Yiğido
40 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 689 
|
Cevap: 2. Uygun Dönemi mi?
Bu işlere kimse yalakalığını yaptığı takım sempatizanlığını karıştırmasın ,2 hocamızında sivasa büyük katkısı olmuştur,eğer şuanda süperligdeysek bülent hocanında ,rıza hocanında katkısı çok fazladır ,eğer sivasspor süperlige çıktıysa ,tutunduysa,avrupa kupası,şampiyonlar ligi kupası heyecanını yaşamızsak BÜLENT UYGUN unun sayesindedir,ben bunları asla inkar edemem ,takımı dağıtması yerine koyamaması ,yönetiminde suçudur.
RIZA ÇALIMBAY hocamızda geldiğinde kimsenin ligde kalmaya umudu yoktu. Rada, Navratil, Grosecki, Eneramo büyük katkı sağladı ligde kaldık. Geçen sezon Avrupa kupasına girmeye hak kazandık hakemler izin vermedi, bu sezonda sezon başı hertürlü yanlışlarına rağmen, inatlarına rağmen, yönetimin cimriliğine, pintiliğine rağmen,taraftarın hertürlü destekten uzak olmalarına rağmen, TFF'nin, MHK'nin, hakemlerin hertürlü yavşaklığına rağmen, son haftalarda da olsa ligde kalması, öve öve bitirilemeyen Mersin'in ,Ordu'nun küme düştüğü, Antalya'nın, Eskişehir'in, Trabzon'un, Gençlerbirliği'nin, Antep'in, Elazığ'ın kazayla, kimi golcülerinin, kimi kalecilerinin kimi hakemlerin sayesinde ligde kaldığı bu ligde, bence başarı sayılmalıdır. Herkesin gördüğü hakem hatalarının göz ardı edilmesi, en başta tüm futbolcuların ve bu takıma emek veren teknik heyete ve yönetime saygı duymamaktır.
16 oyuncuyla kupada yarı finalist olmuş aynı oyuncularla Tsden 3 puan geride diğer saydığım takımlardan enfazla 3-5 puan geride olmak bu kadroya ve hertürlü olumsuzluklara rağmen başarı sayılmalıdır.
Bazıları şampiyonluk heyecanı yasadığımız zamanı göz önüne alıp başarısız oldu diyebilir, o günler geçti, tekrar böyle bir heyecan yaşamamız için yönetim kadrosunun çok büyük oranda değişmesi gerekir. Taraftarın sadece kendi takımını tutması gerekir,yüreğiyle oynayacak oyuncuların transfer edilmesi gerekir,gönül isterdiki rıza hoca boş inatlarından, takıntılarından, adaletsiz forma dağıtma huylarından vazgeçip hatalarından ders çıkarıp, yolumuza devam etseydik babasının rahatsızlığı dolayısıyla sivasspora pek katkı sağlıyacağına inanmıyorum, yoksa başarısız değil.
Bülent uygun gelirsede başımın üstünde yeri var bu takımın hem başkanı, hem hocası, hem menajeri, hem vekili, hem basın sözcüsü gibiydi mutlaka hatalarından ders çıkartmıştır, gelmesinde sakınca görmüyorum, yabancı hoca seçenekleri riskli olabilir. Pecze, Werner Lorant örneği ortada
AYNI GÖRÜŞTEYİM ÇOK GÜZEL ÖZETLEMİŞSİN...
|