Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 26.08.2013, 00:26   #61
ahhguzum
Yiğido

62 Mesajına 88 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 640 ahhguzum FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

bayıldım sanki Brezilya milli takımı; ekol yerleşiyor ...boş durumdayken bile tek top yapıyoruz..Bütün lig tv yorumcuları öve öve bitiremedi takımımızı...uğur kavuğa baya ssbretmışiz biz dostlar. .gecen hafta pablo moshe yi bu hafta erdalı bitiren maćın yıldızı cicihinho idi.top sağa gelince atıl cicihinho diyorum bide bakmısım topu almış birde ileri taşımış. ..adem ve kadirede bayıldım. ...gecen hafta aksayan gronun yerine Mehdi iyi oldu biraz saçmaladı ama arapasları iyi alışır...utakanin kumaşı iyi belli dönerek alışı ce vuruşu iyiydi gol oluyordu. .dikkatimi çeken burak Yılmaz Koşusu yapamıyor geri kalıyor o koşuyu bir cihan yaptı ama cicihinho atmadı.carlosun neden degisiklik yapmadığına gelince; oyuncuların as kadronun birbirine alışmasını bekliyor utakayi da o yuzden çıkarmadı bence..
ahhguzum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ahhguzum'a Teşekkür Ediyor...
Alt 26.08.2013, 00:34   #62
etlidöktürek
Tecrübeli Yiğido

etlidöktürek - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

358 Mesajına 704 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 575 etlidöktürek FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

maçı statta izledim..
kadiri çok beğendim keşke her maç böyle oynasa..
ümit kurt aldığı topları kayseri maçının aksine olumlu kullandı ve ayağa pas yaptık dar alanda bu muhteşemdi benim için..
Konyaspor çok iyi kapandı ve nerdeyse hata yapmadı güzel bir galibiyet aldık
Taraftarımız muhteşemdi takım golü bulunca uşah çostu
kimseyi eleştirmek istemiyorum tebriklerrr..
etlidöktürek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı etlidöktürek'a Teşekkür Ediyor...
Alt 26.08.2013, 00:36   #63
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 777 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İlk yarı ve 2. yarısı çok hızlı geçen tempolu bir maç izlenmedi..Maçı statta izledim..Borjan ilk yarı 1-2 tane net hata yaptı;gol da olabilirdi..Rakibin ayrıca direkten dönen bir topu da var..2.yarı Utaka nın pozisyonu dışında net bir pozisyonumuz da yok;ama atılan 2 gol var..2.yarı girilen fazla da pozisyon da yok...Sahamızdaki ilk maçta fazla eleştiri yapmak da istemiyorum...Kazanan takım her zaman haklı;hocası da iyi hocadır...Bana gelecek maçlar için fazla umutlu olabilecek bir oyun malesef göremedim...Çünkü iyi oyun iyi oyuncularla oynanır....Utaka tek forvet oynayabilen bir oyuncu değil;zaten şu anda takıma alışma aşamasında ve oldukça da güçsüz...Mehdi ye gelince öyle bazılarının abarttığı kadar iyi bir oyuncu olarak görmedim..O da takıma alışma aşamasında..Ben olsam orta sahada Kadir-Mehdi ve diğer oyuncuyu oynatmam..3 oyuncuda birbirine benzer oyuncular;burada Erman tipinde bir 10 numaraya ihtiyaç var..İlerde Timur'un cezası bitip hazır olunca bence bu bölgede Timur oynamalı..Timur un hatta Hakan'ın Mehdi'den hiç bir eksiği olduğunu düşünmüyorum..Mehdi koşan bir oyuncu ama fizik gücü de zayıf bir oyuncu..Bir pozisyonda topu alıp kaleye gitmeyi denedi;çalıma girdi ama topu kaybetti..Kaybettiği topu kovalamadı;o top Konya ya pozisyon oldu;11 Numaralı oyuncuları çok iyi vurdu ama Borjan da o topu müthiş kurtardı..O top gol olsa herkes Mehdi yi suçlayacaktı...Maç genelinde Ziya ve Atif iyi birer ikili olmadılar malesef..Atif bugün her aldığı topu ezdi...Hocamız acemi bir hoca;belki zamanla iyi olacak...AMA yedek kulübesini yeterli görmüyor ki herhalde son 2 maçta oyuncu değiştirmeyi fazla düşünmedi..Son maçta değişiklikleri son dak. larda yaptı..Hele bir yaptığı değişiklik var ki kimse anlayamadı;Sağ bek oynatacağını vurgulayarak söylediği Cihan'ı forvet arkasına 2. bir forvet gibi oyuna almasını açıkcası çok garipsedim.. Ben son 15-20. dak. da Ahmet i ve Hakan'ı oyuna almasını bekliyordum...R.Carlos yeni bir hoca ama sivasspor lige yeni bir çıkan takım değil..Sivasspor Utaka ile kesinlikle tek forvet oynayamaz ;bu sorun ilerde başımız çok ağrıtır..6+0+4 kuralı bizim başımız çok ağrıtacak..Çünkü sivassporda oynayan oyuncularla yedekler arasında büyük kalite farkı var...Bu maçtaki orta saha diğer maçlarda da oynarda sivasspor zor pozisyona giren bir takım görüntüsü verecek..İnsanın gönlünden niye sivasspora Bursa daki Battalla gibi;bjk daki Fernandes gibi bir 10 numara alınmıyor diyor..Manuel da Costa yı bir çok kişi beğendim diyor ama ben de diyorum ki bu oyuncu çok kart görecek ve yaptığı gereksiz kaleciye paslarda başımıza çok iş açacak..Da Costa 2 hafta da 2 tane sarı kart gördü haftaya F.B maçında herhalde olmayacak..Yıl içinde bu oyuncu böyle oynarsa sivassporun başı da çok ağrıyacak..
Sen Statda izledim belki ama ben gurbetde oldugum icin Tv'den izledim. Bazi kisimlarda haklisin ama okadar da abartmaya gerek yok bence.Cicinho , Adem Kocak , Burhan Eser , gibi oyunuclar cok iyilerdi.

Ayrica Timur konusunda haklisin ve Sivasspor 2 transfer daha düsünüyor , bence gelecek icin gayet olumlu isler yapti Sivasspor.

Son 4 yillin en iyi oyunlarini oynadi son iki hafta , bir kac hata oldu ama o iyi oyun hatalari kapatiyor.

Manuel Da Costa konusunda bencede haklisin ama eminim gereken yapilacakdir ve daha iyi olacaktir.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Morten58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.08.2013, 00:45   #64
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 777 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

CARLOS 'YÖNETİCİ' OLARAK ÇIKTI

Ligin ilk haftasındaki Kayserispor maçında, lisans sorunu nedeniyle takımını tribünden takip etmek zorunda kalan Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Torku Konyaspor maçında kulübedeki yerini aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun 21 Ağustos'taki toplantısında Teknik Adamların Eğitimi ve Sınıflandırılması Talimatı'nın 13. maddesinde değişikliğe gitmesinin ardından müsabaka isim listesinde "3405" lisans numaralı "yönetici" olarak yer alan Carlos, takımının başında sahaya çıktı.

TALİMAT DEĞİŞİKLİĞİ

Değişikliğe göre, Türkiye'de en az 2 sezon forma giymek kaydıyla dünya futbolunda söz sahibi ülkelerin milli takımlarında uzun süre oynayan yabancılar, Spor Toto Süper Lig Kulüpleri'nde "yönetici" sıfatıyla sahada görev yapabilecek. Aynı zamanda bu kriterlere uygun yabancılar, takımlarını maçlara hazırlama ve yönetme hakkına sahip olacak. Brezilya Milli Takımı'nın formasını 125 kez giyen Carlos, 2,5 sezon Fenerbahçe'de top koşturmuştu.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.08.2013, 01:07   #65
sivistar
Acemi Yiğido

61 Mesajına 119 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 673 sivistar Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
FatihCan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
aynen katılıyorum ermanın yeri dolmamış mehdinin ise bize fayda sağlayabileceğini şimdilik düşünmüyorum..
ya su ermancılar delı edıyor benı ermanın oldugu takım takım oynu oynamaz olsaydı bızde paso sut cekıp elını kaldırmaktan baska bısey yapmazdı.... Ben sahsen bıreysel degıl takım oyunu oynayan takım ısterım gecensene ıle daglar kadar farkımız var bır cok oyuncumuz yenı daha ısınmadılar bıle.carlosu elestırmeyın oyuncu degısecek bısey yoktu oyunu bıtırmek adına degısıklıkk yaptı türkıyedekıler dahıl carlostan ıyı futbol bıldıgınızı ıdda etmeyın....cok basarılı ve karıyerlı bır hoca olacak bellı kısa zamanda gercekten sıvası bır avrupa takımı gıbı oynatıyor...busene seyırcıler bagıra cagıra takıma mudehale etmesıne gerek yok rıza da yok super star bır hocamız var ..... Hakan sukur sıvas cok avrupaı top oynuyor..gorenler gorur..tabı eksıkler var ben bu sene hakemler ustumuze gelmesın sampıyon olacagımıza ınanıyorum....
sivistar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sivistar'a Teşekkür Ediyor...
Alt 26.08.2013, 01:30   #66
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1083 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

kayseri maçında konya maçına göre daha iyi bir futbol ve daha çok üretkenlik vardı... bu maçta ise özellikle konyanın neredeyse 10 kişi defans anlayışı ve dünden 0-0'a razı oyun anlayışı nedeniyle pozisyon bulmakta zorlandık ama 2.yarı kilidi açtık...
-burhan, ümit, kadir ve tabi ki cicinho en çok göze çarpan isimlerdi...atıf aynı kayseri maçındaki gibi gereksiz yere bencillikler yaptı, çok top ezdi...utakanın hala antreman eksiği var ama ben kayseri maçına göre biraz daha iyi gördüm...mehdinin ilk maçıydı ve biraz uyum sorunu göze çarptı...ilk yarı çok vasattı, 2.yarıda biraz daha olumlu işler yaptı...kamil efendinin kesik yemesine şaşırmadım, geçen maç sonunda carlosun cezayı kesebileceğini belirtmiştim...
adem ilk yarı vasat, 2.yarı biraz daha iyiydi..ziya etkili değildi...
-gelelim borjana...bu saatli bomba hala aynı tas aynı hamam..bir kere bu kalecide inanılmaz yan top zaafı var...her yan topta ve kornerde büyük tehlike atlatıyoruz...konyanın pozisyonu dahi yokken kornerden eline gelen topa boşa çıkması anlaşılmaz bir rezaletti..daha sonra maç başından beri konyanın tek iyi atağında sağdan gelen topu o da kapatacağı köşe olduğu halde elinin altından kaçırması ve direkten dönmesi ikini bir rezaletti..sonra da yan hakeme şuna buna itiraz ediyor...bu adamın bizi kandıran ve duygusal yaklaşmamıza neden olan yönü gollerdeki aşırı sevinci ve taraftara semptaik görünmeye çalışması...malesef biz de bunları yiyoruz hep...bakalım daha nereye kadar borjanın bizi yakmayacağı bir maç izlyeceğiz...

-genel anlamda takımı değerlendirecek olursak ayağa pas yapıyoruz ve topu oalbildiğince kendimizde kalmasını istiyoruz..geçen seneki gibi şişirme uzun toplarla hücuma çıkış dönemi bitti...yalnız carlosun skoru da 2-0 yapmışken yorulan utakanın yerine ahmeti, ademin yerine hakanı almasını beklerdim..anlaşılan oyuncu değişikliği konusunda carlos da takım tam oturana kadar risk almıyor...konyanın geçen haftaki sürpriz galibiyetinin asla ölçü olmadığını akhisarla beraber en büyük düşme adayı olduğunu da söyleyeyim...üçüncü takım olmamak için sanırım elazığlı kardeşlerimiz mücadele verecek gibi duruyor..ha bir de not: haftaya fenere çelme takarsak ersunu gönderebilriz...manisa ve tsdeyken ona bu sürprizleri çok yapmıştık
Alt 26.08.2013, 05:12   #67
Elbeyliliyiz
Tecrübeli Yiğido

189 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Elbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer Anblick

Ilk yarida ya Konya nin defansi süper di yoksa bizim Hücum beceriksizdi ve atif bencil. Galip gelmemiz cok güzel....
Elbeyliliyiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Elbeyliliyiz'a Teşekkür Ediyor...
Alt 26.08.2013, 07:04   #68
mishka
Tecrübeli Yiğido

321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 652 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK

İlk haftalarda eksikler muhakkak olacaktır ama istediğimiz özlediğimiz takımın sinyalleri geldi.

Ayrıca geçen seneki gibi hoca keşke şu oyuncuyu oynatsaydı demiyoruz hoca adilce, oynaması gereken kimse onu oynatıyor.
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mishka'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.08.2013, 07:32   #69
ELLİSEKİZ
Yiğido

132 Mesajına 257 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 494 ELLİSEKİZ FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Sivasli010 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Vay sergen yalcin konusuyor Top Bizde progaminda niye baska takim secmedi gidip Sivassporu secti diyior o bir efsane isteseydi ingilterede,fransada, ispanyada teknik direktorluk yapabilirdi bana cok komik geliyior....
Esas komik olan sensin Sergen çakalı .!!!!!!

Sanırım Sivas'lıdan bir kuyruk acın var heralde.Sanamı soracaktı nereye gideceğim diye...

Cicinho mükemmel ötesi futbolcu çok güzel oynadı .Kaliteli kumaş başka oluyor.

Ziya ve Atıf geçen seneden çok uzak.

Burhan gayretli.Çok çaba sarfetti.

Borjan , Allah yüzümüze baktı en az 3 yiyebilirdik .İlk yarıdaki hatalarından.

Utaka , bu haliyle tam turşu (hemde dal turşusu)

Yeni bir takım olarak yinede güzeldik tebrikler YİĞİDOLAR...

Seyirci , kusura bakmayın eleştirim en başta kendime sonra diğerlerinedir. Sadece gol olunca mı ses çıkar bir seyirciden. Kalabalıktık ama kuru kalabalık seyirci olmaz ...TEZAHURAT...

Birde stad girişinde seyirci izdihamı oluyor bu girişlere bir çare bulunmalı...
ELLİSEKİZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ELLİSEKİZ'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.08.2013, 07:42   #70
buraks58
Usta Yiğido

buraks58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

459 Mesajına 1.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 788 buraks58 FAZLA SÖZE GEREK YOKburaks58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

kimden başlasak acaba? Tek başına bir kanat oyuncusu izlenimi verip herkesi mest eden cicinho'dan mı, en zayıf yerlerimizden biri derken iki haftadır takımın en sağlam ve en iyi isimlerinden olan adem-kadir ikilisinden mi, herkes costa'yı övmek isterken savunmadan hep sağlam ve doğru işler yapan ümit kurt'tan mı yoksa en sessiz transferlerimizden olan burhan'ın oyunundan mı???

dün aksayan bir kaç bölgemize rağmen kazanmak güzeldi. özellikle aatıf çok durgundu. o bildiğimiz oyunundan uzak olunca ziyanın futbolunada yansıdı ve sol kanadımız çok aksadı. 10 gündür takımla çalışan utakanın hazır olmayışıda hücumda sıkıntılar yaşamamızı sağladı. birde buna ilk yarıda mehdinin tutuk oyunu eklenince istediklerimiz yapamadık. ikinci yarıda mehdinin biraz hareketlenmesi en azından daha iyi hücumlar yapmamızı sağladı.

sonuç olarak kolay olmayan bir maç kazandık. hemde etkisiz bir sol kanat ve ileri uça rağmen.
maçın kare ası: cicinho, adem, kadir, ümit.

Etiketler
değerlendirelim, maçı