Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 06.05.2013, 07:59   #61
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 862 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Motivasyon ve sahadaki oyuncunun galibiyete sartlanmasi bu galibiyetide birliginde getirmistir.Hicbir Sivasspor taraftarinin bu maci fazla kafaya takmamasi gerekli.Hatta teknik kadro ve futbolcularin bile dahi bu maci burada birakip kupa macina konsantre olmalari gerkli ,onlarda bu maci zaten unutmuslardir.
Bu takim küme düsmez Sivasspor iki macdan 3 puan alacak güctedir kimse merak etmesin.3. düsecek takimda Akhisar belediyesi olacaktir.Fenerbahce Ist.Belediyeye yeniliyorsa demekki belediyeyi bu ligde tutmak istiyorlar.O vvakit Akhisar gidici.
Arkadaşım Akhisar'ın kalan maçları düşmeleri kesinleşen Mersin ve Ordu ile
bu maçlarda 6 puanı rahat alırlar olur 42 puan nasıl olurda Akhisar gidici diyebilirsin..
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.05.2013, 08:19   #62
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 862 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

İSTANBUL BBS 'un düşmemesi için hazırlanan senaryo uygulamaya kondu.

Hakan Şükür'ün Açılım süreci çerçevesinde AKP-PKK arasındaki imralı mutabakatları çerçevesinde Diyarbakır'a moral olması için İstanbul bb nin adının değiştirilerek Diyarbakırspor olması ve Diyarbakır'ın Süper lige alınmasının yolu açıldı.

işte ilk maç Fener yenildi..muhtemelen kalan 2 maçıda aldıracaklar ve Terör örgütüne bütük jest yapacaklar görünen tasarı bu yönde..

Akhisar da kalan 2 maçını düşmesi kesinleşen takımlarla oynayacağına göre bence 6 puanı alırlar..

Geriye Kurban edilecek 2 takım kalıyor Ya Karabük - ya Sivas

inşallah korktuklarımız başımıza gelmez Karabük'ü mutlaka yenmeliyiz hakem oyunları yaşamazsak yani..

Biz süper ligde kalsak dahi İBB sinin Diyarbakır adını alması Milletimize karşı büyük hakaret .. AKPKK ortak projesine lanet olsun...
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 35gürün58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.05.2013, 08:34   #63
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 751 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sezonu bitirmemize iki maç kaldı. İkisinde de berabere bile kalsak istediğimizi alıyoruz. Gene de endişeliyiz. Çünkü,ayakoyunları var, ince hesaplar var... . Kendi işimizi kendimiz halledemezsek, başkasının insafına bırakırsak bu büyük hatayı bu şartlar affetmez. Kupa maçına olabildiğince destek olmak, içerdeki lig maçına da İBB maçında olduğu gibi müthiş bir taraftar desteğiyle çıkmalıyız. Bu takımı ligde tutacak en büyük güç, kim ne derse desin, gene 4 Eylül stadına gelecek taraftarın gücü olacak. Sözleşmesi biten, aklı başka yerlerde bazı futbolculara bile artık bu saatte işi bırakamayız. Karabükspor maçında, sezonun en büyük, en coşkulu tribününü hazırlamak herkesin boynunun borcu olmalıdır.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.05.2013, 08:42   #64
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

408 Mesajına 994 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 576 Serdar63972 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Evet oyun hakkındaki görüşlerimiz neler?
Bir defa karşınızda 50.000 kişiye oynayan, şampiyonluğu senin maçına kalmış bir rakip var. Sanki adamlar bizden 2 kişi fazla oynadılar. Bizim defansın önünde oynayan arkadaşlara top geldi mi oynadılar mı oynamadılar mı ben anlayamadım. Adamlar orta sahada topu alır almaz defansla karşı karşıya kalıyorlardı. Yani yapacak da çok şeyimiz yoktu aslında dün.
Fakat bu, bu maçtan dersler çıkarmayacağımız anlamına gelmez.

Bu maçta sırıtanları yazayım önce;
1. Her zaman ve daima Rıza hoca.. Neden biliyormusunuz? Biz ondan GS'yı yenmesini beklemiyoruz. Fakat oyuncu değiştirirken taraftarın özellikle görmek istediği Piech'i neden bu kadar gözardı ediyor anlamıyoruz. ben bu durumdan vicdani olarak rahatsızım bir defa. Yaptığı adaletsizlik gözler önünde. Lütfen hocam. Bizim insanımızsın amenna ama hırslarından, önyargılarından kurtul.
Rıza hocayla ilgili en doğru yorum bu olabilir. Bizi şampiyon yapamayacağını biliyoruz ama lütfen hırslarından, önyargından, ve yıllarca bjk da oynamanın vermiş olduğu kibirden kurtul. Anadolu gibi ol. Mütevazı ol.

2. Takımımızdaki bazı futbolcuları izleyince akşam kendi kendimi yedim. Yaw arkadaşım ayağının içiyle pası atıp geri alamayacak kadar basit hata yapılır mı? Bunları yapanlar futbolcuysa ve eşşek yüküyle para kazanıyorlarsa aklıma tüküreyim zamanında bu mesleği seçmediğim için. Kimse size girin gs savunmasının arasına şov yapın demiyorda. Ayağınızın içiyle pas atı geri almak bu kadar mı zor oldu.

3. Taraftara; Yabancı memlekette yozlaşmak çok kolaydır. 15 senedir Sivas dışında yaşıyorum. Yozlaşmadığımı düşünüyorum. Ama Sivas'tan kaçar gibi çıkan, gittiği yerde hep Sivas'ı kötü yadeden ve Sivas'a ait olan SİVASSPOR takımını basite alıp küçümseyen çok yaratık görüyorum. Dün İstanbul'da yaşayan bilmem kaç milyon Sivaslıdan 3000-5000 tanesini görememek bana yozlaşmış tanıdıklarımı hatırlattı. Taraftara yazıklar olsun diyorum. Sivaslı olup SİVASSPORLUYUM deyemeyenlere yazıklar olsun diyorum. Ve cidden akrabam dahi olsa ... neyse çok açılmıyım ama. Şu kadarını diyeyim, Sivas'ın ekmeğini yiyip suyunu içip, Dedesinin mezarı Sivas'ta olupta ben SİVASSPORLUYUM demeyenlere yazıklar olsun.
Serdar63972 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Serdar63972'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.05.2013, 08:47   #65
Ahmet Ateş
Acemi Yiğido

101 Mesajına 213 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 658 Ahmet Ateş FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Değerli Arkadaşlar

Dün 4. golü yiyinceye kadar sahada olmayan bir takım vardı. Belki rakip, belki tribünler akıllarını almıştı bizimkilerin. Ne zaman ki 4. golü yedik ölçüş eşek misali korkumuz kalmadı, Muslera'yı golle kıyıya yollayıp yerine geçeni de golle selamladık.

Gelelim maçın katledenine. Fırat efendinin GS adına iki golü var! İlkinde, parmaklarını Rajnoch'un gözüne sokan, dirseğiyle kafasını dürten ve akabinde düşen Burak efendiye faulü vererek ipimizi çekti, ikincisinde ise gol öncesi orta sahada Eneramo'ya yapılan faulü vermeyip, GS adına atağı başlattı adeta. Kalitesi ise Umut'a verdiği faul ve kartlarda ortaya çıktı hakem müsveddesinin.

Erman savruk, Atıf sadece Ziya ile oynayınca, Eneramo otlayıp, Grosiçki saç baş yoldurunca, Rajnoch'tan bol bol Kuğu Gölü Balesi figürleri izlemek zorunda kaldık. Rakip galip iken topu kapmak için saldırırken biz nazikane önünde durduk, yanımızdan geçerken ayaklarımızı şöyle bir uzattık, topu kaybettiğimiz yeri kendimize tapulu zannedip oralarda kaldık ve hava aldık.
Ahmet Ateş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Ahmet Ateş'a Teşekkür Ediyor...
Alt 06.05.2013, 08:53   #66
58fatihcan
Usta Yiğido

481 Mesajına 740 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 653 58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sivasraki gsliler sampiyonluklarini kutlasinlar hakli ama gs-sivas macindan sonra ayip be ayip
58fatihcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.05.2013, 09:33   #67
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 839 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI

galatasarayı dün yenmek çok zor bi işti bunu anlıyabiliyorum ama neredeyse hiç bi şey yapamadık ne oynadığımızı ne yaptığımızı hiç bilemedik bu kadar basit pas hatalarıyla oynanmaz kötü olabilirsin farklı mağlup olabilirsin ama bu kadar basit hatalar yapamazsın bu kadar boşvermişlik görmedim...
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.05.2013, 09:42   #68
58svs58
Usta Yiğido

58svs58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 711 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58svs58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

benim en çok dikkatimi çeken esnaf kazandı kalbimizin bir köşesinde galatasaray var
58svs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.05.2013, 09:55   #69
58fast58
Acemi Yiğido

49 Mesajına 66 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 512 58fast58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bence ideal 11imiz bu rıza hoca doğru 11le çıktı zaten başkada şansımız yok kalecei ve atıf vardı ayakda kalan erman 3 net pası gs lilere attı grosiçki ise berbatdı riza hocayı hiç sevmem kalmasınıda istemiyorum ama bu maçda bundan başka yapacak hiç bir şeyi yoktu gardrobunuzda giyecek elibiseniz yoksa aynı elbisenizi giymeye mecbursunız yedek kulübesine bir baktım inler cinler top oynuyor pedriellemi değişecek skor birde atmosfer var işin içinde kısaca o stadda o havada oynamakda kolay değil bu ömaçda kızılacak kims ebulamıyorum aslında bir kızdığım fenerbahçe bukada şahsiyetsiz takım olamaz ölen takıma hayat verdi
58fast58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.05.2013, 10:31   #70
SeBuYa
Yeni Yiğido

11 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 SeBuYa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

DAHA İYİSİNİ YAPACAK BİRİ VARSA GİTSİN YÖNETİME SÖYLESİN TAKIMIN BAŞINA GEÇSİN. BİZDE KLAVYE TEKNİK DİREKTÖRÜ ÇOK BİR ŞEY BİLSELER GAM YEMEYECEĞİM.
SeBuYa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı