Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sahipsiz Şehrin Solucanları!
Alt 13.05.2013, 23:00   #61
59yigido58
Tecrübeli Yiğido

152 Mesajına 197 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 723 59yigido58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sahipsiz Şehrin Solucanları!

içimdeki sivasspor aşkını hiçbir takıma değişmem ben sivaslıyım şehrimin takımını tutmak her ne olursa olsun onu desteklemek yakışır bana ve kendini bilen her sivaslıya tek gerçek oda SİVSSPOR
59yigido58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.05.2013, 23:12   #62
fark58
Yiğido

159 Mesajına 271 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 517 fark58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yaşın genç yada zekan kıt kardeş ,okuduğunu anlamamışşın ,ben kimseyi öldürün asın kesin demiyorum, hayatını kaybeden gence çok üzüldüm,bazı şeyleri öğrenmelisin yunanistan örneğini verdim ,bu ülkenin ekmeğini yiyen hiçkimse ben yunanistanı seviyorum,gönlümü yunanistana kaptırdım diyemez buda öyle bişeydir benim için ,benim şehrimin toprağını ekip biçen, ekmeğini yiyen ,havasını soluyan ,sivassporun küme düşme hattına gelmiş olmasına rağmen gs adına seviniyorsa sivasın asıl evlatlarına saldırıp küfrediyorsa dövmeye kalkıyorsa benim için bu şehrin yüzkarası yaratıklarıdır ,öyle solucanların olmaması ,olmasından daha hayırlıdır , hem sivas hemde bu site elbet birgün çerezlerden ,temizlenecektir
Merak etme yaşımda genç değil anlayışımda en az senin kadar iyidir, eğitimciyim. ben sivası tutarken sivas 3. ligde idim. Benim lafım her iki taraftaki dengesizlere. Sivassporluyum deyip ben hazmedemem bunu demeyi madem o kadar çok iyi biliyordunuz, 2 sezon önce sivas çarşıları, dükkanları sarı-lacivert yapılırken neredeydiniz. Herkes oldu fener yalakası. Bırakın kavga çıkarmayı adamları elinden tutup tuvalete götürmedikleri kalmıştı. O şehir o durumlara hazmediyorsa bunlara hayli hayli hazmeder. Kaldı ki o Sivas esnafı için kara bir leke idi. Destekleyen adam gibi çıksın sokakta caddede desteklesin hangi takımı destekliyorsa. Ama yalakalık yapılmasın. Madem solucan arıyorsunuz. Alın size solucanlar madem. http://spor.milliyet.com.tr/sivas-ca...60/default.htm
fark58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda fark58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.05.2013, 23:30   #63
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

Alıntı:
fark58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Merak etme yaşımda genç değil anlayışımda en az senin kadar iyidir, eğitimciyim. ben sivası tutarken sivas 3. ligde idim. Benim lafım her iki taraftaki dengesizlere. Sivassporluyum deyip ben hazmedemem bunu demeyi madem o kadar çok iyi biliyordunuz, 2 sezon önce sivas çarşıları, dükkanları sarı-lacivert yapılırken neredeydiniz. Herkes oldu fener yalakası. Bırakın kavga çıkarmayı adamları elinden tutup tuvalete götürmedikleri kalmıştı. O şehir o durumlara hazmediyorsa bunlara hayli hayli hazmeder. Kaldı ki o Sivas esnafı için kara bir leke idi. Destekleyen adam gibi çıksın sokakta caddede desteklesin hangi takımı destekliyorsa. Ama yalakalık yapılmasın. Madem solucan arıyorsunuz. Alın size solucanlar madem. http://spor.milliyet.com.tr/sivas-ca...60/default.htm
yazılarımı okursan fb ydi gs liydi bjk ydi ayırt etmiyorum hepsine aynı mesafedeyim benle hiç kimse sivasspor sevgisini tartmaya ölçmeye kalkışamaz şu sitede sivasspor taraftarının gol duasına çıktığı yılı kaçkişi bilir ?37 yıldır sivassporu takip eden seven kaçkişi çıkar benim için hangi takımın yalakçısı olursa olsun sivasspor taraftarına küfrediyorsa dövmeye kalkıyorsa aynı şekilde karaktersizdir, dengesizdir bana sarı lacivert, sarı kırmızı siyahbeyaz solucanları göstermeye gerek yok , çünkü tiksiniyorumkimsede burda tuttuğu 2. takımın şakşakçılını yapmasın bu şakşakçılığada sivassporu ve taraftarlarını karıştırmasın
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.05.2013, 07:42   #64
tykinik58
Usta Yiğido

tykinik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

742 Mesajına 1.947 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 857 tykinik58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Evet başlığın ne kadar uygun olduğunu dün biten SİVASSPOR - Karabük maçının bitiminde yapılan kutlamalarla!!!!!!!! tescilledik.

G.Saray (İT'i) kendi takımımızı yenerek şampiyon oluyor İstasyon Caddesi (50. Yıl kavşağında) 5000 kişiye yakın yalakalar (SİVAS'ımızı yenerek şampiyon olan takımı) kutlamaları yapıyor tura çıkıyor. Kendi takımımız SİVASSPOR'umuz ölüm kalım maçında (yenerse ligde kalacak yenilirse düşme potasından çıkamayacak) bir maçta galibiyet alıyor hiç bir hesap yapmasına gerek kalmıyor, sevinen tura çıkan ALLAH'ın bir kulu yok.!!!!!!!??????

Tamam sevinin İT takımının şampiyonluğuna ama bu maç sonunda da o yaptığınız kutlamaya katılanın iki katı kadar veya o kadar taraftar caddelere dökülseydik ya ne oldu????

Merak etmeyin Ziraat Türkiye Kupasını diğer İT takımını (F.Bahçe alsın) da kutlamak için tura çıkan en az 3 - 5 bin kişi olur araçllar konvoy olur.

Ondan sonra dersiniz ki sahipsiz SİVAS, sahipsiz SİVAS'ın sahipsiz takımı. Sen sahip çıkmazsan ben sahip çıkmazsam kim sahip çıkacak. Yazık ya yazıkk!!!

Şu var maç zevkli ve heyacanlı mıydı hayır, ama önemi çok büyüktü. Buruk bir sevinç vardı nedendir bilinmez ama sonucu güzeldi. Son haftaya istersen paf takım ile çık o kadar rahatladık işte. Şimdi diğer takımlar otursun inceee inceeee hesaplar yapsınlar. Biz unumuzu eledik eleğimizi astık.

Şimdi teknik direktör konusunu ve 4 Eylül Belediyespor'umuzun bugün saat 18.00' de Alanya Oba'da Çanakkale Dardanel ile oynayacağı maçın sonucunu bekliyoruz. İnşaallah galibiyet alır ve 2. Lige çıkmaya bir adım öne geçer 4 Eylül Belediyespor.

Etiketler
sahipsiz, solucanları, Şehrin