Bu adam Sivasa bir renk getirdi. Asık suratları güldürdü. Egosu zayıf, burnu havalarda değil... Sonuçlar ne olursa olsun yapıcı bir mantalitesi var. Geldiği yerlere bakarsak içimizden yetişen ve şu an spor camiası içerisinde bulunan çok adamdan daha havalı olması gerekirken o mütevazi ve sevecen kişiliği ile takdir topluyor. Helal olsun. Ye aslanım yeee....
Güler yüzü ve sempatisiyle takımımıza ayrı bir hava getirdiği şüphesiz.
Geçen haftaki trabzon maçının orta hakemi carlosun yanağından makas almıştı
Maçlarda hakemlerin takdir hakları çok önemlidir ve bundan dolayı çok çekmiştik yıllarca. Bence bu yıl bu sorunda carlosun sempatisi sayesinden ortadan kalktı gibi.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı MaXiMuM'a Teşekkür Ediyor...
Teknik direkörlüğü kesinlikle ilk tecrübesine göre beklentilerin çok üstünde bir kalitede seyrediyor.. ayrıca şehirle de bütünleşmiş gibi görünüyor.. umarım bu hava ve istikrar bozulmaz.
ben roberto carlos tan ümitsizdim ama adam helali var hiç kapris yapmadı. sanki çılgıdık köyünde doğmuş, sıptırıç mahallesinde büyümüş, çavuşbaşında yetişmiş gibi, yani içimizden biri gibi oldu.
sivasin her kösesinde bir köfteci var herkes kendini sivas köftecisi ilan ediyor ama hic bir birinin tadini vermiyor hepsi baska baska en iyisi tescilli sini bulmak oda zormu zor ben bulana Kadar üc gün sorusturdum anca bula bildim gercekte tescilli sivas köftesi bambaska tadi var yiyenlere afiyet olsun.