Cevap: Carlos'da Son Bir Hafta
Carlos transferi az çok kesinleşti sayılır. Bu saatten sonra olası bir olumsuzluk sürpriz olur. Artık görev taraftarda.
Carlos'u Sivas'a getirip şehrin adını tüm dünyaya duyuran ve Sivasspor'u bir kez daha Sivas'ın önüne geçiren yönetimimize sağlam destek vermemiz lazım. Hepimize görevler düşüyor. Yeni bir heyecan dalgası yaratmak lazım. Ufacık hareketlerle de olsa bizim de katkımız olsun.
Mesela kendisine Sivassporluyum diyen herkes bu hafta Store'a gidip bir adet lisanslı ürün alabilir. Kimse kaliteden şundan bundan bahsetmesin. Biz burada destekten bahsediyoruz. Destek olmak istiyor musunuz? Bu yolda kuru kuruya mı varsınız yoksa sahici misiniz?
Bu süreçte önümüzdeki haftalarda Sivasspor'da bir şeylerin değiştiğini görmek ve taraftar olarak daha ciddi desteklediğimizi ve maddi olarak da yükün altına el attığımızı göstermek için bir adım atılması çağrısında bulunuyorum. Çağrım herkese... Bu yazıyı okuyan herkese.
Carlos'un gelip imza atmasıyla birlikte Sivasspor Store'da tek bir ürün kalmasın, hepsi satılsın. Geçen hafta gittim, store sessiz store kimsesiz. Değişikliğe bir yerlerden başlamalıyız, burası Sivasstore olsun. Maddi olarak destek vermeye geldik diyelim, kalitesine bakmadan rengine geldik, rengine bedel ödüyoruz diyelim.
Biz de böyle bir mesaj verelim var mısınız?