Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > 4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler

4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler Stadyumumuz ve Sivasspor tesislerimiz hakkında...

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo
Alt 11.10.2013, 00:39   #1
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 991 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo

ahada buraya yazıyorum bu stat 2 senede zor biter... 2 seneyi aşabilirde..
Alt 11.10.2013, 16:02   #2
mcevahir
Acemi Yiğido

mcevahir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

26 Mesajına 49 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mcevahir isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
FatihCan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
aha da yazdın ne oldu yani saçma saçma yorumlar yapmayın birilerinin başarısızlıklarını veya gecikmelerini hayal edip bak ben demiştim demek ancak iş yapmayan ve engel olmaya çalışan kişilerin işidir.Gücün yetiyorsa ben yardım edeceğim 6 ay sonra bitiriyoruz de de görelim.................
Alt 11.10.2013, 23:36   #3
Del Piero
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 991 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
mcevahir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
aha da yazdın ne oldu yani saçma saçma yorumlar yapmayın birilerinin başarısızlıklarını veya gecikmelerini hayal edip bak ben demiştim demek ancak iş yapmayan ve engel olmaya çalışan kişilerin işidir.Gücün yetiyorsa ben yardım edeceğim 6 ay sonra bitiriyoruz de de görelim.................

Kardeşim bende isterim erkenden bitsin isterim ama sivas ve türkiye şartlarını ele aldığımızda en erken 2 senede biter diyorum diğer yapılan statlardan da örnek verebiliriz
Alt 11.10.2013, 17:49   #4
58hayati
Tecrübeli Yiğido

58hayati - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58hayati isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

niyeyimiş tokinin garezimi var.sözleşme ne ise oo..
58hayati isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.08.2014, 21:56   #5
Del Piero
Usta Yiğido

Alıntı:
Malesef haklı çıktık :(
Alt 13.08.2014, 22:28   #6
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 922 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Malesef haklı çıktık :(
...Umarım dediğin çıkmaz ..Yeni stadımız Kasım sonu,Aralık başı biter ve sivassporda 2. yarı maçlarını yeni statta oynar...Yüklenici firmanın acele etmemesi gayet doğal..Çünkü stadı teslim tarihi olan 600 gün Şubat ayında bitiyor...Daha 6 aya yakın bir süreleri var...Ama kaç defa canlı yayında stat müdürünün stadı Kasım ayı içerisinde bitirip teslim etmeyi düşündüklerini söylediklerini duydum...Zaten Vip,basın tribünü dışında kaba inşaatta bitmek üzere..Çatının %50 sinin makaslarını monte etmişler...Kalan yarısını da 1-2 ay içinde rahatlıkla takıp üstünü de kapatırlar..Asıl iş ince işlerde...Proje müd. stadın içinde 750 tane kullanılacak yer olduğunu söyledi...Sivasspor kulübü 2. maçlarını mutlaka yeni stadında oynamak ister;çünkü 2. yarı iç sahada oynanacak 9 tane maç var;bu maçların 4 tanesi de büyük takımlarla...Düşünün bir kere yeni stat biterse bu 4 maçın büyük takımlarla olduğu için tamamen dolu olduğunu düşünelim..Sivasspor kulübü 30 bine yakın seyirciyle rekor hasılat elde etmez mi?Nereden bakarsanız bakın 20 binden 80 bin seyircinin(kombine hariç) bu maçlara geldiğini sivasspor kulübü tarihindeki en büyük rekor hasılatı elde eder..Eğer bir de ilk 4 e oynadığını düşünün sivassporun diğer 5 maçta da en az 15-20 bin seyirciye(toplam 100 bine yakın seyirci)oynandığını sivassporun kasasına büyük miktarda para girecektir...Sivasspor da tarihinde görmediği parayı kasasına koyup gelecek yıllar için belki daha iyi transferler yapacaktır..Ben sivassporun yerinde olsam ne yapıp eder bu stadı 2. ayrıya yetiştiririm...Eğer sonuç almazsam yükelnici firmayla özel bir anlaşma yapıp mesela stadın erken bitmesi için 100 civarında yeni işçinin inşaatta çalışmasını sağlar ;bu işçilerin 2-3 aylık parasını da ben karşılarım...Sadece 2-3 aylık işçi maliyeti sivassporun belki de 2. yarı büyük gelir elde etmesini sağlayacaktır..Ayrıca bu yeni işçi alımı işini sivasspor,stso,sivas il özel idaresi, sivas belediyesi ortak olarak da yapabilir...Bu da olmayacak sa açsınlar bir kampanya taraftar olarak bizde belki yeni işçi alımına katkı sağlayarak yeni stadın 2. yarıya yetişmesine katkı yapabiliriz diye düşünüyorum...Son olarak sivassporfacebook bugün yeni resimler çekip sitesine yüklemiş;isteyen oradan yeni resimlere ulaşabilir ....
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
aralıksız, Çalışmalar, inşaatında, inşatında, sayısı, seyirci, sitesinde, stad, stadyumlar, stadyumları, sürüyor, tokinin, türkiyenin, yeni