Alıntı:
Dark Force Nickli Üyeden Alıntı
Biletsiz demek çok yanlış benim bu haftaki biletim en alt sıradaydı tel örgüden bişey göremediğim için yukarı çıkıp orada izledim o bölgeyi boşaltmak imkansız
|
Üstad imkansız diye bir şey yok...
Uygulama çok basit,
her iki merdiven başlarına verilen güvenlik personeline ilave olarak bir tane de ortaya görevlendirme yapıldı mı olay çözülür. Bu hafta Kasımpaşa müsabakasında uygulanacaktır düşüncesindeyim.
Sivasspor sevdalısı kombine alır, imkanı olmayan sevdalı ise biletini erkenden alarak izleyebileceği yeri alır. İhtiyaç halinde, devre arasında
geçiş yapılamayan bu alanı dolu tutmak en hafifinden "kul hakkıdır". Talimatlara aykırılıktan
gelecek bir cezanın kuruşuna destek oluyor muyuz? Hayır...
Oysa bu cezanın müsebbibi sen-ben yani bizleriz.
Hepimiz, isyan ederek "insani muamele yapılmıyor..!" diye yıllardır yaşatılan giriş-çıkış eziyetlerine nasıl tepki gösterdik. Kimse rahatsız olmasın düşüncesiyle, yukarıdan kombine alan yiğidoları da kimsenin rahatsız etmeye hakkı yoktur. Özünde
kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı olmamalıdır.
Ne zamanki bir toplum, "
kendisine yapılmasını istemediğini başkası için istemez ise" işte o zaman o toplumun
saygın ve medeni bir toplum olduğundan bahsedebiliriz.
Bu bir strateji olmalıdır. Bu
uygulamanın başlatılması ile hem biletsiz alındığı iddia edilen duruma engel olunarak,
Sivassporun kasasına katkı sunulmuş olacak, hem de
biletlerin satışının daha erkenden bitmesine vesile olacaktır. Son dakikaya kadar "
belki beleş bilet bulurum, veya tanıdık güvenlikçi" düşüncesi de ortadan kalkacaktır düşüncesindeyim.
Kısaca zor diye bir şey yok, yeterki kurallar uygulansın.