Arkadiusz Piech keske kalsaydi , ama Riza Hoca onu resmen harcadi sonra yabanci sinirlamasi cikinca mecbur gitmek zorunda kaldi.
Hernan Rengifo 'resmen Riza hoca döneminde gelen Roman Bednar transferine dönecek gibi , gerci Rengifo oynuyor ve parasasini aliyor , ama Bednar bir maca bile cikmadan para götürüp menejer götürüp kactilar.-
Abdulkadir Özgen 'e sans vermeyen Riza Hocaya ne gördermek gerekir bilmiyorum , ama sunu söyim Abdulkadir amaliyatdan sonra ilk macinda hemen gol atmasi üstelik saglam vurusu oyuna katkilari iyidi , insallah Caykur Rizespor lig macinda oynar ve gol atarak Riza Hocaya gördün mü yapar !!!
Cihan Özkara tam bir profesyonel , durusu oyuna katkilari , özellikle uzakdan attigi sutlar veya serbest vuruslari süper.
Galasaray karsi atmisti bir güzel gol , farkli yenik duruma düstügümüz macta.
Sonra iki sene önce kupa macinda Mersin'e cok uzakdan serbest vurustan güzel gol atmisti.
Lig macinda Bursaspor'a aatigi penalti vardi 2 sene önce.
Ve bugün atigi nefis gol vardi amatör takima da olsa vurus süperdi.
Tek kelime harika oyunucu iyi bir yedek hatta daha fazlasi diyebilirim .
Timur Bayram Özgöc yeni yeni oynamaya basladi daha dogru ilk resmi macina cikti.
Timur Bayram Özgöc , Abdulkadir Özgen ve Cihan Özkara'dan faydalanmamiz gerek.
Veeeeeee Hakan Arslan kelimeler yetmez , bence ya Adem - Hakan veya Kadir - Hakan ikili oynamali , hatta bazi maclardi , Mehdi - Hakan bile olabilir.
Hakan Arslan profesyonel !!!
Jakup Navratil ise yüzde yüz profesyonel , bugün pek is düsmedi belki savunmada ama ilerleyen haftalarda kart cezalisi oyuncular yerine oynacak kapasitesi zaten var ve performansi yerinde.
Djebbour da cok iyi oyuncu. Abdurrahman cok seviyorum , bugün kaptan olarak sahaya cikti , iyi bir yedek. Artik sagbek sikinti yasamayiz insallah. Eren Aydin da fena degil .
Not: ilk yariya bakamadim , sadece ikinci yariyi izleyebildiim.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
Sanki Navratil takimda sevilmiyor mu ne bana mi öyle geldi