Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı
mesela sike davasi surecinde aylar boyunca yazdigin yorumlar. mesela bu sene son 8-9 haftada ligden ha dustuk ha dusecegiz seklinde yazdigin yorumlar... liste uzar gider 
|
O zaman ben sana kötümserlik ve tedbirlilik kelimelerinin tanımlarını yapayım ;
Kötümserlik: Her şeyi en kötü yanından ele almak, her durumu karanlık görmek ve hep en kötüyü beklemek.
Tedbirlilik : Önceden hazırlıklı davranmak, önlemini zamanında almak, müdebbir olmak.
İyimser : Genellikle her düşünce ve işi iyi olarak değerlendirmek, kötümser karşıtı.
Şimdi senin yorumundan anladığım kadarıyla bir savaş sırasında bir komutan askerlerine emir verip, "geçeceğimiz köprünün ayaklarını önceden kontrol edin" derse kötümser oluyor.
Benim yorumuma göre o komutan askerlerine "bu savaşı ne yaparsak yapalım kazanamayız" derse işte o zaman kötümser olur. Eğer askerlerine "biz her türlü bu savaşı kazanırız nasılsa" derse iyimser olur.
Şimdi yukarıda yazdıklarıma bak bakalım ben her yorumumda kötü oluruz, kötü olacak mı diyorum yoksa tedbir almamız gerektiğini mi belirtiyorum. Ha yorumlarımı beğenmiyorsan ve senin yazdığın gibi yorumlar yapmamı istiyorsan şifremi veriyim benim adıma girip yazabilirsin.
Son bir sözüm de sırf bu nedenden dolayı bildiğiniz gibi
stadyumla ilgili paylaşımlarımı kestim. Buradan ilk duyuruları yapmış olmama rağmen, stadyumla ilgili bildiklerimi artık o konuda belirttiğim gibi yazmıyorum. İlk olarak stadyum 33.000 kişi olacak diye duyurdum. İyi gelişmelerden haberdar ettim. Projeden bahsettim. Ama çoğu kişi farkında değilken 25.000 kapasitesine düşürülme ihtimali de var dikkat edelim dedim süreçte. Birşeyler yapalım dedim. Tedbir almak gerekir dedim. Risk var dedim. Kapasite düşebilir dedim. Sonunda hiç kimse birşey yapmadığı için kapasite düştü. Keşke gerçekten kötümser olsaydım da stadyumun kapasitesinin düşme ihtimali olduğunu herkese inandırsam ve bu olasılıktan haberdar edebilseydim.
Saygılarımla..