Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 25.08.2013, 23:58   #51
erhan 10
Tecrübeli Yiğido

erhan 10 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

191 Mesajına 342 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 699 erhan 10 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Belki çok çok iyi bir futbol oynamıyoruz ancak iki haftada gördük ki fizik olarak diğer takımların çok önündeyiz.Carlos'un ağırlık çalıştırmasının karşılığı olsa gerek.Cicinho'nun 90 dk koşmasına rağmen 90+'larda attığı deparlar gerçekten şaşırtıcı.Profesyonellik böyle bir şey.Ümit de yere daha sağlam basıyor ve sezgileri süper ötesi.Adem ve Kadir de bugün Xavi ve Inısestavari oynadı.Hem defans hem ileri derin toplar...Utaka hazır değil atikliğinin gelmesi için en az iki hafta var gibi geldi.Burhan mükemmel ötesi..Varını yoğunu koydu umarım böyle devam eder.
Genel olarak bakarsak;zaman zaman çok atak zaman zaman bireysel hatalar yapan bir takımız.Gelecek haftalarda daha iyi olacağımıza inanıyorum.Son olarak taraftarların bu şekilde ilgili ve sakin olarak takımlarını desteklemeleri dikkat çekti.Aman nazar değmesin !
erhan 10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.08.2013, 00:02   #52
kasva
Acemi Yiğido

kasva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 449 kasva FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Utaka'yı eleştirmeyin boşuna.

Pozisyonlarda topu önüne alışları çok iyiydi ,çok hızlı ama maç eksiği var.Fenerbahçe maçı Utaka'nın maçı olacak demedi demeyin
kasva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kasva'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.08.2013, 00:07   #53
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Maçı izleme imkanım olmadı ama ilk haftalar galibiyetler oldukça önemli.Sivasspor camiasına hayırlı olsun bu galibiyet...
Alt 26.08.2013, 00:12   #54
Sivasli010
Usta Yiğido

454 Mesajına 808 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 575 Sivasli010 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

haaaaaaaaaaaaaaaaa bir sorum vardi

niye roberto carlos 3 degisiklik yapmiyior? heycandan yedek kulubusenimi unutuyor ney
Sivasli010 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Sivasli010'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.08.2013, 00:14   #55
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 992 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Respect58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bugün çıplak gözle de izleyince anladım ki biz Erman'ın yerini dolduramamışız.Topu 3.bölgeye taşımakta sıkıntı çekiyoruz.Mehdi yetenekli futbolcu fakat sorumluluk almıyor.Rakip futbolcular arasında kayboluyor.İlk maçı olduğu için böyledir umarım.İlerleyen haftalarda daha çok ön plana çıkmasını ve Erman'ın yerini doldurmasını ümit ediyorum.

John Utaka bugün iyi değildi ancak bunu normal karşılıyorum.Utaka boş alanlarda etkili olan bir oyuncu.Çok iyi kapanan Konya karşısında etkisiz kalması son derece normal.

Evimizde Rengifo,Mehdi ikilisini deplasmanlarda ise Utaka,Grosicki ikilisini kullanmak daha akıllıca bir hareket olur.

Bugün bir kez daha gördük ki Borjan bu takımın kalecisi olamaz.Boş yere bu adamla yabancı kontenjanını doldurmak saçma geliyor bana.

Maçın yıldızları Ümit,Burhan ve Cicinho'yu başta olmak üzere tüm takımı tebrik ediyorum.

aynen katılıyorum ermanın yeri dolmamış mehdinin ise bize fayda sağlayabileceğini şimdilik düşünmüyorum..
Alt 26.08.2013, 00:15   #56
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 992 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Sivasli010 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
haaaaaaaaaaaaaaaaa bir sorum vardi

niye roberto carlos 3 degisiklik yapmiyior? heycandan yedek kulubusenimi unutuyor ney
aynen utakayı çok daha önce çıkarması gerekirdi orta alandada bir değişikliğe gitmesi gerekirdi
Alt 26.08.2013, 00:17   #57
kursad1981
Yiğido

118 Mesajına 242 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 704 kursad1981 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

rakıp ılk yarı ne kendı oynayabıldı ne bızı oynattı ılk yarı kalecımızın barız hataları göze çarptı,mehdı maça durgun başladı fakat ılerleyen dakıkalarda hücum bolgesıne güzel servısler yaptı.2. yarının hemen basında bulduğumuz golle rahatladık konya nında dırencı dustu

kısacası kazanmamız gereken maçı kazandık
kursad1981 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.08.2013, 00:17   #58
Sivasli010
Usta Yiğido

454 Mesajına 808 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 575 Sivasli010 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Vay sergen yalcin konusuyor Top Bizde progaminda niye baska takim secmedi gidip Sivassporu secti diyior o bir efsane isteseydi ingilterede,fransada, ispanyada teknik direktorluk yapabilirdi bana cok komik geliyior....
Sivasli010 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.08.2013, 00:18   #59
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 923 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

İlk yarı ve 2. yarısı çok hızlı geçen tempolu bir maç izlenmedi..Maçı statta izledim..Borjan ilk yarı 1-2 tane net hata yaptı;gol da olabilirdi..Rakibin ayrıca direkten dönen bir topu da var..2.yarı Utaka nın pozisyonu dışında net bir pozisyonumuz da yok;ama atılan 2 gol var..2.yarı girilen fazla da pozisyon da yok...Sahamızdaki ilk maçta fazla eleştiri yapmak da istemiyorum...Kazanan takım her zaman haklı;hocası da iyi hocadır...Bana gelecek maçlar için fazla umutlu olabilecek bir oyun malesef göremedim...Çünkü iyi oyun iyi oyuncularla oynanır....Utaka tek forvet oynayabilen bir oyuncu değil;zaten şu anda takıma alışma aşamasında ve oldukça da güçsüz...Mehdi ye gelince öyle bazılarının abarttığı kadar iyi bir oyuncu olarak görmedim..O da takıma alışma aşamasında..Ben olsam orta sahada Kadir-Mehdi ve diğer oyuncuyu oynatmam..3 oyuncuda birbirine benzer oyuncular;burada Erman tipinde bir 10 numaraya ihtiyaç var..İlerde Timur'un cezası bitip hazır olunca bence bu bölgede Timur oynamalı..Timur un hatta Hakan'ın Mehdi'den hiç bir eksiği olduğunu düşünmüyorum..Mehdi koşan bir oyuncu ama fizik gücü de zayıf bir oyuncu..Bir pozisyonda topu alıp kaleye gitmeyi denedi;çalıma girdi ama topu kaybetti..Kaybettiği topu kovalamadı;o top Konya ya pozisyon oldu;11 Numaralı oyuncuları çok iyi vurdu ama Borjan da o topu müthiş kurtardı..O top gol olsa herkes Mehdi yi suçlayacaktı...Maç genelinde Ziya ve Atif iyi birer ikili olmadılar malesef..Atif bugün her aldığı topu ezdi...Hocamız acemi bir hoca;belki zamanla iyi olacak...AMA yedek kulübesini yeterli görmüyor ki herhalde son 2 maçta oyuncu değiştirmeyi fazla düşünmedi..Son maçta değişiklikleri son dak. larda yaptı..Hele bir yaptığı değişiklik var ki kimse anlayamadı;Sağ bek oynatacağını vurgulayarak söylediği Cihan'ı forvet arkasına 2. bir forvet gibi oyuna almasını açıkcası çok garipsedim.. Ben son 15-20. dak. da Ahmet i ve Hakan'ı oyuna almasını bekliyordum...R.Carlos yeni bir hoca ama sivasspor lige yeni bir çıkan takım değil..Sivasspor Utaka ile kesinlikle tek forvet oynayamaz ;bu sorun ilerde başımız çok ağrıtır..6+0+4 kuralı bizim başımız çok ağrıtacak..Çünkü sivassporda oynayan oyuncularla yedekler arasında büyük kalite farkı var...Bu maçtaki orta saha diğer maçlarda da oynarda sivasspor zor pozisyona giren bir takım görüntüsü verecek..İnsanın gönlünden niye sivasspora Bursa daki Battalla gibi;bjk daki Fernandes gibi bir 10 numara alınmıyor diyor..Manuel da Costa yı bir çok kişi beğendim diyor ama ben de diyorum ki bu oyuncu çok kart görecek ve yaptığı gereksiz kaleciye paslarda başımıza çok iş açacak..Da Costa 2 hafta da 2 tane sarı kart gördü haftaya F.B maçında herhalde olmayacak..Yıl içinde bu oyuncu böyle oynarsa sivassporun başı da çok ağrıyacak..
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 26.08.2013, 00:19   #60
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 990 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Lächeln Cevap: Maçı Değerlendirelim

16.000 kişilik stadımızı dolduran 15.000 yiğidoya öncelikle teşekkür ederim !

Takımımız yeni bir takım. Isınma evresindeyiz. Çok iyi bir takım olacağımıza inanıyorum.

ÜMİT muhteşem, Burhan, Cicinho ve Kadir de çok iyilerdi.

Mehdi ve Utaka vasattı. R.Carlos oyuncu değişikliklerini daha erken yapmalı.

İlk yarı çok kötüydük. 2.yarı tamamen tek kale oynadık ve hakettik !
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Kokomo'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı