Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Anketimiz: Roberto Carlos gelmeli mi?
Evet Mutlaka gelmelidir. 838 71,75%
Hayır Kesinlikle gelmemeli 330 28,25%
Katılımcı sayısı: 1168. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Carlos İmzaya Geliyor
Alt 19.05.2013, 16:57   #331
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 932 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Carlos İmzaya Geliyor

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
mesela sike davasi surecinde aylar boyunca yazdigin yorumlar. mesela bu sene son 8-9 haftada ligden ha dustuk ha dusecegiz seklinde yazdigin yorumlar... liste uzar gider
O zaman ben sana kötümserlik ve tedbirlilik kelimelerinin tanımlarını yapayım ;

Kötümserlik: Her şeyi en kötü yanından ele almak, her durumu karanlık görmek ve hep en kötüyü beklemek.

Tedbirlilik : Önceden hazırlıklı davranmak, önlemini zamanında almak, müdebbir olmak.

İyimser : Genellikle her düşünce ve işi iyi olarak değerlendirmek, kötümser karşıtı.

Şimdi senin yorumundan anladığım kadarıyla bir savaş sırasında bir komutan askerlerine emir verip, "geçeceğimiz köprünün ayaklarını önceden kontrol edin" derse kötümser oluyor.

Benim yorumuma göre o komutan askerlerine "bu savaşı ne yaparsak yapalım kazanamayız" derse işte o zaman kötümser olur. Eğer askerlerine "biz her türlü bu savaşı kazanırız nasılsa" derse iyimser olur.

Şimdi yukarıda yazdıklarıma bak bakalım ben her yorumumda kötü oluruz, kötü olacak mı diyorum yoksa tedbir almamız gerektiğini mi belirtiyorum. Ha yorumlarımı beğenmiyorsan ve senin yazdığın gibi yorumlar yapmamı istiyorsan şifremi veriyim benim adıma girip yazabilirsin.

Son bir sözüm de sırf bu nedenden dolayı bildiğiniz gibi stadyumla ilgili paylaşımlarımı kestim. Buradan ilk duyuruları yapmış olmama rağmen, stadyumla ilgili bildiklerimi artık o konuda belirttiğim gibi yazmıyorum. İlk olarak stadyum 33.000 kişi olacak diye duyurdum. İyi gelişmelerden haberdar ettim. Projeden bahsettim. Ama çoğu kişi farkında değilken 25.000 kapasitesine düşürülme ihtimali de var dikkat edelim dedim süreçte. Birşeyler yapalım dedim. Tedbir almak gerekir dedim. Risk var dedim. Kapasite düşebilir dedim. Sonunda hiç kimse birşey yapmadığı için kapasite düştü. Keşke gerçekten kötümser olsaydım da stadyumun kapasitesinin düşme ihtimali olduğunu herkese inandırsam ve bu olasılıktan haberdar edebilseydim.

Saygılarımla..
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda tavatir'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.05.2013, 17:21   #332
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 821 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sevgili Yiğidolar,

Roberto Carlos henüz gelmeden bir bölümümüz bir hakim titizliği ile ve engin futbol bilgisi ile Roberto Carlos'un başarılı olamayacağını gerekçe göstererek istemezük fetvalarını vermeye başladı.. bu çok yanlış ve gelecek insanın da şevkini kıracak bir davranıştır en azından Bir Sivas'lıya bir yiğidoya yakışmaz.

Başarılı olup olmayacağı tabii ki zamanla belli olacaktır işte o zaman varsa başarısızlığını haklı olarak eleştirirsiniz, lakin adam daha anlaşma olmadan ve hiçbir maçını gerçekleştirmeden lütfen önyargılı olmayalım , yönetimin de bir bildiği vardır bekleyip görelim yorumları öyle yapalım diye düşünmek gerekiyor.

Maradona örneği illa da bu adamda da gerçekleşecektir diye bir kaide yok, eğer bu istisnalar geçerli olsaydı kimse zamanının popüler futbolcusu ile teknik direktör olarak anlaşma imzalamaz.. dünyayı incelerseniz başarılı futbolculardan da birçok iyi teknik direktör olduğunu görürsünüz.. o zaman bu mantıkla biz hep zamanında başarılı futbol hayatı olan hiçbir teknik direktörü aramayalım, hep başarısızları arayalım ki teknik direktörlüğü başarılı olsun...

Fatih Terim başarısız bir futbolcumu idi Türkiye'mizin popüler futbolcuları arasında idi. çok konuşulan Bülent Uygun başarısız futbolcumu idi, Asker selamları ile, gol krallığı ile başarılı futbolcu idi ama bunu göz önünde bulundurmuyorsunuz.

Ben illaki Carlos'un başarılı olacağını iddaa etmiyorum eleştirdiğim konu daha görmeden yaşamadan ön yargı ile yargısız infaz yapmanın doğru ve insani olmadığını Sivas'lı yiğidolara da bunu yakıştıramadığımı belirtiyorum

Es keza başarısız olursa bak ''ben demiştim''ciler olacağı muhakkak, veya başarılı olursa nasıl bir haleti ruhiye içinde olacaklar merak ediyorum.

İnsanlar bir kerede olsa bir şans verilmeyi hak ederler lütfen hoş geldin diyelim Sivas'a yakışır mertliği ve misafirperliği gösterelim ve karşlığında başarılı olmasını temenni ederek bekleyelim, gereği ondan sonra düşünülür.

Sevgilerimle
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 35gürün58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.05.2013, 17:32   #333
furky.b
Usta Yiğido

furky.b - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

435 Mesajına 714 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 furky.b COK SEVILEN BIR KISIfurky.b COK SEVILEN BIR KISIfurky.b COK SEVILEN BIR KISI

Roberto Carlos insallah gelir diyorum.
Hersey TEK tecrubeyle bitmiyor arkadaslar.
Bizim kendi memleketimizin adami "Riza" bizi birakip gitmedimi?
Tecrubeli "Riza, M.Bakkal,M.Ertugral" neler yaptiklari ortada !!
Birakin Carlos gelsin, Ilk heyecanini bizde tatsin.
Zaten kimse anasinin karnindan Teknik Direktor olarak dogmadi.

Suan tum dunya basini, bir cok spor sitelerinin Sivasspor geciyor.
Tabiki yerli antrenorle beraber calismak en mantiklisi olucak.
Birakinda R.Carlosun getirecegi avantajlarindan yararlanalim.
Brezilyadan yetenekli genc oyuncular getirecegine inaniyorum.

Sirf Roberto Carlosu gorebilmek icin 4 eylulu dolduracagina inaniyorum.
furky.b isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı furky.b'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.05.2013, 17:51   #334
karamik
Usta Yiğido

karamik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

561 Mesajına 1.041 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 735 karamik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yazıklar olsun bizlere ki kendi camiamızdan bizim eski efsanelerden bir hoca yetiştiremedik bu adamlara paramızı kaptırmayalım carlos Hiddink cuper yer içer gider bırakalım bu yabancı hayranlığını
Alt 19.05.2013, 17:53   #335
34orhan58
Yiğido

93 Mesajına 140 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 556 34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt

bu adam bana kalırsa gelmiycek son dakika haberlerinde filan para teklifini az buldu deniyor bazı sitelerde
34orhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.05.2013, 17:55   #336
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1109 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Alıntı:
karamik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yazıklar olsun bizlere ki kendi camiamızdan bizim eski efsanelerden bir hoca yetiştiremedik bu adamlara paramızı kaptırmayalım carlos Hiddink cuper yer içer gider bırakalım bu yabancı hayranlığını
Birak sen hoca yetistirmeyi süperlige ciktigimizdan beri Sivas´li olarak bir Hayrettin var,birde Ziya.Hadi Hayrettin yakinda ayakkabilarini duvara asma yasi geldi diyelim,elimizde bir Ziya kaldi.
Sivas´li dedigimiz Riza hoca bile bir Sivas´li bu takimin bünyesine katamadi.Kaan Kilci bir sezon yedek bankta oturdu.Bugünki Elazig macinda oynatsa neyi eksilirdi Riza hocanin acaba?
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda B.DUMANLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.05.2013, 18:02   #337
ec58
Yiğido

67 Mesajına 116 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 599 ec58 FAZLA SÖZE GEREK YOKec58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Yabancı hocaların anadolu takımlarında başarılı olamayacağını düşünsem de; Carlos Sivasspora hem heyecan hem de sempati katar... 3 tane transfer yapsa yeter... Denemekte fayda var.. Baktık olmuyor 8. haftada gider Yılmaz Vural gelir.
ec58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.05.2013, 18:02   #338
kiNgSiZe58
Usta Yiğido

kiNgSiZe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 kiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Birak sen hoca yetistirmeyi süperlige ciktigimizdan beri Sivas´li olarak bir Hayrettin var,birde Ziya.Hadi Hayrettin yakinda ayakkabilarini duvara asma yasi geldi diyelim,elimizde bir Ziya kaldi.
Sivas´li dedigimiz Riza hoca bile bir Sivas´li bu takimin bünyesine katamadi.Kaan Kilci bir sezon yedek bankta oturdu.Bugünki Elazig macinda oynatsa neyi eksilirdi Riza hocanin acaba?
kaan suan sivassporde degil, kiralik olarak verildi yazin geri gelicek
Alt 19.05.2013, 18:05   #339
karamik
Usta Yiğido

karamik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

561 Mesajına 1.041 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 735 karamik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kaan maçı izlerken bende aklıma geldi keşke oynatsaydı çocuğu ama rızayı eleştirken ziyayı çıkaranında rıza olduğunu unutmamak lazım sivaslı en az 5 ilk onbir oyuncumuz olsa sırtımız yere gelmez geçmişte Hayrettin şimdide Ziya en fazla koşan mücadele eden topçular onların cenazesi Sivas'ta kalacak gelen gider önemli olan kendi çocuğumuza sahip çıkmak
Alt 19.05.2013, 18:11   #340
yiğido58sinan
Tecrübeli Yiğido

yiğido58sinan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

206 Mesajına 377 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 571 yiğido58sinan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Carlos sağolsun bugün Ankara da hiç beklemediğim bir yerde Sivas Köftesi buldum yedim. daha ne diyim gelse brezilya bile sivas köftesi satar demekki

Etiketler
anlaştı, carlos, geliyor, hocası, prensipte, roberto, sivasspor, sivasspora, sİvassporun, türkiye’de, İmzaya, Özel