Cevap: Maçı Değerlendirelim
Bu maçta bayağı zorlansak bile defans yapabileceğimizi gösterdik.Defansif olmayan bir ön libero olan Mehdi ile ancak bu kadar defans yapabildik.Adam gelirken yalandan rakibin önünde duruyor.Ben daha dalıp bir topa girdiğini görmedim.Ama topu alınca da takımı rahatlatıyor.Onu da söyleyim.Samimi söylüyorum Santos dönünce ön liberoya geçse takım daha rahatlar.Aydın ve Cebur un öncelikle zayıflaması lazım.En az 5 6 kilo fazlaları var.Şu antremanların dozu artması lazım.Ben bunu sadece futolcuların kilolarına bakıp söylüyorum düşünün.Aydın Atıf kaliteli futbolcular.Macta 2-0 öne gecmemiz sayesinde kapanarak oynamayı ögrendik ama bu seferde mücadele gücümüzün 2 . yarı basında düşük olduğunu gördük.2-0 da Hakan Arslan ı düşünseydik orta sahaya bu kadar kapanmak zorunda kalmazdık sanırsam.Bu maçı aldıysak Korcan a özellikle teşekkür etmek de gerekiyor bence.Sonuç olarak tempomuzu antremanlarla arttırır defansif gücümüzü daha dirençli yaparsak umutluyum.Ama her macta minumum 2 gol yediğimizi düşünürsek çoğu maçta bunu çeviremeyebiliriz.
|