Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Çalımbay: iki takımın da güzel futbol sergi
Alt 08.04.2013, 23:05   #1
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 923 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Çalımbay: iki takımın da güzel futbol sergi

Rıza Çalımbay ın konuşmasını canlı yayında yerel bir kanalımızda dinledim...Hoca ilginç şeyler söyledi...Bilhassa Grosecki ile ilgili ilginç açıklamalar yaptı...Grosecki nin yorgun olduğunu söyleyip Eskişehir'e gitmek istemediğini;ama başkanın ricasıyla takımla birlikte Eskişehir'e geldiğini ama kadroda bulunmadığını söyledi...Çok ilginç Grosecki eğer hocanın dedikleri %100 doğruysa 3-4 kez bu şekilde hareket etmiş ama yönetim kendisine ceza verme gereği bile duymamış..Aynı yönetim disiplinsiz şekilde 1 gün izin alıp takıma 3 gün geç katılan Sercan'a ise jet hızıyla 50bin TL. ceza veriyor ve Rıza Hoca bu haftaki maçın kadoruna da almıyor..2. olark Rıza Hoca Piech i niye erken çıkardınız sorusuna herkesle dalaga geçer gibi;Piech geldiğinden beri oynamadığı için maç eksiği olduğunu;son 25 dak. oyundan düştüğü ve defansa yardım edemediği için skoru oyundan aldığını söylüyor...Rıza Hoca son 30 dak. takımın neredeyse tamamının oyundan düşüp rakibin kendisini resmen ezdiği hakkında ise hiç cevap veremiyor..Ayrıca 11 maçtır Piech i oynatmayıp maç eksiği oluşmasında kendisinin rolü olduğunu hiç kabullenmek istemiyor..Sivassporda hoca ile yönetim ve futbolcular arasında bir şeyler oluyor ama kimse doğru dürüst bir şey bilemiyor..Hoca yerel kanala adeta veda eder gibi açıklamalar yapıyor...Bakalım bu durumun sonu neye varacak şimdiden çok merak etmeye başladım...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.04.2013, 23:07   #2
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1083 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Rıza Çalımbay ın konuşmasını canlı yayında yerel bir kanalımızda dinledim...Hoca ilginç şeyler söyledi...Bilhassa Grosecki ile ilgili ilginç açıklamalar yaptı...Grosecki nin yorgun olduğunu söyleyip Eskişehir'e gitmek istemediğini;ama başkanın ricasıyla takımla birlikte Eskişehir'e geldiğini ama kadroda bulunmadığını söyledi...Çok ilginç Grosecki eğer hocanın dedikleri %100 doğruysa 3-4 kez bu şekilde hareket etmiş ama yönetim kendisine ceza verme gereği bile duymamış..Aynı yönetim disiplinsiz şekilde 1 gün izin alıp takıma 3 gün geç katılan Sercan'a ise jet hızıyla 50bin TL. ceza veriyor ve Rıza Hoca bu haftaki maçın kadoruna da almıyor..2. olark Rıza Hoca Piech i niye erken çıkardınız sorusuna herkesle dalaga geçer gibi;Piech geldiğinden beri oynamadığı için maç eksiği olduğunu;son 25 dak. oyundan düştüğü ve defansa yardım edemediği için skoru oyundan aldığını söylüyor...Rıza Hoca son 30 dak. takımın neredeyse tamamının oyundan düşüp rakibin kendisini resmen ezdiği hakkında ise hiç cevap veremiyor..Ayrıca 11 maçtır Piech i oynatmayıp maç eksiği oluşmasında kendisinin rolü olduğunu hiç kabullenmek istemiyor..Sivassporda hoca ile yönetim ve futbolcular arasında bir şeyler oluyor ama kimse doğru dürüst bir şey bilemiyor..Hoca yerel kanala adeta veda eder gibi açıklamalar yapıyor...Bakalım bu durumun sonu neye varacak şimdiden çok merak etmeye başladım...
bu işin sonu netleşmeye başladı hocam merak etme...yolcular biletlerini şimdiden ayırmaya başladılar..gider ayak hala oyuncsunu, taraftarını suçlu olarak ortaya atmaktan çekinmiyorlar...ama nereye kadar????
Alt 09.04.2013, 07:52   #3
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

408 Mesajına 994 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 541 Serdar63972 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

bu işin sonu netleşmeye başladı hocam merak etme...yolcular biletlerini şimdiden ayırmaya başladılar..gider ayak hala oyuncsunu, taraftarını suçlu olarak ortaya atmaktan çekinmiyorlar...ama nereye kadar????

Doğu Bey, inan tek umudum senin birşey bildiğini belli ederek yazdığın şu cümleler...
Serdar63972 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
Çalımbay, futbol, gÜzel, iki, sergiledi, takımın