Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 12.04.2013, 21:02   #11
dedebali58
Yiğido

dedebali58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

129 Mesajına 203 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dedebali58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

kartı kime göstereceğini bile bilemeyen hakem müsveddesi ile ancak bu kadar...
dedebali58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2013, 21:03   #12
izmirliyigido
Gast

Erman oynuyor diyorsanız ben futboldan anlamıyorum derim. O aslan gibi Erman'ı mumla arar olduk. Neden bu kadar etkisiz anlayamıyorum. Tek başına takımı kurtaracak adam yok ortalıkta.

Geriden top şişirerek oynayan bir takım 1 puana razı olamlı. Nitekim de öyle oldu. Bugün orta sahamız yoktu. Rıza bey, yine yapacağını yaptı tek oynayan Aatıf'ı oyundan aldı. Ne diyebilirim ki artık?

Hakemleri de Allah'a havale ediyoruz. Resmen bizi durdurmak için elinden geleni yaptı. Pedriel'e yapılan faulde Tosic 2. sarı kartı görüp atılması gerekirken, sarıyı anlamsız şekilde Ermin Zec'e göstererek G.Birliği'nin 10 kişi kalmasına engel oldu.

.
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.04.2013, 21:03   #13
polis5834
Yeni Yiğido

19 Mesajına 38 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 polis5834 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Sivasspor futbolcularının maç seçtiğini düşünüyorum. İçerdeki trabzon maçında harika oynayanda bu takım bugün ruh gibi gezen de bu takım.
polis5834 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı polis5834'a Teşekkür Ediyor...
Alt 12.04.2013, 21:07   #14
elbeylii
Yiğido

106 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 elbeylii BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

efendi seyirciye kolunu kaldıma al bendende sana bacak HOCALIKLA ALAKASI OLMAYAN HOCA MÜSVETTESİNE NE YORUMU YAPACAMKİ
elbeylii isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda elbeylii'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.04.2013, 21:07   #15
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick

İlk yarinin basi ve ikinci yarinin buyuk bolumunde etkiliydik ama forvet hattimiz yine vasati asamadi ayrica Ugur Kavuk inanilmaz oynadi cok sasirdim
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2013, 21:08   #16
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

karşıyakalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

325 Mesajına 593 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 639 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
polis5834 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bir sivaslı olarak sivasspor taraftarının hala süper lige alışmadığını görüyorum. Taraftar yeri gelir maç kazandırır, yeri gelir hakeme baskı kurar. Gole ihtiyacımız olduğu dakikalarda tribünlerden çıt yok sadece hakeme küfür etmeye gelince bütün stad birlik oluyor. Kalecinin hatasından dolayı gelen golden sonra sivas tribünleri yaklaşık 2 dakika tezahuratta bulundular ondan sonra yine ses yok. Taraftarın nasıl maç kazandırdığını geçen hafta gs-mersin maçında gördük...
kardeşim bi taraftar lafı tutturmuş gidiyosunuz.taraftar daha ne yapsın.en kolay şey taraftarı suçlamak sizin yaptıgınızda bu.eger gerçekten sivasspor sevdalısıysanız dogru dürüst transfer yapmayan yönetimi.bi taktik geliştiremeyen hocayı suçlayın.en kolayı sizin yapıgınız yüklenin gariban taraftara.taraftar ne yapsın oyuncuda kapasite yoksa takım oyun oynamayı beceremiyosa taraftarnaapsın.aklınızı başınıza alın lütfen
karşıyakalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda karşıyakalı'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.04.2013, 21:10   #17
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1617 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

İlk yarı değilde ikinci yarı mükemmel oynadık kaleci Ramazanı geçip bir türlü galibiyet golünü atamadık..

Hakem maçı apaçık katletti kart göstermediği futbolcu kaldımı bilmiyorum.

Aatıf süperdi neden oyundan alındı anlayamadım Rıza hoca ya yoruldu diye düşündü yada alkışlatmak istedi alkışlattıda.

Grosicki isterse güzel oynuyor güzel oynadığı müddetçede bu takımın vazgeçilmezi ama canım isterse oynarım canım istemezse oynamam anlayışından birde vazgeçebilse.

Trabzon maçı öncesi bir puanda iyi diyelim Trabzonu devirmenin planlarını yapalım.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2013, 21:11   #18
polis5834
Yeni Yiğido

19 Mesajına 38 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 polis5834 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

[QUOTE=izmirliyigido;847137]Erman oynuyor diyorsanız ben futboldan anlamıyorum derim. O aslan gibi Erman'ı mumla arar olduk. Neden bu kadar etkisiz anlayamıyorum. Tek başına takımı kurtaracak adam yok ortalıkta.

Geriden top şişirerek oynayan bir takım 1 puana razı olamlı. Nitekim de öyle oldu. Bugün orta sahamız yoktu. Rıza bey, yine yapacağını yaptı tek oynayan Aatıf'ı oyundan aldı. Ne diyebilirim ki artık?

erman, grosicki, aatıf teknik oyuncular bunlar iyi bir hocanın elinde çok etkili hücum silahı olur. Yılmaz Vural dan önce aydını köksalı kimse bilmiyordu mesela şimdi herkes bu oyunculardan bahsediyor.
polis5834 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda polis5834'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.04.2013, 21:12   #19
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 805 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

***rıza hoca ve bu enaramo ile bir puan süper derim.genclerbirliği liğin futbolu iyi oynayan tek takımı diyebilirim ,bizi pek yormadı diyebilirim.ordusporun T.S ye puan kaybı bize morel oldu.***bir daha fark edil diki kamil macların son 30 dak. adamıdır.aynı şekil enaramoda olabilir ,yani oyuna pedrielle başlansa daha yerinde olur sanırım.
***ziya muhteşem oynadı ,enaramo ve şeşo başı boş oynadı hoca da seyretti onları cünkü müdahale yeteneği yok.oyuncu değişikliğinde kadir oyuna daha erken girmeliydı.buda hocanın her zamanki başarızlığıdır.
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda savaş2'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.04.2013, 21:21   #20
Poyrazcan
Yiğido

186 Mesajına 336 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 563 Poyrazcan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
polis5834 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bir sivaslı olarak sivasspor taraftarının hala süper lige alışmadığını görüyorum. Taraftar yeri gelir maç kazandırır, yeri gelir hakeme baskı kurar. Gole ihtiyacımız olduğu dakikalarda tribünlerden çıt yok sadece hakeme küfür etmeye gelince bütün stad birlik oluyor. Kalecinin hatasından dolayı gelen golden sonra sivas tribünleri yaklaşık 2 dakika tezahuratta bulundular ondan sonra yine ses yok. Taraftarın nasıl maç kazandırdığını geçen hafta gs-mersin maçında gördük...
Aklı başında, futbol yorumcusunun kıt olduğu bu sitedeki yorumunuza katılıyorum.
Poyrazcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Poyrazcan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı