slm hocam skor yarışmasıyla alakalı birşeyi hatırlatmak istiyorum 5. hafta beşiktaş- gs maçının skorunu değerlendirmeye almamışsınız fakat oyun kurallarında;
5. Ertelenen maçlarla ilgili herhangi bir puanlama yapılmaz ertelenen maç yok sayılır. Ancak Maç oynanması esnasında ilk yarıda ertelenirse tahmin yok sayılır, ikinci yarıda ertelenirse sonuç ertelendiği andaki skor olarak kabul edilecektir.
5. maddede oyun 2. yarıda ertelenmiştir o yüzden yeniden değerlendirme yapmanız gerekiyor...
bu kuralı atlayarak sıralamanın değişmesine neden oldunuz . bu maçı bj-gs (1-2) olarak tahmin etmiştim.. bu şekilde olan arkadaşlarada puanı eklemenizi istiyorum..saygılar..
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sivas58yigido'a Teşekkür Ediyor...
5. hafta itibariyle 1-0'lık skorlarımızla liderliğe gelmiş gibi görünüyoruz fakat, Sivas58yigido adlı arkadaşımızın da haklı bir itirazı var. Eğer arkadaşımızın itirazı dikkate alınır ve puanlama güncellenirse birinci sıradan aşağı ineriz. Ama yine de bu hafta da yukarılarda kalmaya ve sezon sonu ulaşmayı hedeflediğimiz ortalama puanın üzerinde seyretmeye devam ediyoruz.
İzmirliyigido'ya da hızlı sonuçlar için teşekkürler, herkese bol şans.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı slayer58'a Teşekkür Ediyor...
Beşiktaş Galatasaray maçının 1-2 olarak değerlendirilmesi gerekir. Sonuçta bu maçı kesin olarak 1-2 yada 0-3 Galatasaray kazandı. Onu yapmıyorsanız bile Galatasaray kazandığı için bari Galatasarayın kazandığı tahmini yapanlara 4 puan verilmeli. Yoksa adaletsiz olur diye düşünüyorum.
Bu Konuda SAKARYA750'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
5. Ertelenen maçlarla ilgili herhangi bir puanlama yapılmaz ertelenen maç yok sayılır. Ancak Maç oynanması esnasında ilk yarıda ertelenirse tahmin yok sayılır, ikinci yarıda ertelenirse sonuç ertelendiği andaki skor olarak kabul edilecektir.
skor yarışması kuralları 5. maddede herşey net skorun bj-1..gs-2 şeklinde değerlendirilmesi gerekir sakarya750 hocam.
Bu Konuda sivas58yigido'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
skor yarışması kuralları 5. maddede herşey net skorun bj-1..gs-2 şeklinde değerlendirilmesi gerekir sakarya750 hocam.
Haklısın ben zaten Bjk:1-2:Gs şeklinde tahmin yapmıştım. Normalde kurallara göre benim 10 puan almam gerekir. Madem yok sayıyorlar bari gs galibiyeti için 4 puan versinler diyorum. Açıkça kurallara uyulmuyor. Uymayacakları kuralı neden koyarlar anlamak zor. Bu yarışmadan ne beklenebilir ki? Sayfada söz sahibi olanlar 1-2 şeklinde tahmin yapmamış demekki. Bu durum devam ederse ben devam etmem. Haksızlık olan yerde fazla durmayacan
Bu Konuda SAKARYA750'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...