Carlos transferinde başta Başkanımız olmak üzere emeği geçenleri ayrı ayrı tebrik ederim.
İmza töreni ile ilgili saat belli bir program dahilinde belirlenmiştir diye düşünüyorum, Akşama alınırmı alınabilirde alınmayabilirde. İmza töreni ne kadar mesai saatine denk gelmiş olsada ben o gün tüm yiğidoların bir şekilde stada gideceğinden eminim.
Yerel tv ler gurbette olan bizler için canlı yayın yaparlarmı zannedersem yapmazlar, hafta sonu olsa olabilirdi ama pazartesi canlı yayın olursa bu kezde stada gidilmez gidemeyecek olanlar şansını zorlamaz onlarda tv den takip ederler diye zannediyorum yayın olmaz, olursada süpriz olur.
yav başkanım etme tutma, hem carlosa, hem de basına rezil olmayalım. ben düşünüyorum o saatte kim gidecek diye emeklilerden başka hiçkimse gitmez. gitme imkanı olmaz bi kere. Öğrenciler okulda, yetişkinler, gençler işte olacaklar. bu törenin kesinlikle en azından 7-8 e alınması lazım. COŞKULU BİR TÖREN İSTİYORSAK SAAT ÇOK YANLIŞ!
Sivasspor'a hayırlı uğurlu olsun, saat 6-7 gibi olsa stad anca dolar. Aslında havaalanında karşılamak için organizasyon yapılsa konvoylarla Sivas'a girilse çok güzel olur.