Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı
bu maçtan önce öyle bir hava yaratıldı ki sivas bu kaostaki feneri rahat yener diye..ama kimse şunu düşünmedi: kaostan çıkma adına belki de maça çok asılacaklar diye..ve öyle de oldu..bizim adına en büyük şanssızlık krasiçin maç öncesi satılması oldu..neden mi? çünkü holmen gibi hem hücumu hem de defansı yani 2 yönü iyi olan bir adama yer açıldı ve ortasahaya o monte edildi...ve bu da ortasaha üstünlüğünün tamamen verilmesine neden oldu..bu maç umarım carlos açısındane inşallah iyi bir ders maçı olmuştur çünkü böylesine büyük maçlara mutlaka ekstra taktik ve planlar hazırlanmalıdır...ve inşallah şu borjan adlı kendini kaleci zanneden ve taraftarın gözünü yaptığı maskaralıklarla boyamaya çalışan vatandaştan kurtuluruz...
|
Roberto Carlos Kanaltürkde benim takimim 4-4-1 veya 4-3-1 taktigi ile oynacakdir , bu degismiyecek suan. Pazartesi günü Uefa ile bizzat konusacagim , sonuca ben profesyinel insanim ama Teknik Direktör olarak saya cikmamam his hos durum degil. Sergen de hemen benim Uefa B Lisansim var dedi vs filan , Carlos da sadece ben degil bircok kaliteli Hocalar icin de yer acilacaktir umarim dedi. Daha fazlasini özet görüntülerde görürsünüz .
Ama sunu söyim , ben Sivasspor'Dan halen ümitliyim , Cicinho masAllah 3 haftadir cok iyi gidiyor suana kadar 1 asit 1 golü var gercekten savunma oyuncu ve 33 yasindaki bir kisi icin cok önemli basari. Bu transfere karsi cikanlari cok ders verir umarim Cicinho. Ayrica Bir yerli Forvet ve Orta Saha transferi yaparsak iyi olur.