Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 02.10.2013, 19:38   #11
noname87
Usta Yiğido

337 Mesajına 533 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 842 noname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Rengifo Ptt 1.Ligde zor oynar diyordum.Arkadaşlardan özür diliyorum Bölgesel Amatörde bile zor oynar son yıllarda böyle bir adam görmemiştim ne çapraz koşu var ne pozisyon alma var hava topu yok zıplama yok pres yok şut yok pas yok yok oğlu yok menajeri kimse hayranlık duyuyorum.
noname87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı noname87'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.10.2013, 19:43   #12
legolass
Tecrübeli Yiğido

legolass - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

322 Mesajına 672 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 712 legolass FAZLA SÖZE GEREK YOKlegolass FAZLA SÖZE GEREK YOK

cumhuriyt kupasndaki erciyes macindan sonraki antrenmanda sivasspor menajeriyle konusma firsati bulmustum.(adini bilmuyrm menajern) bikac soru sorma firsati bulmustum.ilk sorum rengfo oldu nerden buldunuz niye aldiniz dedm.onun cevabi ise kavun degilki kicini koklayip anlayalm iyi olup olmadigini oldu.zaten gonderirz devre arasnda dedi. neden formalar erken cikmiyor gurbetciler yazin alamadan gidiylar diye sordum.o ise cikrsak sanki nolacak birer tNe ya alr ya alMazlar dedi. urun azligini soyledm o da urun cikarmak cok maliyetli cikarsak bile elimizde kalir gecen yil cok az forma satabildik dedi. taraftardan cok dert yakindi hi eskisehir bursa kadar olamadik dedi. stadyumu sampiyonluga oynadigimiz donemde bile doldurmadilar dedi. konu transferden acildi.dogu avrupadan glen oyunclari piech cerny vs. oyunculari sordum rizanin (calimbayin ) kazigi oldu onlarda.aynen boyle soyledi. menajer oyunlari falan dedi. anladigim kadariyla riza calimbayla aralari pek iyi degilmis hatta bi ara kufur edeck noktya geldi konuyu kapatti.
legolass isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı legolass'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.10.2013, 19:44   #13
rsimsek
Tecrübeli Yiğido

rsimsek - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 162 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 rsimsek isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bugün sahaya çıkan bütün futbolcular elinden geleni yaptı ama bir kişi hariç REFRİGO.bu adam nerden geldi kim buldu amacı ne belli değil boşuna yapılmış transfer bence.yarı tatilde acilen kurtulmamız gerekiyor...
rsimsek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda rsimsek'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.10.2013, 19:45   #14
SivasliMuhammed
Yiğido

SivasliMuhammed - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

127 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 540 SivasliMuhammed FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

devre arasinda rengifo satilmali yav adam nasil futbolcu olmus ben bile daha iyi oynarim
SivasliMuhammed isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SivasliMuhammed'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.10.2013, 19:56   #15
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 842 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

***bu maçta fark edil diki hakan ve cihan ilk 11 de rahat oynacak hazır durumdalar carlos artık inadında vazgeçsin getirdiği tüm oyuncular oynatacak diye bir durum yok. ***djedbur cok kaliteli oyuncu ama hazır değil,o nedenle önümüzdeki her macın 90 dak. carlosun yer vermesi gerekir, pozisyon buldumu affetmiyor.
***rengifo cok ağır kulubun hemen gönderilmesi gerekiyor.bir numara yok.
***kadirin sadece takıma 45 dak. faydalı olcağını fark ettim,yani hakanla yer deşimelidir.
***mehdi tam bir top cambazı süper yetenek..
***borjan biraz kendini toparlamış gibi,genede hic bir zaman korcan kadar yetenek sahibi değil.
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda savaş2'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.10.2013, 19:57   #16
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 744 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI

Herkes iydi Macin adami Rengifo
Rengifo ollleeey rengifo oleeeeyyy
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.10.2013, 19:57   #17
kurtay58
Yiğido

kurtay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 188 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 742 kurtay58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Borjan = güven verdi

Abdurrahman = iyi bir yedek, ihtiyaç halinde yüzümüzü kara çıkarmaz

Navratil = Soğukkanlı, hava hakimiyeti yine üst düzeyde, her zaman oynar

Kara Murat = Şöyle bir ptt ligini gezmesi lazım, güçsüz, kendine güveni yok. Onun yerine ibrahim sürgülü kadroya alınıp, alt yapıya da biraz gaz vermek iyi gelir

Eren aydın = çok güçsüz ve kendini hazırlamıyor, inşallah ona ihtiyaç duymayız, Ziya'dan sonra çekilmez.

Mehdi = Yine iyiydi, ben ondan topu alıp, 360 derece dönmek yerine, biraz dripling yapıp, adam eksiltmesini bekliyorum. Bu futbolla bal yapmayan arı gibi, sene sonuna kadar ne gol atabilir, ne asist yapabilir.

Hakan = 10 numara adam, her zaman beğendim, yine sahanın en iyisiydi, gol yollarına sızması müthiş, çalışkan, ciddi, Carlos onu santrafor arkası denese senede 15 golden aşağı atmaz, konsantresi, oyun ciddiyeti mükemmel, Adem ile onu düşününce haksızlık yapılıyor.

Aydın = Bu maçta kötüydü, elazığ maçının yorgunluğunu atamamış, sanki oynatılması hata gibi geldi bana, timur onun yerine 11 de oynatılabilirdi.

Rengifo = Acilen cebine harçlık konulup, transfer yapabilen ülkelere kiralık, satılık gönderilmeli, olmuyor, olmayacak

Rafik = Kaliteli olduğu her halinden belli, oyun ciddiyeti ve çalışkanlığını da çok beğendim. Gençler maçında Utaka'dan formayı kapar. Israr edilirse her maçta gol atar.

Cihan = Kaç yıldır şans veriliyor, ama aynı kara murat gibi o da şansını kullanamıyor, çalışkan değil, ciddi değil, hava hakimiyeti yok, tek özelliği toplara ceza sahası dışından sert vuruyor, rakip de her zaman BAL liginden olmayacağına göre, ilk devre çok kötüydü, ikinci devre biraz kendini toparladı, süper lig topçusu değil.

Timur ve Abdülkadir biraz daha fazla şans bulması lazımdı, oyun koptuktan sonra 15-20 dakikada değerlendirmek zor. Bunlar benim görüşüm, Saygılarımla,
kurtay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı kurtay58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.10.2013, 20:00   #18
u2sivasspor
Yiğido

u2sivasspor - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

219 Mesajına 391 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 606 u2sivasspor FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

rengifonun yerinde taş olsa 2 gpl atardı diye düşünüyorum bunun dışında murat çok sağlam değildi takım olarak iyiydik en kötü şey ise seyircinin ilgisizliği
Alt 02.10.2013, 20:03   #19
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 801 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Arkadiusz Piech keske kalsaydi , ama Riza Hoca onu resmen harcadi sonra yabanci sinirlamasi cikinca mecbur gitmek zorunda kaldi.

Hernan Rengifo 'resmen Riza hoca döneminde gelen Roman Bednar transferine dönecek gibi , gerci Rengifo oynuyor ve parasasini aliyor , ama Bednar bir maca bile cikmadan para götürüp menejer götürüp kactilar.-

Abdulkadir Özgen 'e sans vermeyen Riza Hocaya ne gördermek gerekir bilmiyorum , ama sunu söyim Abdulkadir amaliyatdan sonra ilk macinda hemen gol atmasi üstelik saglam vurusu oyuna katkilari iyidi , insallah Caykur Rizespor lig macinda oynar ve gol atarak Riza Hocaya gördün mü yapar !!!

Cihan Özkara tam bir profesyonel , durusu oyuna katkilari , özellikle uzakdan attigi sutlar veya serbest vuruslari süper.

Galasaray karsi atmisti bir güzel gol , farkli yenik duruma düstügümüz macta.

Sonra iki sene önce kupa macinda Mersin'e cok uzakdan serbest vurustan güzel gol atmisti.

Lig macinda Bursaspor'a aatigi penalti vardi 2 sene önce.

Ve bugün atigi nefis gol vardi amatör takima da olsa vurus süperdi.

Tek kelime harika oyunucu iyi bir yedek hatta daha fazlasi diyebilirim .

Timur Bayram Özgöc yeni yeni oynamaya basladi daha dogru ilk resmi macina cikti.

Timur Bayram Özgöc , Abdulkadir Özgen ve Cihan Özkara'dan faydalanmamiz gerek.

Veeeeeee Hakan Arslan kelimeler yetmez , bence ya Adem - Hakan veya Kadir - Hakan ikili oynamali , hatta bazi maclardi , Mehdi - Hakan bile olabilir.

Hakan Arslan profesyonel !!!

Jakup Navratil ise yüzde yüz profesyonel , bugün pek is düsmedi belki savunmada ama ilerleyen haftalarda kart cezalisi oyuncular yerine oynacak kapasitesi zaten var ve performansi yerinde.

Djebbour da cok iyi oyuncu. Abdurrahman cok seviyorum , bugün kaptan olarak sahaya cikti , iyi bir yedek. Artik sagbek sikinti yasamayiz insallah. Eren Aydin da fena degil .

Not: ilk yariya bakamadim , sadece ikinci yariyi izleyebildiim.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!

Sanki Navratil takimda sevilmiyor mu ne bana mi öyle geldi

Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Morten58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.10.2013, 20:07   #20
yorumyapıyombenya
Tecrübeli Yiğido

yorumyapıyombenya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 849 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 856 yorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDI

Cihan, hakan, mehdi ve navratil çok iyiydi. mehdi harika bir oyuncu ligin en iyi servis yapan oyuncularından birisi takıma kazandıranı tebrik etmek gerek

Etiketler
değerlendirelim, maçı