Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Organizasyonlar

Organizasyonlar Organizasyonlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: 58. Dakika'da Bütünlük
Alt 21.09.2013, 00:35   #31
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 913 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: 58. Dakika'da Bütünlük

Alıntı:
bahbaba58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yarin ki maçta 58 dakikada herkes yıldız saçan balon getirsin daha çoşkulu kutlayalım

ve hatta kağıttan uçak falan yapalım herkes yaparsa çok değişik ortam olur
Tribünlerimize heyecan katmaya devam ediyor Maalesef ben Kasımpaşa maçından sonra gelemeyeceğim umarım çok daha güzel görüntüleri televizyondan izleme imkanım olur.
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.09.2013, 00:39   #32
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1103 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

kardeş konuyu güncel tutman iyi hoş da hep aynı şeyleri tekrarlayıp yeni bir etkinlik veya fikir sunduğunu görmedim...hatta bazı mesajlar sırf konu başlığı geçsin diye yazılmış..merak etme artık bu 58.dakika işi yerleşiyor fakat taklitten öteye gittiği yok...kendi adıma yeni bir fikir bulabilirsem ben de yazarım, ama olmadıktan sonra aynı şeyleri yazıp durmak bana mantıklı gelmiyor...
Alt 21.09.2013, 07:26   #33
Cley
Usta Yiğido

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.297 Mesajına 3.046 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 990 Cley BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

farklı görsel sovlar yapmak lazım. Her hafta telefon ışıkları sıktı bence. Taraftar grupları öncülüğünde tüm tribünlerin katılabileceği organize lazım. Taklit olmamalı bize özgü olmalı.
Alt 21.09.2013, 08:16   #34
Yusuf Çevik
Usta Yiğido

Yusuf Çevik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

778 Mesajına 1.676 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 847 Yusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yok

Kına gecelerinde yakılan şeyler var,herkes onları yaksa,ondan sonra atkıları sallasalar güzel olurdu heralde.
Yusuf Çevik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Yusuf Çevik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.09.2013, 15:50   #35
sivasfutbol
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 913 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş konuyu güncel tutman iyi hoş da hep aynı şeyleri tekrarlayıp yeni bir etkinlik veya fikir sunduğunu görmedim...hatta bazı mesajlar sırf konu başlığı geçsin diye yazılmış..merak etme artık bu 58.dakika işi yerleşiyor fakat taklitten öteye gittiği yok...kendi adıma yeni bir fikir bulabilirsem ben de yazarım, ama olmadıktan sonra aynı şeyleri yazıp durmak bana mantıklı gelmiyor...
Size katılıyorum bu konuda bir hata yaptım. İleride daha farklı şeyler düşünebiliriz. Atkı şov, bayrak şov, ya da farklı tezahuratlar için çaprılar yapabiliriz?
Alt 21.09.2013, 15:55   #36
sivasfutbol
Usta Yiğido

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
farklı görsel sovlar yapmak lazım. Her hafta telefon ışıkları sıktı bence. Taraftar grupları öncülüğünde tüm tribünlerin katılabileceği organize lazım. Taklit olmamalı bize özgü olmalı.
Düşüncelerinizi belirtmeniz gerekir, ben sadece çağrılarda bulundum keşke en başından beri farklı görüşleri alabilseydik daha farklı ve güzel şovlar yapabilirdik. Şimdi önümüzde büyük bir pasta var taraftarlarımız sevdi ve devamı gelecek farklı çağrılarda bulunabiliriz.
Alt 21.09.2013, 19:47   #37
astaravisa
Usta Yiğido

astaravisa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

247 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 785 astaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOKastaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOK

zamanında hamsilerin 61. dk sı ile dalga geçip havaya balon atıyorlar şunu bunu yapıyorlar diyip şimdi onları taklit etmek için uğraşmak bana çok saçma geliyor.
astaravisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.09.2013, 19:58   #38
sivasfutbol
Usta Yiğido

Alıntı:
astaravisa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
zamanında hamsilerin 61. dk sı ile dalga geçip havaya balon atıyorlar şunu bunu yapıyorlar diyip şimdi onları taklit etmek için uğraşmak bana çok saçma geliyor.
Taklit olduğunu düşünüyorsanız siz yapmayın. Böyle düşünmenize sebep ne?
Alt 21.09.2013, 20:15   #39
münihli_58
Usta Yiğido

münihli_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

515 Mesajına 1.118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 820 münihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDI

Isik sovu bencede sikti artik, Atki sov yapsak daha güzel olur
münihli_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.09.2013, 20:46   #40
alboran
Yiğido

alboran - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

128 Mesajına 282 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 506 alboran FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

aman ne bütünlük ne bütünlük (!) beyler kasap havasına bu kadar meraklıysanız stadın hemen yanında düğün salonu var sizleri öyle alalım.
alboran isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bütünlük, dakikada