdı. Sonra maç başladı bağırıyoruz yer yer Eskişehir tribünleri sustu biz bağırdık. Sonra Piech'in golü geldi, ilk yarı biterken ona da tezahürat yaparak uğurladık. İkinci yarı başladı, sonra değişiklikler geldi...

Orada belli oldu, bu maç bir şekilde gidecek elimizden...

M.Nas'ın girmesi, iyi, ama Kadir çıkmalıydı. Piech nasıl çıkabilir başka forvet yokken? Pedriel'den forvet olmaz ki "tek forvet" olsun.

Erhan mecburen sakatlandı, otomatik olarak Uğur girdi, başka alternatif yokmuş gibi. Ziya'yı kanada çekip Hayrettin'i sol bek yapmak gibi ilginç stratejiler geliştirebilen hoca sağ bekte Erhan ya da Uğur'dan başka bir şey düşünemiyor. Madem Cihan'ı alma niyetin var, zaten golü yemişsin, çek M.Nas'ı sağ beke, çıkar Kadir'i (maç boyunca çok kötüydü).

Yani yine ellerimizin arasından kayıp gitti maç. Sonra da takımın morali bozulmasın diye soyunma odasına yine de alkışlarla yolcu ettik. O sırada Eskişehir tribünleri "Rıza İstifa" diye bağırmaya başladılar. Biz de Rıza Hoca'ya da her şeye rağmen ayıp olmasın diye tezahürat yaptık, o da sağolsun bir dönüp bakmadan girdi soyunma odasına...
Soyözen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Soyözen'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.04.2013, 10:59   #90
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
Soyözen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Dün Eskişehir'deydik... Gittik tribünde yerimizi aldık, futbolcularımızı çağırdık falan maça başladık işte. İlk çıkınca bir moral olsun diye Rıza Hoca'ya tezahürat yaptık, yalandan bir el kaldırdı. Sonra maç başladı bağırıyoruz yer yer Eskişehir tribünleri sustu biz bağırdık. Sonra Piech'in golü geldi, ilk yarı biterken ona da tezahürat yaparak uğurladık. İkinci yarı başladı, sonra değişiklikler geldi...

Orada belli oldu, bu maç bir şekilde gidecek elimizden...

M.Nas'ın girmesi, iyi, ama Kadir çıkmalıydı. Piech nasıl çıkabilir başka forvet yokken? Pedriel'den forvet olmaz ki "tek forvet" olsun.

Erhan mecburen sakatlandı, otomatik olarak Uğur girdi, başka alternatif yokmuş gibi. Ziya'yı kanada çekip Hayrettin'i sol bek yapmak gibi ilginç stratejiler geliştirebilen hoca sağ bekte Erhan ya da Uğur'dan başka bir şey düşünemiyor. Madem Cihan'ı alma niyetin var, zaten golü yemişsin, çek M.Nas'ı sağ beke, çıkar Kadir'i (maç boyunca çok kötüydü).

Yani yine ellerimizin arasından kayıp gitti maç. Sonra da takımın morali bozulmasın diye soyunma odasına yine de alkışlarla yolcu ettik. O sırada Eskişehir tribünleri "Rıza İstifa" diye bağırmaya başladılar. Biz de Rıza Hoca'ya da her şeye rağmen ayıp olmasın diye tezahürat yaptık, o da sağolsun bir dönüp bakmadan girdi soyunma odasına...
Hocaya ayıp olmasın diye koskoca SİVAS şehrine ayıp etmişsiniz... Sivasa küfredipo yumruğunu gösteren adamı hala taraftar çağırıyorsa.... Yazıklar olsun..
Bu Konuda Serdar63972'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı